Calendar Evenimente vă recomandă:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2016 - Ediția a III-a
28-08-2016

În weekendul 26 – 28 august 2016, în Parcul Herăstrău are loc cea de-a treia ediție a festivalului BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, eveniment organizat de creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PRIMA EDIȚIE BUCHAREST CRAFT BEER FESTIVAL, DEDICATĂ IUBITORILOR DE BERE ... ALTFEL
02-09-2016

Pentru prima oară în România, peste 50 de sortimente de bere craft, de la bere nefiltrată la bere cu trufe, se vor putea degusta într-un singur loc, alături de trei tipuri de cidru, delicatesele gătite la un grătar gigant cu o lungime de 8 metri, burgeri gourmet și pizza la cuptor cu lemne.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL INTERNAŢIONAL GEORGE ENESCU 2016
03-09-2016

Festivalul George Enescu marchează astăzi 100 de ani de la naşterea celebrului violonist Yehudi Menuhin, prin patru scrisori inedite adresate participanţilor la Concursul George Enescu, din această toamnă (3-25 septembrie, Bucureşti).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BIKE FEST 2016 - UN FESTIVAL PENTRU EROUL DIN TINE!
03-09-2016

“BikeFest” este un eveniment despre bicicliștii pentru care ziua începe cu bicicleta și se termină tot cu ea. Pentru care ”pe două roți” înseamnă un stil de viață. Timp de două zile, pe 3 și 4 septembrie, în parcul Izvor din București, sărbătorim un an frumos în care am adunat mulți km pe bicicletă.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ARTMANIA BUCHAREST BLAST - WITHIN TEMPTATION ON TOUR
03-09-2016

Primul eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2016, în Arenele Romane din București, unde vor concerta Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on The Bounty și Sinoptik.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BALKANIK FESTIVAL 2016
09-09-2016

Timp de trei zile, între 9 și 11 septembrie 2016, în celebra Grădina Uranus din cartierul Uranus Rahova, Balkanik Festival revine cu cea de-a șasea ediție și propune un line-up provocator, care va reuni magia vocilor lumii arabe, indiene, turcești și egiptene cu emoția sunetelor din Europa de Est.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL 2016
09-09-2016

După ce, timp de zece ani, Bucharest Music Film Festival a umplut Piața George Enescu cu sute de artiști și mii de spectatori, anul acesta, festivalul muzicii clasice se aude între 9 și 18 septembrie, în Piața Universității.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ROYAL MUSICAL JOURNEY: CONCERT DE GALĂ DE MUZICĂ BAROCĂ
14-09-2016

La început de toamnă, în data de 14 septembrie, ora 19:00, Fundația Calea Victoriei vă invită la concertul de gală „ROYAL MUSICAL JOURNEY” - o călătorie savuroasă și ritmată în Europa cochetă a secolelor XVII și XVIII, ce va avea loc la Sala Radio din București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BUCHAREST JAZZ FESTIVAL 2016
19-09-2016

Jazz contemporan american, soul modern și world music fusion la cea de-a cincea ediție Bucharest Jazz Festival, ce va avea loc în perioada 19 - 25 septembrie 2016.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DokStation - SINGURUL FESTIVAL DE FILME DOCUMENTARE MUZICALE DIN BUCUREȘTI
23-09-2016

Fie că este vorba despre o trupă, un muzician, fie despre un curent muzical sau un experiment, filmele documentare despre muzică și oamenii care o compun îi invită pe spectatori la o experiență culturală și umană specială.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CORZILE SENSIBILE ALE INCREDIBILULUI NIGEL KENNEDY ADUC TOATE NOTELE LUI VIVALDI LA SALA PALATULUI
16-10-2016

Impresionantul NIGEL KENNEDY, cel mai aclamat şi bine vândut violonist din toate timpurile, concertează în România la Sala Palatului din Bucureşti, pe data de 16 octombrie, începând cu ora 20.00, într-un show concept, ce se învârte în jurul “Anotimpurilor” lui Vivaldi.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ZEUL SUNETULUI, SCHILLER, LIVE LA BUCUREȘTI PE 22 OCTOMBRIE!
22-10-2016

Impresionant și explorator în zona sa de experiment muzical, DJ SCHILLER concertează pentru prima oară în România, pe data de 22 octombrie 2016, la Sala Palatului din București, începând cu ora 20.00, într-un show care te va UIMI!

   
preloader
ÎN CĂUTAREA ALBUMULUI PIERDUT ...

Zilele acestea căutam să cumpăr un album foto, ceva clasic, simplu, drăguț, pentru vreo 200 de poze din vacanță. Nu mare, ci foarte mare mi-a fost mirarea când am văzut cât de retrograd și îmbătrânit eram în demersul meu, provenit parcă dintr-un alt secol…
INSECTE IUBĂREȚE ÎN CĂSNICIE

Două femei stau de vorbă:
- Mie imi merge foarte bine căsnicia!
- Și care e secretul?, întreaba cealaltă.
- Vorbesc cu el foarte drăgălaș, îl alint cu nume de insecte: greierașule, gândăcelule, fluturașule...
- OK o să încerc și eu.

Merge blonda acasă și cum intră zice: ...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
MASTERMIND COMMUNICATIONS
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
BMS
 
Centrul de presa
 
Evenimentul căutat nu a fost găsit!
PUBLICITATE
 
 
Media Image
 
Radio Lynx