Calendar Evenimente vă recomandă:
DELIA & Band cântă pe 10 februarie la Hard Rock Cafe
10-02-2016

Miercuri, pe 10 februarie, BestMusic Live Concerts vă invită la concertul DELIA & Band în cadrul unui show LIVE de excepţie, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, începând cu ora 21:30. Pentru un show total, nu vom avea mese în faţa scenei!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
COREGRAFUL COSMIN MANOLESCU VA DESCHIDE CEL DE-AL DOILEA SEZON ROUND TABLE BUCUREŞTI
11-02-2016

Joi, 11 februarie, de la ora 19:00, va debuta un nou sezon al spectacolelor–conferinţă moderate de Valentina Sandu–Dediu. Primul eveniment din seria celor 8 ediţii va fi dedicat coregrafului şi managerului cultural Cosmin Manolescu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎNVAŢĂ SĂ VORBEŞTI ŞI SĂ PREZINŢI ÎN PUBLIC - Ediţia a XII-a
18-02-2016

Mastermind Communications vă invită la a douăsprezecea ediţie a Cursului de Vorbire şi Prezentare în Public pe 18-19 februarie la Bucureşti. Începem anul cu o serie nouă de filme, exemple şi exerciţii interesante.

 
Calendar Evenimente vă recomandă:
BODY MIND SPIRIT EXPO 2016
19-02-2016

Body Mind Spirit Expo, ajuns la cea de-a XIX-a ediţie, este cel mai mare eveniment dedicat dezvoltării personale, sănătăţii şi frumuseţii. Cea de-a XIX-a ediţie se va desfăşura la Sala Palatului din Bucureşti în perioada 19 - 21 Februarie 2016.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CATEGORIA III DE BILETE LA CONCERTUL ANA MOURA ESTE SOLD-OUT!
27-02-2016

Vă aducem la cunoştinţă că la doar câteva săptămâni de la anunţarea concertului Ana Moura în Bucureşti, categoria III de bilete, cea în valoare de 59 de lei, este SOLD OUT!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERTUL NANA MOUSKOURI - HAPPY BIRTHDAY TOUR
05-03-2016

Nana Mouskouri, legenda muzicii greceşti şi internaţionale, concertează pe 5 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, în cadrul turneului aniversar „Happy Birthday Tour”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
RICHARD CLAYDERMAN - BALLADE POUR ELLE
09-03-2016

Richard Clayderman aduce la Bucureşti Balade pour elle, o producţie extraordinară dedicată zilei femeii. Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor conform Guiness Book of Records vine la Sala Palatului pe 9 martie!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CHITARISTUL LEGENDAREI TRUPE QUEEN, BRIAN MAY, LA BUCUREȘTI
14-03-2016

Unul dintre cei mai buni chitariști din lume, Brian May, membru al legendarei trupe Queen, vine pentru prima dată în România, la București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TEHNICI DE VÂNZĂRI EFICIENTE - EDIŢIA A VIII-A
22-03-2016

Mastermind Communications organizează cea de-a opta ediţie a Cursului de Tehnici de Vânzări Eficiente pe 22-23 martie la Bucureşti. Crezi că tăierea costului nu e cea mai bună cale de progres şi dezvoltare? Atunci sporeşte vânzările! Vino să discutăm cum poţi face asta eficient.

 
Calendar Evenimente vă recomandă:
COSMOBEAUTY 2016 - EDIŢIA A 7-A
08-04-2016

Porta Communication organizează în perioada 8 - 10 aprilie 2016, la Crystal Palace Ballrooms din Bucureşti, cea de-a 7-a ediţie COSMOBEAUTY - expoziţie profesională de cosmetică, makeup, coafură, manichiură, spa şi medicină estetică.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SARAH CHANG PREZINTĂ ÎN ROMÂNIA PRIMA EI IUBIRE
16-04-2016

Sarah Chang, unul dintre cei mai mari violonişti ai lumii, revine în faţa publicului din România în aprilie cu un concert care i-a marcat drumul în muzică – Max Bruch, concertul nr. 1 în G minor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ANDRÉ RIEU ÎŞI ANUNŢĂ CONCERTUL DE LA BUCUREŞTI DIN 2016
11-06-2016

Îndrăgostit iremediabil de România, celebrul violonist şi compozitor André Rieu îşi respectă promisiunea şi anunţă cu bucurie noul său concert de la Bucureşti.

   
preloader
AZI CE IUBESC?

Suntem recunoscători pentru ceea ce ne este oferit? Mă trezesc cu zâmbetul pe buze pentru că mai trăiesc o zi şi pentru că fiecare zi este importantă? Spun mulţumesc de câte ori este nevoie? Spun mulţumesc pentru că o simt? Sunt fericit pentru această încă o zi în care pot alege ce să iubesc?
DOI TINERI PE O BANCĂ ÎN PARC

Doi tineri pe o bancă în parc.
El: - Cum te numeşti?
Ea: - Virginica, îmi pare bine, dar tu?...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
MASTERMIND COMMUNICATIONS
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
CATENA
 
Centrul de presa
 
Cartoonpress
 
Evenimentul căutat nu a fost găsit!
PUBLICITATE
 
 
Media Image
 
RESTOGRAF
 
 
BusinessMark - HR BUSINESS STRATEGIST 24-25 FEBR 2016