Calendar Evenimente vă recomandă:
OZANA BARABANCEA & FRIENDS LA TEATRUL NAȚIONAL BUCUREȘTI
30-05-2016

O parte din Corul Operei Naţionale va performa sub bagheta dirijorală a Ozanei Barabancea, într-un moment surpriză ce va fi pus în scenă în cadrul spectacolului Ozana Barabancea And Friends, programat pe 30 mai, la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BOOKFEST 2016
01-06-2016

Organizat de Asociaţia Editorilor din România, cel mai important salon de carte din România se va desfăşura în Complexul Expoziţional Romexpo între 1 şi 5 iunie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
KIDEX 2016 LA ROMEXPO
02-06-2016

Romexpo vă aşteaptă între 02 - 05 iunie 2016, la Expoziţia de produse şi servicii pentru bebeluşi, viitoare mămici, părinţi şi copii – KIDEX!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIBCO 2016 LA ROMEXPO
03-06-2016

Romexpo vă aşteaptă între 02 - 05 iunie 2016, la cea de-a XXXIII-a ediţie a Târgului internaţional de bunuri de larg consum – TIBCO! Companiile expozante v-au pregătit produse şi servicii atent selectate pentru acest târg, care vor satisface orice dorinţă.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MAROON 5, PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA
05-06-2016

“Maroon V Tour”, turneul băieţilor californieni Maroon 5 va trece şi prin Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 5 iunie, începând cu ora 18.00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
HOLLYWOOD VAMPIRES - JOHNNY DEPP, ALICE COOPER ȘI JOE PERRY (AEROSMITH) ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA
06-06-2016

România este singura țară din estul Europei ce urmează să fie vizitată de Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry care vor concerta, alături de supergrupul Hollywood Vampires, în premieră la noi în țară pe 6 iunie la Romexpo, o ocazie unică ce nu trebuie ratată.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MUSEUM ROCKET - PRIMUL TÂRG DEDICAT MUZEELOR ȘI ANTREPRENORIATULUI
08-06-2016

“Museum Rocket” este primul târg dedicat muzeelor și antreprenoriatului din Europa. Adresându-se în mod special antreprenorilor culturali, evenimentul dorește să creeze un context unic, să stimuleze noi conversații între cultură și tehnologie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERTUL VIOLONISTULUI ANDRE RIEU DIN 11 IUNIE 2016, APROAPE SOLD-OUT
12-06-2016

Noua producţie artistică a violonistului olandez André Rieu va fi prezentată cu succes şi în acest an, în Piaţa Constituţiei din capitală. Pe 11 şi 12 iunie, îndrăgitul artist va evolua alături de membrii orchestrei sale Johann Strauss.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SIBIU FRINGE FESTIVAL - AVEM NEVOIE DE SPAŢII CULTURALE!
14-06-2016

Festivalul de teatru independent Sibiu Fringe Festival revine în acest an la Sibiu, în perioada 10 – 19 iunie cu teatru independent de cea mai bună calitate. Festivalul îşi propune, ca în fiecare an, promovarea tinerilor artişti, promovarea inovaţiei, dar şi a libertăţii creaţiei.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
THE ULTIMATE THRILLER - THE MICHAEL JACKSON TRIBUTE - LIVE IN BUCHAREST
07-07-2016

După 20 de ani, show-ul lui Michael Jackson va fi din nou în România, de această dată în Piaţa Constituţiei, pe 7 iulie, începând cu ora 19:00. Biletele s-au pus în vânzare începând din data de 5 aprilie, la ora 15.00, şi se pot achiziţiona prin reţeaua Eventim.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CORZILE SENSIBILE ALE INCREDIBILULUI NIGEL KENNEDY ADUC TOATE NOTELE LUI VIVALDI LA SALA PALATULUI
16-10-2016

Impresionantul NIGEL KENNEDY, cel mai aclamat şi bine vândut violonist din toate timpurile, concertează în România la Sala Palatului din Bucureşti, pe data de 16 octombrie, începând cu ora 20.00, într-un show concept, ce se învârte în jurul “Anotimpurilor” lui Vivaldi.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ZEUL SUNETULUI, SCHILLER, LIVE LA BUCUREȘTI PE 22 OCTOMBRIE!
22-10-2016

Impresionant și explorator în zona sa de experiment muzical, DJ SCHILLER concertează pentru prima oară în România, pe data de 22 octombrie 2016, la Sala Palatului din București, începând cu ora 20.00, într-un show care te va UIMI!

   
preloader
LEGENDA IOANEI D'ARC - PARTEA I

În data de 30 mai 1431, Ioana d'Arc, una din figurile emblematice ale Franței și sfântă a Bisericii Catolice, dar și foarte controversată întrucât unii autori au considerat că era schizofrenică (auzea voci), a murit arsă pe rug de un tribunal dominat de englezi.
PROBLEME SERIOASE...

Un bărbat intră în biroul medicului O.R.L., îşi descheie prohabul, îşi scoate ”bogăţia” vizibil aplatizată şi vânătă, o pune pe masă. Medicul:
– Ooo... Aţi încurcat cabinetele, dvs trebuie să mergeţi la urolog.
– Aşteptaţi un pic, ascultaţi-mă. Cu prietenii în fiecare săptămână mergem la saună şi desigur acolo bem mult.
– Domnule, eu sunt ORL-ist, eu nu mă ocup de tratarea alcoolismului şi a bolilor ce survin după el. Mergeţi la na...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
MASTERMIND COMMUNICATIONS
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
BMS
 
Centrul de presa
 
Evenimentul căutat nu a fost găsit!
PUBLICITATE
 
 
Media Image
 
Radio Lynx