Calendar Evenimente vă recomandă:
GESTIONAREA COMPORTAMENTELOR DIFICILE ȘI INADECVATE ALE COPIILOR - CONFERINȚĂ PSIHOLOG IRINA PETREA
29-06-2016

Teatrul Țăndărică vă invită miercuri, 29 iunie, la ora 18:00, la sediul din Lahovari, la conferința “Gestionarea comportamentelor dificile și inadecvate ale copiilor“, care se va desfășura în cadrul celei de-a V-a ediții a Festivalului Internațional “Teatru, Stradă și Copil”, ediția a doua.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
AIRFIELD FESTIVAL 2016 ÎN PERIOADA 30 IUNIE - 3 IULIE
30-06-2016

Tu ce faci când vezi un avion? Noi ne punem o dorință! Am luat un aerodrom, l-am combinat cu muzică, artă, natură și sport, și am creat un festival unic unde distracția și adrenalina au loc atât în aer, cât și la sol: AIRFIELD IS YOURFIELD!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ANIM'EST BRAȘOV 2016
30-06-2016

Un nou val de evenimente artistice va anima Brașovul în cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional al Filmului de Animație Anim’est, în perioada 30 iunie - 3 iulie 2016, în Open Air Piața Sfatului și la Centrul Cultural Reduta.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SHINE FESTIVAL 2016 LA BUCUREȘTI
01-07-2016

ELDERBROOK (downtempo - UK), Aeon Blank, Ligia Hojda și N.O.R. sunt noile confirmări la Shine, iar artiștii vor urca pe scena Arenelor Romane alături de ALTERNOSFERA, SUBCARPAȚI, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, CARLA’S DREAMS (live band), Mihail, FIRMA, TRAVKA, FAMELESS, COMA și Boogie Belgique.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
10 ANI AEROMANIA PE 2 IULIE 2016
02-07-2016

Vino pe 2 iulie la editia aniversara AEROMANIA 10 ANI, pe Aeroportul Tuzla! Urmareste live cel mai mare spectacol aerian privat din Romania, între orele 15:00 - 22:00! Intrarea publicului este gratuită, cu excepția zonei VIP!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
NOAPTEA LUNGĂ A FILMELOR SCURTE - EDIȚIA A 8-A
02-07-2016

Scurtmetrajele premiate de marile festivaluri de film și proiecte îndrăznețe de artă video își dau întâlnire pe 2 iulie 2016, la maratonul cinematografic al anului.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
THE ULTIMATE THRILLER - THE MICHAEL JACKSON TRIBUTE - LIVE IN BUCHAREST
07-07-2016

După 20 de ani, show-ul lui Michael Jackson va fi din nou în România, de această dată în Piaţa Constituţiei, pe 7 iulie, începând cu ora 19:00. Biletele s-au pus în vânzare începând din data de 5 aprilie, la ora 15.00, şi se pot achiziţiona prin reţeaua Eventim.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MYRATH ȘI DIRTY SHIRT CÂNTĂ ÎN DESCHIDEREA SHOW-ULUI MEGADETH DE LA BUCUREȘTI
13-07-2016

Megadeth is coming! Unul dintre cele mai așteptate show-uri de metal ale anului se apropie cu pasi repezi și promite să rămână în memoria fanilor drept cel mai tare concert pe care formația americană l-a susținut în țara noastră.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎNCEP ÎNSCRIERILE LA CEA DE-A DOUA EDIŢIE A TABEREI DE MUZICĂ BOEM CLUB
23-07-2016

Cea de-a doua ediţie a Taberei de Muzică Boem Club se va desfăşura pe parcursul a două săptămâni, în perioada 17-23 Iulie şi 23-29 Iulie, la Vila Arinul****, în zona Moeciu de Jos, într-un cadru pitoresc, liniştit, în mijlocul naturii.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
RIHANNA VINE PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA
14-08-2016

Superstarul mondial RIHANNA, desemnată ca fiind prințesa pop/rhythm & blues, va concerta în premieră în România pe data de 14 august 2016. Concertul anului 2016 în România va avea loc în Piața Constituției și face parte din The Anti World Tour 2016.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CORZILE SENSIBILE ALE INCREDIBILULUI NIGEL KENNEDY ADUC TOATE NOTELE LUI VIVALDI LA SALA PALATULUI
16-10-2016

Impresionantul NIGEL KENNEDY, cel mai aclamat şi bine vândut violonist din toate timpurile, concertează în România la Sala Palatului din Bucureşti, pe data de 16 octombrie, începând cu ora 20.00, într-un show concept, ce se învârte în jurul “Anotimpurilor” lui Vivaldi.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ZEUL SUNETULUI, SCHILLER, LIVE LA BUCUREȘTI PE 22 OCTOMBRIE!
22-10-2016

Impresionant și explorator în zona sa de experiment muzical, DJ SCHILLER concertează pentru prima oară în România, pe data de 22 octombrie 2016, la Sala Palatului din București, începând cu ora 20.00, într-un show care te va UIMI!

   
preloader
CLUJUL – CAPITALA ECONOMICĂ A ROMÂNIEI?

In marea majoritate a țărilor capitalele atrag și cele mai mari investiții, devenind astfel și cele mai importante centre economice. Dar azi vom vorbi despre excepții, orașe care sunt mai importante economic decât capitalele politice, iar la noi Clujul tinde să devină o astel de excepție fericită.
DOUĂ FEMEI PE PATUL SPITALULUI

Două femei pe patul spitalului:
- Tu de ce ești aici? întreabă una dintre ele.
- Din cauza obișnuinței.
- Cum așa?
- Eram în pat cu soțul meu și, auzind un zgomot la ușă, din obișnuință, am strigat: ...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
MASTERMIND COMMUNICATIONS
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
BMS
 
Centrul de presa
 
Evenimentul căutat nu a fost găsit!
PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Mircea Maties