LIVE COOKING SHOW LA IAŞI
Data: 03-04-2015 Ora: 10:00
Locatia: Piaţa Unirii şi Hotel Unirea, Iaşi
Timp de două zile, Piaţa Unirii şi Hotel Unirea din Iaşi vor găzdui bucătari din România şi din străinătate, restaurante, restaurante de hotel, braserii şi societăţi de catering, în cadrul celui mai faimos eveniment culinar: Live Cooking Show!
“Live Cooking Show” este un eveniment dedicat demonstraţiilor culinare, certificat de către Wolrd Association of Chefs Societies, la care participă invitaţi din România şi din străinătate. Proiectul a fost demarat de către Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ în anul 2008, în cadrul Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber – Etapa Azuga, judeţul Prahova.Data: 03-04-2015 Ora: 10:00
Locatia: Piaţa Unirii şi Hotel Unirea, Iaşi
Timp de două zile, Piaţa Unirii şi Hotel Unirea din Iaşi vor găzdui bucătari din România şi din străinătate, restaurante, restaurante de hotel, braserii şi societăţi de catering, în cadrul celui mai faimos eveniment culinar: Live Cooking Show!
Sărbătoarea orășenească pe care o propun organizatorii este, de fapt, un prilej pentru toți admiratorii de frumos de a se bucura de noi perspective asupra gastronomiei, dar și de a lua parte la concerte cu muzică populară și ușoară sau la ateliere de creație pentru copii (mini master chef).
Dacă în ceilalți ani ieșenii aveau ocazia să vadă bucătarii concurând la diferite categorii - artă culinară, cofetărie, patiserie, banqueting, în această ediție îi vor vedea într-o suită de demonstrații de înaltă ținută.
Printre invitații speciali ai evenimentului se numără și Cătălin Moroșanu, regele junglei, care va face două demonstrații în fața ieșenilor.
Spre bucuria copiilor, LIVE COOKING SHOW pune la dispoziția acestora ateliere de ornat prăjituri (jumătăți de ouă, care vor fi date prin glazură și decorate cu ornamente comestibile) sau cele de modelat cu plastilină de casă, în cadrul cărora micuții își vor dezvolta creativitatea și imaginația, învățând să facă iepurași și floricele.
O altă surpriză marcată de acest eveniment este Atelierul de etică gastronomică. Aici, prichindeii vor afla despre ordinea aranjării farfuriilor și a tacâmurilor la masă și, bineînțeles, importanța fiecărui pahar, pornind de la istoria furculiței, lingurii și cuțitului.
Așadar, în perioada 4 - 5 aprilie, vă așteptăm cu mic, cu mare, să îi onorăm așa cum se cuvine pe bucătarii ieșeni, multipli campioni la concursuri internaționale.
Eveniment publicat in data de:
25-03-2015
de către Calendar Evenimente
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de:
141 ori
Comentarii:
0