50 DE SĂPTĂMÂNI ÎN BUCĂTĂRIILE LUMII: ANTRICOT DE VITĂ CU SALATĂ VERDE ŞI ROŞII CHERRY COAPTE
Data: 25-05-2015 Ora: 09:00
Locatia: Bucureşti, România
Reţeta face parte din a 2-a ediţie a programului de educaţie culinară “50 de săptămâni în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie 2015.
În aprilie promovăm bucătăria mediteraneană iar restaurantul partener al proiectului în această lună este La Senna.Data: 25-05-2015 Ora: 09:00
Locatia: Bucureşti, România
Reţeta face parte din a 2-a ediţie a programului de educaţie culinară “50 de săptămâni în bucătăriile lumii”, program derulat de agenţia de relaţii publice Russenart Communications, în perioada februarie – decembrie 2015.
Reţeta mediteraneană ”Antricot de vită cu salată verde şi roşii cherry coapte” a fost oferită şi preparată de La Senna şi poate fi degustată zilnic la restaurantul din Str. Nicolae Caranfil, nr. 33, Sector 1, Bucureşti.
Ingrediente
- antricot de vită 350 g
- roşii cherry 100 g
- salată verde 30 g
- unt 20 g
- rozmarin
- sare
- piper
- ulei de măsline
- ardei iute 5 g
Mod de preparare
Antricotul de vită se crestează şi se condimentează cu piper, apoi se sărează şi se pune pe grătar.
Roşiile cherry se pun pe grătar alături de carne. Se adaugă ardeiul iute tăiat felii.
După ce s-a fript carnea pe grătar, se pune într-o tigaie şi se presară rozmarin şi puțină sare. Peste carne se adaugă untul tăiat cubulețe şi toarnă uleiul de măsline, apoi se pune tigaia în cuptor puțin, până ce se topeşte untul.
MOD DE SERVIRE
Se serveşte cu salată verde, roşii cherry coapte pe grătar şi ardei iute, alături de un vin roşu.
RESTAURANTUL GAZDĂ
Senna este un loc al curajului, al explorării, al libertății şi al purității, întocmai calului al cărui nume îl poartă. Aici libertatea, bucuria şi explorarea gusturilor şi a preparatelor se îmbină armonios cu relaxarea şi căldura unei convivialitati puternice, dar şi calde sau domoale, în compania prietenilor dragi, întocmai unui galop pur, liber şi sincer, în care te bucuri de sinceritatea amintirilor şi de experiențele ce ți se aştern în față.
DESPRE PROGRAM
Programul de educaţie de educaţie culinara ”50 de saptamani in bucatariile lumii” a fost iniţiat în ianuarie 2014 de agenţia Russenart Comunications şi se află la a 2-a ediție.
Pentru detalii referitoare la proiect şi mai multe informaţii accesaţi blogul www.inbucatariilelumii.wordpress.com sau pagina de Facebook www.facebook.com/50desaptamaniinbucatariilelumii.
Eveniment publicat in data de:
06-05-2015
de către Calendar Evenimente
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de:
145 ori
Comentarii:
0