REVELION 2018 LA BERĂRIA H DIN BUCUREȘTI
Data: 31-12-2017 Ora: 21:00
Locatia: Berăria H, București
Trecerea dintre ani va fi sărbătorită la Berăria H începând cu ora 21:00. De atmosferă se vor ocupa Horia Brenciu, Ioana Ignat și Azur.
Bilete Revelion 2018 la Berăria HData: 31-12-2017 Ora: 21:00
Locatia: Berăria H, București
Trecerea dintre ani va fi sărbătorită la Berăria H începând cu ora 21:00. De atmosferă se vor ocupa Horia Brenciu, Ioana Ignat și Azur.
Zona Mov (voucher-ul include acces eveniment + open-bar + open-bufet) - 399 lei
Zona Albastră (voucher-ul include acces eveniment + open-bar + open-bufet) - 499 lei
Zona Galbenă (voucher-ul include acces eveniment + open-bar + open-bufet) - 599 lei
Zona Verde (voucher-ul include acces eveniment + open-bar + open-bufet) - 699 lei
Informații bilete:
Copiii de până în 12 ani beneficiază de 200 lei discount, loc la masă şi meniu complet (bufet + băuturi nealcoolice)
Toate zonele beneficiază de acces la ringul de dans central şi de toate mâncărurile şi băuturile din meniu
Contravaloarea poate fi achitată în 2 tranşe: 200 lei avans nerambursabil pentru rezervarea locului şi restul sumei până la 15 decembrie
Meniu open bar:
Whiskey Jameson, Ballantines, Vodka Absolut, Rom Havana, Vinars de Jidvei, Tequila Olmeca, Jagermeister, Campari, Gin Befeater
Long drinks ( Campari Orange, Cuba Libre, Gin Tonic, Vodka Mere/Cramberry, Whisky Coke / Energyâ
Vin alb, roşu şi spumant, Prosecco
Sucuri: Lipton, Prigat, Pepsi, Mirinda, 7UP, Energizant
Apă plata, minerală, cafea
Bere Ciuc, Heineken și Berea H, bere fără alcool
Meniu open bufet:
Antreuri - piftie de porc şi curcan, tartă (quiche), platou mezeluri (tobă, lebăr, caltaboşi, slănină afumată, slănină fiartă, pastramă, piept afumat, jambon, şorici, jumări, ciolan), salate gătite (zacuscă, vinete, fasole bătută, ardei copţi, boeuf), murături (gogonele, varză, sfeclă, ardei gras umplut, conopidă, morcov, ceapă, gogoşari, pepeni), salate de tot felul (castraveţi cu mărar, roşii, morcov, spanacel, vedeturi mixte, ardei gras, ţelină, ceapă verde/roşie), dressing salate (vinegrette, brânză, rodie, muştar, fructe de pădure)
Cărnuri - porc (mangalița, sarmale, coaste, carne la garniţă, ceafă coaptă, pulpă la cuptor), vită black angus (gulaș, pulpă la cuptor), oaie (la cuptor, pastramă, ruladă), carne de pasăre (urcan umplut, raţe prăjite, prepeliţe, pui fripţi), pește (păstrăv, somn, crap), mini burger, cârnaţi caşcaval, picanţi, oaie, româneşti.
Garnituri - cartofi prajiți, ţărăneşti, zdrobiţi, cartof copt cu smântână, hrenzele, varză roșie, fasole verde, ratatouille, orez simplu, orez cu legume
Desert - carrot cake, cornuleţe umplute, cheesecake, negresă, mini prăjituri cu ciocolată şi fructe
Eveniment publicat in data de:
26-10-2017
de către Stancu Nicoleta
de către Stancu Nicoleta
Vizualizat de:
1896 ori
Comentarii:
0