Calendar Evenimente vă recomandă:
BUCURIE CU O JUCĂRIE-LIVE FREE STAY, MICKY (EX K-PITAL) LA BERĂRIA H
11-12-2017

Luni, 11 Decembrie, Berăria H găzduiește din nou evenimentul "Bucurie cu o jucărie" organizat de BGS și prin intermediul căruia vom strânge jucării pentru mii de copii din toată țara. Pe scenă urcă băieții de la FreeStay și Miki (ex K-Pital), iar accesul se face în baza unei jucării!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
STRĂLUCIREA CRĂCIUNULUI VIENEZ CU JOHANN STRAUSS ENSEMBLE
12-12-2017

Turneul național al concertului ”Best of Vienna”, va debuta pe 12 decembrie, la Sala Palatului. În luna decembrie, muzica clasică vieneză va răsuna mai plină farmec ca niciodată. Maestrul viorii, Russell McGregor, și orchestra austriacă Johann Strauss Ensemble revin pe scenele din România.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAM FUNERALII REGELE MIHAI I AL ROMÂNIEI
13-12-2017

Sâmbătă, 16 decembrie 2017, la ora 18:45, va avea loc slujba de îngropare a Regelui Mihai I în Noua Catedrală de la Curtea de Argeș, a anunțat miercuri Casa Regală. Românii care vor să-i aducă un ultim omagiu o vor putea face între 13 și 15 decembrie, la Palatul Regal de pe Calea Victoriei.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TURNEU NAȚIONAL DE CRĂCIUN CORUL MADRIGAL
15-12-2017

În perioada 8 – 19 decembrie, Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” se va afla într-un turneu național și va aduce românilor din toată țara vestea sărbătorilor de iarnă prin cântece interpretate în maniera unică, plină de har și emoție a celui mai renumit ansamblu coral românesc.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ȘTEFAN BĂNICĂ LA SALA PALATULUI
16-12-2017

Ștefan Bănică sărbătorește în decembrie 16 ani de concerte extraordinare de Crăciun. Spectacolele vor avea loc pe 15 și 16 decembrie 2017 la Sala Palatului, începând cu ora 19:30.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BUCHAREST CHRISTMAS MARKET, EDIȚIA 2017
17-12-2017

Târgul de Crăciun București este cel mai mare târg de Crăciun din România și unul dintre târgurile prestigioase de acest gen din Europa, fiind organizat anual de Primăria Capitalei prin Creart.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAM AUCHAN SĂRBĂTORI 2017
18-12-2017

Programul magazinelor Auchan de Crăciun și de Anul Nou

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERTUL DE COLINDE VECHI ,,ÎMBUCURĂ-TE, OM BUN!”
19-12-2017

Direcţia Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai vă invită la concertul de colinde ”Îmbucură-te, om bun!”, în data de 19 decembrie 2017, de la ora 19.00, în sala Auditorium Maximum (str. Em de Martonne, nr. 1) să descoperiți colinde vechi interpretate de studenţi ai UBB.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAM CORA SĂRBĂTORI 2017
20-12-2017

Programul magazinelor CORA de Crăciun și An Nou, din întreaga țară este redat mai jos:

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IMPERIAL CHRISTMAS GALA 2017 CU SCHOENBRUN PALACE ORCHESTRA VIENNA
23-12-2017

Incântătoarea orchestră vieneză va străluci din nou pentru spectatorii noștri pe scena Sălii Palatului într-o seară festivă de iarnă, pe data de 23 decembrie, eveniment ce va începe de la ora 20:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT TRADIȚIONAL DE ANUL NOU LA SALA PALATULUI DIN BUCUREȘTI
30-12-2017

A cincea ediție a Concertului Tradițional de Anul Nou va avea loc la Sala Palatului pe 30 decembrie 2017, începând cu ora 19:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MAREA UNIRE - TEMATICA GASTROPAN 2018
19-04-2018

Concursurile GastroPan îi vor recompensa şi în acest an pe cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari. Aceştia se vor întrece la 9 categorii de concurs grupate în 3 secţiuni competiţionale: PANIFICAȚIE-PATISERIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE.

   
preloader
REGELE MIHAI, ÎN CITATE

În aceste zile de doliu național considerăm potrivite citatele din discursul Majestății Sale, Regele Mihai I al României, în Parlamentul României, cu ocazia împlinirii a 90 de ani.
MERSUL CU TAXIUL ...

Un taximetrist este oprit în trafic de un polițist:
-De ce conduceți taxiul dacă nu aveți atestat de taximetrist?
-Un coleg de-al dumneavoastră mi-a spus!
-Cum să va spună aşa ceva? ...
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
PANTALONE SALVEAZĂ CRĂCIUNUL
Data: 09-12-2017 Ora: 18:00
Locatia: București
Compania de Teatru Interactiv va propune un spectacol MULTIMEDIA, unic și inovativ în peisajul minunat al spectacolelor pentru copii: poveste, interacțiune, magie, teatru, film, cântecele, dans, distracție!
   
Venim cu o propunere artistică ce îi va purta atat pe cei mai mici spectatori, cât și pe cei mai mari într-o lume de poveste! În secolul vitezei, secolul în care adulții sunt într-o continua alergare și copiii se adaptează perfect noutaților tehnologice, suntem convinși că viziunea noastră, împletirea teatrului cu filmul, va fi spectaculoasă și atractivă.

Spectacolul nostru de teatru multimedia are trei dimensiuni, trei planuri de acțiune:
Filmul - o călătorie în timp și spațiu,
Teatrul - planul aici și acum, plan în care actorii vor însufleți personajele și ii vor ajuta pe copii să se implice și chiar să ajute personajele pozitive,
Magia - minunatele trucuri de magie vor surprinde pe tot parcursul spectacolului, astfel încât distracția să fie maximă.

Dincolo de aceste 3 planuri în care se desfășoară spectacolul multimedia, cel mai important lucru este implicarea și interacțiunea cu copiii a personajelor, faptul că aproape fiecare personaj vine cu lumea lui, o prezintă, îi poartă pe copii prin dansuri și cântece live într-o lume magică.

Pantalone, super-eroul de înveselire al copiilor, vine să salveze Crăciunul! Crăciunul, sărbătoarea păcii și a toleranței, a dragostei și frumuseții, va fi salvat de către Pantalone! Pantalone, cu caracterul său minunat și cu puterile de super-erou pe care le are, dejoacă planurile malefice ale Doctorului Mocofanus, care vrea să pună stăpânire pe pământ, pe Pantalonia, pe Univers și care, desigur, vrea să distrugă Crăciunul și simbolurile sale minunate. Spiridușul și Spiridușa, Crăiasa Zapezii i se alătură lui Pantalone pentru a salva Crăciunul.

Vivacitatea scenariului și actualitatea lui vă va purta și pe voi, dragi parinți, în lumea copilăriei veșnice. Chiar dacă vremurile se schimbă și se modernizează, visele copilăriei, lumea Moșului, lumea poveștilor își vor păstra mereu farmecul.

Vă propunem, astfel, o minunată și comică poveste, un film și un spectacol de teatru, în care actorii vin să creeze o lume magică, o lume de basm, cu veselie și hohote de râs!
Eveniment publicat in data de: 13-11-2017
de către Pana Emanuela
Vizualizat de: 28 ori
Website: http://eventim.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha