Calendar Evenimente vă recomandă:
CURS DE PICTURĂ - ARTA PORTRETULUI
19-06-2018

Abordând lucrurile într-o manieră relaxată, învăţăm despre secretele şi bogăţia de sens pe care o poate transmite un portret. Discutăm despre cum se desenează sau pictează diferite tipuri de portret: academic, psihologic, autoportret sau chiar caricatură.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ARCADE FIRE LA ROMEXPO
20-06-2018

Pentru prima oară în România, Arcade Fire va susține un concert la Romexpo (parcarea A) pe 20 iunie 2018. Evenimentul este prezentat de Rock The City, alături de un alt concert în premieră în România: Nick Cave and The Bad Seeds pe 19 iunie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DREAM FAMILY FESTIVAL LA STADIONUL MUNICIPAL BRAȘOV
21-06-2018

Prima ediție Dream Family Festival va avea loc în perioada 21-24 iunie 2018 la Stadionul Municipal din Brașov.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT DELIA LA HARD ROCK CAFE
22-06-2018

Delia va susține un concert la Hard Rock Cafe pe 22 iunie 2018 începând cu ora 22:30.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
JAZZ IN THE PARK 2018 LA PARCUL CENTRAL CLUJ-NAPOCA
23-06-2018

Cea de-a șasea ediție Jazz in the Park se va desfășura în Cluj-Napoca în perioada 21 iunie-2 iulie 2018 în Parcul Central din Cluj, pe Malul Someșului și în săli de concerte.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ALEXANDRA UȘURELU LA ARBORETUMUL SIMERIA
24-06-2018

Alexandra Ușurelu va susține un concert la Arboretumul Simeria pe 24 iunie 2018, începând cu ora 19:00. Artista va fi acompaniată de Petrila Strings Quartet.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
METALHEAD SUMMER PASS LA ARENELE ROMANE
26-06-2018

METALHEAD Summer Pass înseamnă șapte concerte importante ale verii cu un singur abonament cu aproximativ 20% reducere față de prețul de listă. Abonamentul oferă accesul la toate evenimentele înainte de deschiderea porților, indiferent de categorie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DAKINI FESTIVAL 2018 LA CONSTANȚA
27-06-2018

Cea de-a doua ediție a evenimentului Dakini Festival va avea loc în perioada 27 iunie - 1 iulie 2018 pe plaja Tuzla, Constanța.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MAÎTRE GIMS LA ARENELE ROMANE
28-06-2018

Maître Gims va concerta pentru prima oară în România pe 28 iunie 2018 la Arenele Romane din București. În deschidere cântă Vescan & Guests, iar la after-party fac iureș până dimineață Olix și Dan Fintescu, adică "Partydul Kiss FM".

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ROCK CAMP 2018 LA SATU MARE
29-06-2018

Prima ediție a festivalului Rock Camp va avea loc în perioada 29 iunie - 1 iulie 2018 la Aeroclubul Satu Mare.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
UNTOLD FESTIVAL 2018 LA CLUJ ARENA
02-08-2018

Cea de-a patra ediție UNTOLD Festival va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 2-5 august 2018. Anunțul a venit de la directorul festivalului, Bogdan Buta, odată cu lansarea unui after-movie al ediției din 2017.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
AL DI MEOLA ȘI PRIMUL SĂU ALBUM COMPUS SUB PATRONAJUL FERICIRII
27-11-2018

AL DI MEOLA si revenirea unui chitarist fabulos in aceasta toamna pe data de 27 noiembrie la Sala Palatului, intr-un eveniment dedicat noului material discografic, OPUS, aparut la finele lunii februarie, si interpretat la Bucuresti sub umbrela fericirii.

   
preloader
CINE FACE HOMESCHOOLING NU POATE FI PIONIER

Fiindcă tot se discută acum intens de învăţământul la domiciul (homeschooling) vs cel într-o şcoală, dacă se poate să fie publică, de stat, m-am gândit să vă zic o poveste.
CE PLACE BĂRBAȚILOR...

– Ascultă, ție ce-ți place cel mai mult la o femeie?
– Țâțe mari.
– Nu … vreau să zic pentru o relație serioasă.
– Țâțe foarte mari.
– Voiam să zic cum ar trebui să fie femeia cu care să-ți petreci tot restul vieții.

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
PANTALONE SALVEAZĂ CRĂCIUNUL
Data: 09-12-2017 Ora: 18:00
Locatia: București
Compania de Teatru Interactiv va propune un spectacol MULTIMEDIA, unic și inovativ în peisajul minunat al spectacolelor pentru copii: poveste, interacțiune, magie, teatru, film, cântecele, dans, distracție!
   
Venim cu o propunere artistică ce îi va purta atat pe cei mai mici spectatori, cât și pe cei mai mari într-o lume de poveste! În secolul vitezei, secolul în care adulții sunt într-o continua alergare și copiii se adaptează perfect noutaților tehnologice, suntem convinși că viziunea noastră, împletirea teatrului cu filmul, va fi spectaculoasă și atractivă.

Spectacolul nostru de teatru multimedia are trei dimensiuni, trei planuri de acțiune:
Filmul - o călătorie în timp și spațiu,
Teatrul - planul aici și acum, plan în care actorii vor însufleți personajele și ii vor ajuta pe copii să se implice și chiar să ajute personajele pozitive,
Magia - minunatele trucuri de magie vor surprinde pe tot parcursul spectacolului, astfel încât distracția să fie maximă.

Dincolo de aceste 3 planuri în care se desfășoară spectacolul multimedia, cel mai important lucru este implicarea și interacțiunea cu copiii a personajelor, faptul că aproape fiecare personaj vine cu lumea lui, o prezintă, îi poartă pe copii prin dansuri și cântece live într-o lume magică.

Pantalone, super-eroul de înveselire al copiilor, vine să salveze Crăciunul! Crăciunul, sărbătoarea păcii și a toleranței, a dragostei și frumuseții, va fi salvat de către Pantalone! Pantalone, cu caracterul său minunat și cu puterile de super-erou pe care le are, dejoacă planurile malefice ale Doctorului Mocofanus, care vrea să pună stăpânire pe pământ, pe Pantalonia, pe Univers și care, desigur, vrea să distrugă Crăciunul și simbolurile sale minunate. Spiridușul și Spiridușa, Crăiasa Zapezii i se alătură lui Pantalone pentru a salva Crăciunul.

Vivacitatea scenariului și actualitatea lui vă va purta și pe voi, dragi parinți, în lumea copilăriei veșnice. Chiar dacă vremurile se schimbă și se modernizează, visele copilăriei, lumea Moșului, lumea poveștilor își vor păstra mereu farmecul.

Vă propunem, astfel, o minunată și comică poveste, un film și un spectacol de teatru, în care actorii vin să creeze o lume magică, o lume de basm, cu veselie și hohote de râs!
Eveniment publicat in data de: 13-11-2017
de către Pana Emanuela
Vizualizat de: 58 ori
Website: http://eventim.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
HCA - Manuc