Calendar Evenimente vă recomandă:
ADRIAN NAIDIN PREZINTĂ ROCKOLINDE LA BUCUREȘTI
10-12-2018

După concertul de jazz românesc, de inspirație folclorică, susținut cu ocazia celebrării Zilei Naționale la Ambasada României la Seoul, violoncelistul Adrian Naidin continuă să se remarce și să își surprindă admiratorii cu proiecte muzicale abordate într-o manieră inedită, plină de inspirație.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT VIENNA CLASSIC CHRISTMAS LA SALA PALATULUI
11-12-2018

Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta maestrului Willy Büchler, aduce, pentru al optulea an consecutiv, fascinaţia muzicii autentice vieneze în România. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului pe 11 decembrie 2018 începând cu ora 19:30.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EBEC - European BEST Engineering Competition 2018
13-12-2018

O competiție devenită deja tradiție, EBEC - European BEST Engineering Competition - este locul în care gândirea specifică unui inginer are loc să se desfășoare atât conceptual cât și practic.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DON'T LET DADDY KNOW 2018 LA ROMEXPO
15-12-2018

Evenimentul internațional Don't Let Daddy Know ajunge în România, în perioada 15-16 decembrie 2018, la Romexpo (Pavilion B1).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ȘTEFAN BĂNICĂ LA SALA PALATULUI
16-12-2018

Continuând tradiția, Ștefan Bănică revine cu o nouă serie a concertelor extraordinare de Crăciun. Evenimentele vor avea loc pe 14, 15, 16 decembrie 2018 la Sala Palatului.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
T-DANCE CHRISTMAS SHOWS 2018 – SNOW WHITE
16-12-2018

Magia Crăciunului are loc în pași de dans!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ȘTEFAN HRUȘCĂ LA TNB
17-12-2018

Ştefan Hruşcă revine acasă pentru un turneu aniversar, iar pe 17 decembrie 2018 cele mai frumoase colinde vor răsuna la Teatrul Național din București, începând cu ora 20:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
KINGS OF COMEDY LA SALA PALATULUI
20-12-2018

Show-ul de stand-up comedy, "Kings of Comedy" va fi susținut de Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Constantin Diță și Mihai Rait și va avea loc la Sala Palatului pe 20 decembrie 2018, începând cu ora 20:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TOT CE-I ROMÂNESC NU PIERE - CU TUDOR GHEORGHE
21-12-2018

Având în vedere sutele de cereri pentru suplimentarea locurilor, concertul maestrului Tudor Gheorghe din 23 octombrie se va relua si pe 21 decembrie 2018!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
REVELION 2019 CU DELIA ȘI PROVINCIALII LA BERĂRIA H DIN BUCUREȘTI
31-12-2018

La trecerea dintre ani, la Berăria H, Delia și Provincialii vor asigura un show demn de noaptea de Revelion.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ANDRÉ RIEU ANUNȚĂ AL TREILEA CONCERT LA CLUJ-NAPOCA PE 6 APRILIE 2019
06-04-2019

Biletele pentru concertul anunțat pentru data de 5 aprilie 2019 s-au epuizat în numai trei ore de la punerea acestora în vânzare! Artistul a anunțat un al treilea concert la Cluj, pe 6 aprilie!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT BON JOVI LA BUCUREȘTI 2019
21-07-2019

Lumea în care trăim s-a schimbat din 2013, dar un singur lucru se menține cu certitudine: BON JOVI + Piața Constituției = o noapte extraordinară!

   
preloader
DEȘTEPȚII SUNT STABILIȚI ÎN ROMÂNIA PRECUM SALARIUL MINIM

La jumătatea secolului XIX a avut loc o importantă schimbare de paradigmă. Matematica n-a mai fost privită şi folosită ca mijloc de a face calcule, ci ca o modalitate de înțelegere.
VIESPEA CARE-L SUPĂRĂ PE BULĂ...

Vine Bula la scoala cu o buza umflata. Profesoara il intreaba:
- Ce ai patit, Bula?
- Ei, am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza.
- Vaaaai, saracul de tine! Si te-a intepat?
......
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
PANTALONE SALVEAZĂ CRĂCIUNUL
Data: 09-12-2017 Ora: 18:00
Locatia: București
Compania de Teatru Interactiv va propune un spectacol MULTIMEDIA, unic și inovativ în peisajul minunat al spectacolelor pentru copii: poveste, interacțiune, magie, teatru, film, cântecele, dans, distracție!
   
Venim cu o propunere artistică ce îi va purta atat pe cei mai mici spectatori, cât și pe cei mai mari într-o lume de poveste! În secolul vitezei, secolul în care adulții sunt într-o continua alergare și copiii se adaptează perfect noutaților tehnologice, suntem convinși că viziunea noastră, împletirea teatrului cu filmul, va fi spectaculoasă și atractivă.

Spectacolul nostru de teatru multimedia are trei dimensiuni, trei planuri de acțiune:
Filmul - o călătorie în timp și spațiu,
Teatrul - planul aici și acum, plan în care actorii vor însufleți personajele și ii vor ajuta pe copii să se implice și chiar să ajute personajele pozitive,
Magia - minunatele trucuri de magie vor surprinde pe tot parcursul spectacolului, astfel încât distracția să fie maximă.

Dincolo de aceste 3 planuri în care se desfășoară spectacolul multimedia, cel mai important lucru este implicarea și interacțiunea cu copiii a personajelor, faptul că aproape fiecare personaj vine cu lumea lui, o prezintă, îi poartă pe copii prin dansuri și cântece live într-o lume magică.

Pantalone, super-eroul de înveselire al copiilor, vine să salveze Crăciunul! Crăciunul, sărbătoarea păcii și a toleranței, a dragostei și frumuseții, va fi salvat de către Pantalone! Pantalone, cu caracterul său minunat și cu puterile de super-erou pe care le are, dejoacă planurile malefice ale Doctorului Mocofanus, care vrea să pună stăpânire pe pământ, pe Pantalonia, pe Univers și care, desigur, vrea să distrugă Crăciunul și simbolurile sale minunate. Spiridușul și Spiridușa, Crăiasa Zapezii i se alătură lui Pantalone pentru a salva Crăciunul.

Vivacitatea scenariului și actualitatea lui vă va purta și pe voi, dragi parinți, în lumea copilăriei veșnice. Chiar dacă vremurile se schimbă și se modernizează, visele copilăriei, lumea Moșului, lumea poveștilor își vor păstra mereu farmecul.

Vă propunem, astfel, o minunată și comică poveste, un film și un spectacol de teatru, în care actorii vin să creeze o lume magică, o lume de basm, cu veselie și hohote de râs!
Eveniment publicat in data de: 13-11-2017
de către Pana Emanuela
Vizualizat de: 92 ori
Website: http://eventim.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
HCA - Manuc