Calendar Evenimente vă recomandă:
MAREA FINALĂ EUROVISION ROMÂNIA 2018 LA SALA POLIVALENTĂ BUCUREȘTI
25-02-2018

Marea Finală a Selecției Naționale pentru Eurovision 2018 va fi organizată la Bucureşti, în Sala Polivalentă, pe 25 februarie 2018. În acest an, Selecţia Naţională se desfăşoară sub sloganul "Eurovision unește România!", fiind prezentată de Cezar Ouatu și actrița Diana Dumitrescu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT CARLOS MARIN LA SALA PALATULUI DIN BUCUREȘTI
26-02-2018

Carlos Marin, celebrul bariton spaniol, va susține pe 26 februarie 2018 la Sala Palatului un show vibrant, incendiar, într-un stil pur Las Vegas. Invitată specială este Innocence.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CUPLURILE CELEBRE ALE ROMÂNIEI
27-02-2018

Într-o luna în care ingredientul principal este dragostea, vă invităm la un eveniment dedicat poveştilor frumoase de iubire.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
GOODWINE 2018 LA ROMEXPO
02-03-2018

GoodWine, Romania's Wine Convention, este cel mai important eveniment dedicat culturii vinului din Romania! Asteptam peste 150 de crame diferite care sa va incante cu cele mai mult de 1000 de vinuri oferite la degustare.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONFERINȚA ETICHETA REGALĂ LA ANTIPA
03-03-2018

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să participați la conferința „Eticheta Regală”, care va avea loc sâmbătă, 3 martie 2018 de la ora 18:00 și va fi susținută de către Dr. Sandra Gătejeanu Gheorghe, Director de Protocol al Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPECTACOL IN MEMORIAM MĂDĂLINA MANOLE "FATA DRAGĂ"
03-03-2018

Este un spectacol despre nemurire pentru că Mădălina Manole va rămâne mereu în amintirea celor care au iubit-o și cărora li s-a dedicat, prin cântec.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT RICHARD CLAYDERMAN LA SALA PALATULUI
08-03-2018

Richard Clayderman va susține un concert la Sala Palatului, pe 8 martie 2018, începând cu ora 20:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
KEVIN HOGAN - PUTEREA INFLUENȚEI
15-03-2018

Dacă ești antreprenor, manager, online marketer, om de vânzări, psiholog sau pur și simplu vrei să-ți îmbunătățești relațiile și vrei să fii mai convingător în fiecare zi, trebuie să fii aici pentru a-l vedea pe Kevin Hogan!...

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
COSMOWORLD EXHIBITION 2018 LA BUCUREȘTI
23-03-2018

Un eveniment grandios dedicat sectorului beauty professional&wellness, organizat pe 23-25 martie 2018 la Crystal Palace Ballroom București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FOTBAL ROMÂNIA - SUEDIA MECI AMICAL
27-03-2018

Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova va găzdui partida amicală pe care echipa națională a României o va disputa pe 27 martie 2018 contra reprezentativei Suediei.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MAREA UNIRE - TEMATICA GASTROPAN 2018
19-04-2018

Concursurile GastroPan îi vor recompensa şi în acest an pe cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari. Aceştia se vor întrece la 9 categorii de concurs grupate în 3 secţiuni competiţionale: PANIFICAȚIE-PATISERIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI
20-04-2018

Renumitul violonist și compozitor EDVIN MARTON, apreciat pentru stilul său unic de a fuziona muzica clasică cu pop-rock-ul zilelor noastre, va concerta la Sala Palatului din București, pe 20 aprilie, începând cu ora 19:30.

   
preloader
IMEDIATEȚEA – CEL MAI PERICULOS EFECT AL DIGITALIZĂRII

Dacă secolul XX a fost al vitezei, atunci secolul XXI va fi al imediatului, al instantaneului: nu mai avem răbdare pentru absolut nimic și ne dorim totul ACUM. Însă, chiar se poate ca totul, de la fericire la înmormântare sau ridicarea unei case, să se afle doar ”la un click distanță”?
IUBIREA DUȘMANULUI

Două ardelence stau la povești:

- Soţul meu îi așa de religios, că îşi iubeşte până și duşmanii!
– Nu mai spune, tu … Şi cine-s duşmanii lui? ...

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
PANTALONE SALVEAZĂ CRĂCIUNUL
Data: 09-12-2017 Ora: 18:00
Locatia: București
Compania de Teatru Interactiv va propune un spectacol MULTIMEDIA, unic și inovativ în peisajul minunat al spectacolelor pentru copii: poveste, interacțiune, magie, teatru, film, cântecele, dans, distracție!
   
Venim cu o propunere artistică ce îi va purta atat pe cei mai mici spectatori, cât și pe cei mai mari într-o lume de poveste! În secolul vitezei, secolul în care adulții sunt într-o continua alergare și copiii se adaptează perfect noutaților tehnologice, suntem convinși că viziunea noastră, împletirea teatrului cu filmul, va fi spectaculoasă și atractivă.

Spectacolul nostru de teatru multimedia are trei dimensiuni, trei planuri de acțiune:
Filmul - o călătorie în timp și spațiu,
Teatrul - planul aici și acum, plan în care actorii vor însufleți personajele și ii vor ajuta pe copii să se implice și chiar să ajute personajele pozitive,
Magia - minunatele trucuri de magie vor surprinde pe tot parcursul spectacolului, astfel încât distracția să fie maximă.

Dincolo de aceste 3 planuri în care se desfășoară spectacolul multimedia, cel mai important lucru este implicarea și interacțiunea cu copiii a personajelor, faptul că aproape fiecare personaj vine cu lumea lui, o prezintă, îi poartă pe copii prin dansuri și cântece live într-o lume magică.

Pantalone, super-eroul de înveselire al copiilor, vine să salveze Crăciunul! Crăciunul, sărbătoarea păcii și a toleranței, a dragostei și frumuseții, va fi salvat de către Pantalone! Pantalone, cu caracterul său minunat și cu puterile de super-erou pe care le are, dejoacă planurile malefice ale Doctorului Mocofanus, care vrea să pună stăpânire pe pământ, pe Pantalonia, pe Univers și care, desigur, vrea să distrugă Crăciunul și simbolurile sale minunate. Spiridușul și Spiridușa, Crăiasa Zapezii i se alătură lui Pantalone pentru a salva Crăciunul.

Vivacitatea scenariului și actualitatea lui vă va purta și pe voi, dragi parinți, în lumea copilăriei veșnice. Chiar dacă vremurile se schimbă și se modernizează, visele copilăriei, lumea Moșului, lumea poveștilor își vor păstra mereu farmecul.

Vă propunem, astfel, o minunată și comică poveste, un film și un spectacol de teatru, în care actorii vin să creeze o lume magică, o lume de basm, cu veselie și hohote de râs!
Eveniment publicat in data de: 13-11-2017
de către Pana Emanuela
Vizualizat de: 39 ori
Website: http://eventim.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
HCA Dalles