Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL INTERNAȚIONAL GEORGE ENESCU 2018, LA ATENEUL ROMÂN
18-09-2018

Ediția de anul acesta a Concursului Internațional George Enescu va avea loc între 1 și 28 septembrie 2018.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TEATRU - 5 FEMEI DE TRANZIȚIE
19-09-2018

Cinci remarcabile actriţe ne descoperă cu har, haz şi sensibilitate, tipologia feminină de ieri, de azi şi de mâine: femeia de tranziţie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT CARLA'S DREAMS LA HARD ROCK CAFE
20-09-2018

Carla's Dreams va susține un concert la Hard Rock Cafe pe 20 septembrie 2018, începând cu ora 21:30.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ZILELE BUCUREȘTIULUI 2018 ÎN PIAȚA CONSTITUȚIEI
21-09-2018

Evenimentul Zilele Bucureștiului 2018 va avea loc în perioada 21-23 septembrie 2018.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MUSICAL - MAMMA MIA! LA SALA PALATULUI
22-09-2018

Producția românească a celebrului musical revine cu o nouă stagiune ce va avea loc la Sala Palatului pe 22 și 23 septembrie 2018.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TEATRU - UNDE DAI ȘI UNDE CRAPĂ
23-09-2018

Distribuție: Andrei Seușan, Daniel Hara, Eduard Cîrlan.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
24 DE ANI DE Cosmetics Beauty Hair!
27-09-2018

COSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din România adresat sectorului de beauty, va avea loc în perioada 27 - 30 septembrie 2018, la Romexpo.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ANDRA - TRADIȚIONAL, LA SALA PALATULUI
30-09-2018

Andra va susține concertul "Tradițional", în cadrul căruia va interpreta piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
STAND UP BADEA, BORDEA ȘI MICUTZU - STRICĂM O GENERAȚIE
01-10-2018

Badea, Bordea și Micutzu se întorc la Sala Palatului, pe 1 și 2 octombrie 2018, cu un show nou de stand up comedy: ”Stricăm o generație”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
REMEMBER CENACLUL FLACĂRA LA TIMIȘOARA
02-10-2018

Remember Cenaclul Flacăra ajunge la Filarmonica Banatul din Timișoara pe 2 octombrie 2018, de la ora 19:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MIORITMIC FESTIVAL 2018 LA CLUJ-NAPOCA
05-10-2018

Mioritmic a ajuns la ediția cu numărul șase. Aceasta va avea loc în perioada 5-7 octombrie 2018 pe Aleea Muzeului Etnografic din Cluj-Napoca.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
AL DI MEOLA ȘI PRIMUL SĂU ALBUM COMPUS SUB PATRONAJUL FERICIRII
27-11-2018

AL DI MEOLA si revenirea unui chitarist fabulos in aceasta toamna pe data de 27 noiembrie la Sala Palatului, intr-un eveniment dedicat noului material discografic, OPUS, aparut la finele lunii februarie, si interpretat la Bucuresti sub umbrela fericirii.

   
preloader
CU PAPAGALUL LA REEDUCARE

O tipă frumoasă, blondă şi apetisantă avea o papagaliţă, care o imita mai mereu. Când ajungea acasă,obişnuia să se aşeze în faţă oglinzii si să zică: „- Sunt frumoasă, sexi şi îmi place să fac sex”. Papagaliţa la fel, repeta dupa ea. Toate bune, însă, până într-o zi, când vine un preot în vizită:
– Vai, ce papagal frumos aveţi. La scurt timp papagaliţa începe: „Sunt frumoasă, sexi şi îmi place să fac sex”. Preotul oripilat, spune: – Vai, cu...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
PANTALONE SALVEAZĂ CRĂCIUNUL
Data: 09-12-2017 Ora: 18:00
Locatia: București
Compania de Teatru Interactiv va propune un spectacol MULTIMEDIA, unic și inovativ în peisajul minunat al spectacolelor pentru copii: poveste, interacțiune, magie, teatru, film, cântecele, dans, distracție!
   
Venim cu o propunere artistică ce îi va purta atat pe cei mai mici spectatori, cât și pe cei mai mari într-o lume de poveste! În secolul vitezei, secolul în care adulții sunt într-o continua alergare și copiii se adaptează perfect noutaților tehnologice, suntem convinși că viziunea noastră, împletirea teatrului cu filmul, va fi spectaculoasă și atractivă.

Spectacolul nostru de teatru multimedia are trei dimensiuni, trei planuri de acțiune:
Filmul - o călătorie în timp și spațiu,
Teatrul - planul aici și acum, plan în care actorii vor însufleți personajele și ii vor ajuta pe copii să se implice și chiar să ajute personajele pozitive,
Magia - minunatele trucuri de magie vor surprinde pe tot parcursul spectacolului, astfel încât distracția să fie maximă.

Dincolo de aceste 3 planuri în care se desfășoară spectacolul multimedia, cel mai important lucru este implicarea și interacțiunea cu copiii a personajelor, faptul că aproape fiecare personaj vine cu lumea lui, o prezintă, îi poartă pe copii prin dansuri și cântece live într-o lume magică.

Pantalone, super-eroul de înveselire al copiilor, vine să salveze Crăciunul! Crăciunul, sărbătoarea păcii și a toleranței, a dragostei și frumuseții, va fi salvat de către Pantalone! Pantalone, cu caracterul său minunat și cu puterile de super-erou pe care le are, dejoacă planurile malefice ale Doctorului Mocofanus, care vrea să pună stăpânire pe pământ, pe Pantalonia, pe Univers și care, desigur, vrea să distrugă Crăciunul și simbolurile sale minunate. Spiridușul și Spiridușa, Crăiasa Zapezii i se alătură lui Pantalone pentru a salva Crăciunul.

Vivacitatea scenariului și actualitatea lui vă va purta și pe voi, dragi parinți, în lumea copilăriei veșnice. Chiar dacă vremurile se schimbă și se modernizează, visele copilăriei, lumea Moșului, lumea poveștilor își vor păstra mereu farmecul.

Vă propunem, astfel, o minunată și comică poveste, un film și un spectacol de teatru, în care actorii vin să creeze o lume magică, o lume de basm, cu veselie și hohote de râs!
Eveniment publicat in data de: 13-11-2017
de către Pana Emanuela
Vizualizat de: 80 ori
Website: http://eventim.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Digitalizarea