Calendar Evenimente vă recomandă:
CROSUL CONIL, ÎN SPRIJINUL COPIILOR CU FORME SEVERE DE AUTISM
23-11-2020

Asociaţia CONIL organizează un cros virtual în sprijinul copiilor cu forme severe de autism.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ROMANIAN BUSINESS WEEK LA HAGA
24-11-2020

Ambasada României la Haga în colaborare cu Camera de Comerț Romîno-Olandeză organizează între 24-27 noiembrie 2020 o serie de webinarii pentru a stimula investițiile reciproce între firme din Olanda și România.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FINCONF ROMANIA
25-11-2020

BusinessMark, cu suportul Asociației Române a Băncilor, are plăcerea să vă anunţe organizarea “FinConf Romania”, eveniment online ce va avea loc pe 25 noiembrie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
A BRAVE NEW WORLD: VIZIUNI ALTERNATIVE DESPRE VIITOR - BIEFF 2020
25-11-2020

O reafirmare a forței inovatoare și emancipatoare a cinematografului, Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF revine cu o a 10-a ediție, programată în perioada 24-29 noiembrie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONFERINȚA Positive Business
26-11-2020

Business-Mark anunță conferința POSITIVE BUSINESS care va avea loc pe 26 noiembrie 2020, online.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CANGURAȘUL MATEMATICIAN, JOC PENTRU ELEVII DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PRIMAR
27-11-2020

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie (Asociaţia IDEE) anunţă că pe data de 27 noiembrie 2020 debutează o nouă ediţie a jocului Canguraşul Matematician pentru clasa pregătitoare şi clasele I-IV.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MODA ÎN BUCUREȘTIUL INTERBELIC
27-11-2020

Începând de miercuri, 18 noiembrie 2020, expoziția tematică Moda în Bucureștiul interbelic poate fi descoperită la Palatul Suțu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA POSTEREXPOEM
28-11-2020

Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) surprinde publicul bucureştean până în luna decembrie cu o expoziţie cu accente poetice şi grafice "PosterXpoem", un proiect interdisciplinar care aduce împreună poeţi şi artişti vizuali contemporani.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FERESTROIKA - VR '88/'89
29-11-2020

Asociația Culturală pentru Educație prin Artă (ACEA) lansează primul proiect de teatru imersiv folosind tehnologia de realitate virtuală. Declarată de critici “cea mai puternică experiență imersivă a anului 2019 ”, ‘88/’89 va putea fi vizionată de public începând din 13 noiembrie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ALEGERILE PARLAMENTARE, ÎN 6 DECEMBRIE
06-12-2020

Alegerile parlamentare se vor desfăşura în 6 decembrie, conform hotărârii adoptată astăzi de Guvern, data fiind stabilită - aşa cum a precizat premierul Ludovic Orban - conform prevederilor constituţionale.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CURS DE PHOTOREADING - CITIRE RAPIDĂ
12-12-2020

In primul rând, Cursul de PhotoReading depășește în rezultate orice curs de Citire Rapidă. Inveți de cel putin 10 ori mai repede în orice domeniu te interesează, inclusiv o limbă străină.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
preloader
IMPLICAREA ABUZIVĂ A BĂNCII NAȚIONALE A ROMÂNIEI ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ

Banca Națională a României a emis un comunicat în care dezaprobă ferm utilizarea de imagini și declarații mai vechi sau mai noi, scoase din context, ale unor specialiști BNR în spoturi de campanie electorală ale PSD.
CÂND TE DUCI LA VRĂJITOARE...

- O singură dată am apelat la vrăjitoare, când m-am căsătorit.
- Și ce a spus vrăjitoarea?

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
MEDIEREA CONFLICTELOR ÎN FAMILIE ȘI LA JOB
Data: 29-02-2020 Ora: 19:00
Locatia: Calea Victoriei, București
Puţine cunoştinţe şi sisteme de gândire/relaţionare sunt la fel de importante de înţeles şi utilizat aşa cum este medierea.
   
Medierea este un anumit tip de a relaţiona, de a comunica, care ne ajută să evităm sau să rezolvăm amiabil divergenţe de opinie, conflicte, crize de comunicare. Medierea NU este negociere. Nu este o artă/ştiinţă a managementului unor resurse, ci o artă a relaţiilor interumane.

Medierea îmbină cunoştinţe din sociologie, psihologie, antropologie, comunicare şi drept.

Iată despre ce vom vorbi la cele cinci întâlniri ale cursului:

1. Ce este medierea relaţională şi care este diferenţa dintre mediere şi negociere în rezolvarea conflictelor. Cum creezi un spaţiu neutru şi echilibrat pentru părţile aflate în conflict. Cum poţi, dacă eşti parte într-un conflict, să rămâi obiectiv şi empatic cu situaţia celeilalte părţi? Care sunt legăturile mentale şi emoţionale dintre părţile aflate în conflict şi cum afectează acestea rezultatul medierii.

2. Cum luăm decizii în timp de criză? Sistemele de gândire 1 şi 2, Cele 6 Nevoi umane şi alţi factori importanţi care ne influenţează comportamentul în timpul unui conflict. Role Play.

3. Mediere relaţională în cadrul conflictelor de la locul de muncă. Conflicte între membri aceleiaşi echipe. Conflicte cu managementul. Conflicte în cadrul echipei pe care o coordonaţi. Conflicte cu clienţii. Managementul divergenţelor de opinie în cadrul echipelor. Rolurile pe care le jucăm din punct de vedere sociologic, background-ul cultural şi cum ne afectează acesta comportamentul conflictual. Role Play.

4. Medierea conflictelor personale (cu partenerul, copiii, părinţii etc). Motivele principalelor conflicte din familie. Strategii de comunicare pentru restabilirea unei interacţiuni neconflictuale şi non-reactive. Cei patru „călăreţi” ai comunicării relaţiilor personale (după teoria lui John Gottman). Role Plays.

5. Ce este acordul (non- juridic) de mediere şi cum să creaţi unul pentru soluţionarea propriilor conflicte? Role Plays.
Eveniment publicat in data de: 03-02-2020
de către Pana Emanuela
Vizualizat de: 244 ori
Website: http://fundatiacaleavictoriei.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Alpha