Calendar Evenimente vă recomandă:
ADMITERE ON-LINE LA UNIVERSITATEA 1 DECEMBRIE 1918 DIN ALBA IULIA
26-05-2020

În contextul dat de pandemia cu Sars - COVID 19 şi ca urmare a măsurilor de prevenţie care se impun pe termen mediu şi lung, Universitatea "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia şi-a adaptat întregul pachet de norme, măsuri, proceduri şi acţiuni privitoare la susţinerea cursurilor şi a examenelor online.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURS DE CREAȚIE LITERARĂ ȘI TEATRALĂ DISTANȚA
30-05-2020

Primăria Capitalei prin Biblioteca Metropolitană Bucureşti, Teatrul Dramaturgilor Români şi Muzeul Naţional al Literaturii Române anunţă organizarea unui concurs de creaţie teatrală şi literară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
VEDETELE SCENEI MUZICALE INTERNAȚIONALE, LA SAGA FESTIVAL
05-06-2020

Unele dintre vedetele scenei muzicale internaționale completează line-up-ul de excepție al SAGA Festival.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2020
14-06-2020

Maximum Rock Festival revine în forță cu cea de-a opta ediție, de această dată open air, care promite să fie una de neuitat și să depășească toate așteptările.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DIMANSIONS - HIT MUSIC FESTIVAL 2020
19-06-2020

diMansions, festivalul hit-urilor din centrul țării, revine între 19 - 21 iunie 2020 cu o nouă ediție în aceeași locație de poveste: Castelul Mikó din Olteni, Covasna.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
JAZZ IN THE PARK 2020
25-06-2020

După ce anul 2019 i-a adus recunoașterea internațională prin premiul Best Small Festival acordat de European Festival Awards, festivalul Jazz in the Park vine vara aceasta în fața publicului cu un line-up matur și eclectic.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ARAD OPEN AIR FESTIVAL 2020
26-06-2020

Cea de-a cincea ediție Arad Open Air Festival va avea loc în perioada 26-28 iunie pe Aeroportul Arad.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FOLK IN FESTIVAL 2020
27-06-2020

Folk In Festival a anunțat cea de-a doua ediție ce va avea loc pe plaja Lacului Budeasa în perioada 26-28 iunie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ZUCCHERO LA ARENELE ROMANE
28-06-2020

Artistul italian Zucchero revine în România cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane pe 28 iunie 2020. Evenimentul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, "D.O.C.".

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT CELINE DION LA BUCUREȘTI
29-07-2020

Câștigătoare a două premii OSCAR și a cinci premii Grammy, Celine Dion va susține în premieră un concert extraordinar, în cadrul turneului "Courage World Tour ", pe 29 iulie 2020 pe Arena Națională. Evenimentul este organizat de Emagic.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL FILMULUI HORROR ȘI FANTASTIC
06-08-2020

Festivalul filmului horror și fantastic revine la Biertan în perioada 6-9 august 2020!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SMIDA JAZZ FESTIVAL 2020
13-08-2020

Festivalul va avea loc în perioada 13-16 august 2020 la Beliș, în județul Cluj.

   
preloader
STAU ÎN CONTINUARE ÎN CASĂ SĂ MĂ IZOLEZ DE POLITICALLY CORRECT

Am scris de curând de ce democraţia se bate cap în cap cu corectitudinea politică. Ar fi trebuit probabil folosit termenul de meritocraţie, dar îl lăsăm pe cel vechi, cu mai mult simbolism. Foarte pe scurt, democraţia nu reprezintă dreptul prostului de a avea păreri.
SOȚIA SCOȚIANULUI ...

Un scoţian şi soţia se aflau pe un vas pe mare. Vine o furtună şi vasul se scufundă. Scoţianul e salvat, dar soţia nu poate fi găsită. După o lună scoţianul nostru primeşte de la poliţie o telegramă:
– Soţia acoperită cu scoici, moluşte şi stridii găsită -stop- Ce să facem? – Stop.
Scoţianul telegrafiază înapoi:

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
CURS ONLINE LEADERSHIP ȘI DEZVOLTAREA ECHIPELOR EFICIENTE
Data: 22-04-2020 Ora: 17:00
Locatia: București online
In aceste momente de cumpănă e important să descoperim fiecare liderul din noi. Să avem puterea să trecem peste greutăți și să-i ajutăm și pe alții să o facă, să depășim situația cu bine, împreună! Vă invit la un curs online între 22-26 aprilie pentru a găsi motivarea necesară fiecăruia dintre noi.
   
Scopul cursului este de a vă ajuta să descoperiți liderul din voi, să identificați ce presupune să fi un lider, cum să conduceți echipe eficient și eficace și să vă motivați colegii pentru atingerea unor scopuri comune de business sau personale.

Temele abordate vor da răspunsuri unor întrebări precum ”ce competențe sunt necesare pentru a fi lider”, ”care sunt diferențele lider-manager”, ”cum motivezi echipa”, ”cine îl motivează pe motivator”, ”cum evităm capcanele leadershipului” și ”ce lăsăm în urma noastră ca lideri”.

Sunt așteptați participanți din orice domeniu sau sferă de activitate, care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de lider. Așadar, dacă ești antreprenor și ai propria afacere, sau lucrezi într-o companie care îți cere să fi cât mai performant și să conduci echipe, sau pur și simplu dorești să investești în dezvoltarea ta personală, te așteptăm cu drag la acest curs.

Iată despre ce vom discuta la curs:
- Ce determină formarea unui lider? Diferențe lider-manager. Teorie și aplicații.
- Stabilirea obiectivelor
- Dezvoltarea echipelor și îndeplinirea rolurilor
- In ce măsura este influențată performanța oamenilor de propriile nevoi
- Cum să înțelegem și să aplicăm nevoia de (auto)motivare
- Instrumente și tehnici de motivare a indivizilor și a echipelor
- Cum putem aplica strategii de influențare etică a oamenilor
- Viitorul relațiilor de muncă și sociale în era digitalizării. Către un nou tip de lider?

În timpul seminarului vom exemplifica teoria printr-o serie de secvențe din filme, pe care le vom comenta, în sprijinul temelor abordate. Ne dorim ca până la final să vă puneți cât mai multe întrebări astfel încât să găsiți fiecare răspunsurile care vi se potrivesc, necesare unui lider al erei informațiilor.

Seminarul se va desfășura online, pe Skype sau Zoom, timp de 5 zile din 22 până în 26 aprilie 2020, câte 2 ore pe zi, între 17:00 și 19:00. Investiția fiecăruia este de doar 95 de lei pe zi (475 de lei total), TVA inclus. Pachetul include accesul online la curs și suportul teoretic, oferirea unei bibliografii și filmografii și a unui Certificat de Participare.

Participarea se face prin completarea formularului oferit de Mastermind Communications și achitarea contravalorii cursului prin virament până pe 20 aprilie 2020.

Cursul este susținut de Mihai Mătieș, Directorul Mastermind Communications SRL. Mihai este trainer din anul 2001, este autorizat CNFPA și are aproape 3000 de ore de training la activ. El este dublu licențiat în Jurnalism & Științele Comunicării și, respectiv, Drept. Deține un Master (MA) în Relații Internaționale și o altă Diplomă în Afaceri Europene. A acumulat experiență lucrând pentru Președintele României (1998-2000), Alpha Bank Romania și pentru companiile de consultanță HCS - Human Capital Solutions și Service Excellence Solutions.

Pentru înscrieri vă rugăm să ne contactați la emailul mmaties@mastermindcom.ro
Eveniment publicat in data de: 04-04-2020
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 346 ori
Website: N/A
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
HCA Dalles