Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF REVINE ÎNTRE 31 IULIE ȘI 9 AUGUST!
05-08-2020

Vești bune pentru iubitorii de filme: cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania va avea loc între 31 iulie și 9 august 2020!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DESERT DE VIS - CONCURS INEDIT PENTRU COPII
05-08-2020

Asociatia Pro Valores si Ovlasart anunță concurs pentru cei mici. Desenează desertul visurilor tale și vei avea posibilitatea de a-l realiza sub forma unui breloc unicat, deosebit de atractiv. Tort, prăjituri, bomboane sau orice altceva te încântă, transformă într-un desen sugestiv.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL FILMULUI HORROR ȘI FANTASTIC
06-08-2020

Festivalul filmului horror și fantastic revine la Biertan în perioada 6-9 august 2020!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
COLOCVIU INTERNAȚIONAL EDU-4-HERITAGE
10-08-2020

Proiectul este inițiat de Asociația ”Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Arboroasa”, în parteneriat cu organizații și instituții educaționale și culturale din țară și din vecinătatea granițelor țării.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SMIDA JAZZ FESTIVAL 2020
13-08-2020

Festivalul va avea loc în perioada 13-16 august 2020 la Beliș, în județul Cluj.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT SABATON 2020 LA ARENELE ROMANE
14-08-2020

Sabaton revine la București cu turneul "The Great Tour" și va susține un concert ce va avea loc la Arenele Romane pe 14 august 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
LINIȘTE! SĂRUT. ACȚIUNE! - CU PAVEL BARTOȘ
27-08-2020

Aţi fost vreodată pe un platou de filmare? Dacă aveţi această curiozitate, Teatrul Odeon și Fundația Artmedia vă dezvăluie culisele turnării unui film de dragoste în savuroasa comedie Linişte! Sărut.Acţiune!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎN ACȚIUNE, CU COMPASIUNE
28-08-2020

Este un eveniment pentru entuziaștii care își ghidează acțiunile după principiile compasiunii și pentru cei care își doresc să înțeleagă acest concept și beneficiile lui umane, morale și financiare.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ALERGĂM PENTRU COPIII DIN CENTRELE DE PLASAMENT
29-08-2020

Evenimentul are ca scop susținerea ședințelor de psihoterapie de grup și individuale, contribuind la dezvoltarea armonioasă a 30 de copii instituționalizați.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
NOSTALGIA - EXCURSIE ÎN TRANSILVANIA
04-09-2020

NOSTALGIA își propune să te teleporteze, din toate punctele de vedere, într-o perioadă în care nu aveai multe griji.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DRAG & EXPO COVASNA 2020
05-09-2020

Ediția cu numărul XXII a mult îndrăgitei competiții covăsnene de accelerare va avea loc în zilele de 5-6 septembrie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DAVID GARRETT – UNLIMITED LIVE
23-10-2020

”Unlimited Love” este programat, la Cluj-Napoca, în data de 23 octombrie 2020.

   
preloader
BĂNCILE ÎNCURAJEAZĂ PLĂȚILE CU NUMERAR ȘI CARDURILE NEBANCARE

Viteza de rotație a banilor ar trebuie să se încetinească, dar asta nu pentru că economia e stabilă și apare elementul încredere, ceea ce face ca pe unitatea de PIB să fie mai mulți bani.
LA DOCTOR, NEMULȚUMIT...

M-am dus la psihiatrul meu si i-am povestit: Doctore, în fiecare dimineață când mă uit în oglindă mă apucă brusc o senzație cumplită de vomă. Ce crezi că am?

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
ÎN ACȚIUNE, CU COMPASIUNE
Data: 28-08-2020 Ora: 16:00
Locatia: Ploiești
Este un eveniment pentru entuziaștii care își ghidează acțiunile după principiile compasiunii și pentru cei care își doresc să înțeleagă acest concept și beneficiile lui umane, morale și financiare.
   
"Prin această conferință dorim să punem compasiunea pe masa de discuție a tuturor celor interesați de proiectarea unor servicii de îngrijire a pacienților care să valorifice virtuțile vindecătoare ale compasiunii față de suferința umană. Dorim să "echipăm" adepții sau promotorii compasiunii în sănătate în ideea de a fi mai eficienți în a oferi servicii de sănătate de calitate, pe de o parte și de a crea microculturi bazate pe compasiune la locul lor de muncă, pe de altă parte", dr. Nicolae Iordache Iordache, iniitiator al manifestarii, alaturi de compania Houston Npa.

Printre cei care vor fi prezenți se numără:

Dr. Catalin Carstoveanu - eroul meu - şef al secţiei de Terapie Intensivă Nou- Născuţi de la Spitalul „Marie Curie” din București.

Dr. Carmen Marcu - medic primar medicină de urgență, master în Medicina de dezastre, medic coordonator compartiment îngrijiri paliative.

Dr. Andreea Moldovan - medic primar boli infecțioase, bursieră de Excelență în cadrul Hôpital Cantonal de Genève, doctor în științe medicale, premiată de Organizația Mondială a Sănătății.

Conf. dr. Craiu Mihai - șef al secției de pediatrie și pneumologie pediatrică din cadrul Institutului de Ocrotire a Mamei și Copilului Prof. Dr. Alfred Rusescu din București. Este medicul declarat “erou al vaccinării” de către Organizația Mondială a Sănătății urmare a proiectului “Spitalul Virtual pentru Copii”.

Dr. Ranete Mihai - medic specialist radiologie și imagistică medicală la Institutul Clinic Fundeni, asistent universitar, doctorand, coordonatorul Caravanei cu Medici

Dr. Gabriel Diaconu - medic specialist psihiatru, cu supraspecializare în suicidologie şi psihotraumatologie la Universitățile McGill și UQAM din Montreal, director medical al centrului MindCare.“

Dr. Gindrovel Dumitra - medic de familie, coordonator al Grupului Național de Vaccinologie din cadrul Societății de Medicină de Familie și secretar în cadrul Comisiei de Medicină de familie din Ministerul Sănătății.

Dr. Gobej Ionut - fondator Neurohope, cu pregătire în neurochirurgie în Franţa pe neurochirurgie generală, neurochirurgie funcțională și Gamma Knife, neurochirurgie vasculară și a bazei craniului, neurochirurgie endoscopică transnazală, neurochirurgie spinală, neurochirurgie vasculară, neurooncologie (5 ani), de 8 ani fiind neurochirurg european.

Cristina Timis - creator de realitate prin vocatie, mama si sotie, o optimista convinsa, cu o permanenta dorinta de a face lucrurile diferit, dar mai ales in mod autentic, manifestând totul cu o puternică încredere în sine. Crede cu tarie ca în viață totul pleacă de la cine vrei să fii, cum vrei să fii, ce scop înalt servești, cum atingi viețile oamenilor cu care intri în contact și ale locurilor în care ajungi, ce vrei să clădești și să lași în urma ta.

Dr. Dégi László Csaba - director al Societății Internaționale de Psiho-Oncologie - IPOS, profesor asistent și cercetător la Universitatea Babeș-Bolyai.
Eveniment publicat in data de: 09-07-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 180 ori
Website: http://www.facebook.com/events/589277644995713
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Alpha