Calendar Evenimente vă recomandă:
TEATRUL NOTTARA SELECTEAZĂ SPECTATOR PENTRU CONSILIU ARTISTIC
26-01-2021

Pentru a fi mai aproape de public și a înțelege mai bine așteptările acestuia, Teatrul Nottara a decis să ofere un loc în consiliul artistic al instituției unui spectator fidel, care va fi ales în perioada următoare din rândul iubitorilor de teatru fără legături directe cu acest domeniu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
26-01-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN? ZONA SUD
26-01-2021

Ziarul Financiar vă invită să participați la videoconferința ZF BRD BUGET 2021 – CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN, marți, 26 ianuarie 2021, ora 09:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA FRESH - ELITE ART GALLERY
27-01-2021

În perioada 7-28 ianuarie 2021, Elite Art Gallery vă invită să vizitați expoziția # FRESH. Evenimentul reunește lucrările artistelor Ramona Ursache și Ștefana Petre, două dintre câștigătoarele concursului de artă vizuală # FRESH.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPO FOTO HOLOCAUST LA CAREI
27-01-2021

Miercuri, 27 ianuarie 2021, de la ora 16.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul exoziției fotografice realizate de Baranyi Tünde.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONFERINȚA ONLINE INVESTIȚII PENTRU TRANZIȚIA ENERGETICĂ
28-01-2021

Joi, 28 ianuarie 2021, între orele 10:00 și 13:00, Energynomics vă propune o nouă întâlnire ONLINE pentru a descoperi care sunt sursele de finanțare anticipate pentru investițiile anului 2021 în sectorul energetic din România!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PREVENIREA ȘI COMBATEREA SPĂLĂRII BANILOR ediția II, ONLINE
29-01-2021

Vineri, 29 ianuarie 2021, Editura Universul Juridic organizează Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale”, ediția a II-a, în format ONLINE, între orele 15,00 – 19,00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAM DE PREGĂTIRE PENTRU BACALAUREAT
30-01-2021

Pregătire pentru examenul de bacalaureat 2021: o nouă sesiune oferită de Universitatea de Vest din Timişoara!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
NOUL PROGRAM DE IARNĂ LA MUZEUL ANTIPA
31-01-2021

Muzeul Antipa anunță noul program peste iarnă. Detalii mai jos.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA UN VEAC DE ZOOLOGIE ÎN ROMÂNIA LA PIATRA NEAMȚ
03-02-2021

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Complexul Muzeal Național Neamț - Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț vă invită să vizionați expoziţia itinerantă „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”, deschisă până pe 25 februarie 2021 la Piatra.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DOCUMENTARĂ REGELE FERDINAND ȘI REFORMELE MARII UNIRI
05-02-2021

În perioada 28 ianuarie – 7 martie 2021, Muzeul Național Cotroceni aduce în fața publicului vizitator expoziția foto-documentară Regele Ferdinand I și reformele Marii Uniri. 100 de ani de la Reforma Agrară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
preloader
RELAȚIA OM-INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ: NECESITATEA UNOR NEURO-DREPTURI? (partea a II-a)

Legat de tema cine poate face rău cui prin control sau lipsa acestuia, răspunsul oferit de un alt grup de cercetători este întruchipat de paradigma necesității formulării unor ”neuro-drepturi”, care să se adauge Declarației Universale a Drepturilor Omului.
TINERICA SECRETARĂ...

Un om de afaceri prosper avea o secretară nouă, tânără, blondă, foarte atrăgătoare. Din biroul lui, afaceristul auzea mereu telefonul sunând. La un moment dat, omul iese din birou se duce si o întreabă pe noua secretară:
- Domnișoară, de ce nu răspundeți la telefon?

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
ÎN ACȚIUNE, CU COMPASIUNE
Data: 28-08-2020 Ora: 16:00
Locatia: Ploiești
Este un eveniment pentru entuziaștii care își ghidează acțiunile după principiile compasiunii și pentru cei care își doresc să înțeleagă acest concept și beneficiile lui umane, morale și financiare.
   
"Prin această conferință dorim să punem compasiunea pe masa de discuție a tuturor celor interesați de proiectarea unor servicii de îngrijire a pacienților care să valorifice virtuțile vindecătoare ale compasiunii față de suferința umană. Dorim să "echipăm" adepții sau promotorii compasiunii în sănătate în ideea de a fi mai eficienți în a oferi servicii de sănătate de calitate, pe de o parte și de a crea microculturi bazate pe compasiune la locul lor de muncă, pe de altă parte", dr. Nicolae Iordache Iordache, iniitiator al manifestarii, alaturi de compania Houston Npa.

Printre cei care vor fi prezenți se numără:

Dr. Catalin Carstoveanu - eroul meu - şef al secţiei de Terapie Intensivă Nou- Născuţi de la Spitalul „Marie Curie” din București.

Dr. Carmen Marcu - medic primar medicină de urgență, master în Medicina de dezastre, medic coordonator compartiment îngrijiri paliative.

Dr. Andreea Moldovan - medic primar boli infecțioase, bursieră de Excelență în cadrul Hôpital Cantonal de Genève, doctor în științe medicale, premiată de Organizația Mondială a Sănătății.

Conf. dr. Craiu Mihai - șef al secției de pediatrie și pneumologie pediatrică din cadrul Institutului de Ocrotire a Mamei și Copilului Prof. Dr. Alfred Rusescu din București. Este medicul declarat “erou al vaccinării” de către Organizația Mondială a Sănătății urmare a proiectului “Spitalul Virtual pentru Copii”.

Dr. Ranete Mihai - medic specialist radiologie și imagistică medicală la Institutul Clinic Fundeni, asistent universitar, doctorand, coordonatorul Caravanei cu Medici

Dr. Gabriel Diaconu - medic specialist psihiatru, cu supraspecializare în suicidologie şi psihotraumatologie la Universitățile McGill și UQAM din Montreal, director medical al centrului MindCare.“

Dr. Gindrovel Dumitra - medic de familie, coordonator al Grupului Național de Vaccinologie din cadrul Societății de Medicină de Familie și secretar în cadrul Comisiei de Medicină de familie din Ministerul Sănătății.

Dr. Gobej Ionut - fondator Neurohope, cu pregătire în neurochirurgie în Franţa pe neurochirurgie generală, neurochirurgie funcțională și Gamma Knife, neurochirurgie vasculară și a bazei craniului, neurochirurgie endoscopică transnazală, neurochirurgie spinală, neurochirurgie vasculară, neurooncologie (5 ani), de 8 ani fiind neurochirurg european.

Cristina Timis - creator de realitate prin vocatie, mama si sotie, o optimista convinsa, cu o permanenta dorinta de a face lucrurile diferit, dar mai ales in mod autentic, manifestând totul cu o puternică încredere în sine. Crede cu tarie ca în viață totul pleacă de la cine vrei să fii, cum vrei să fii, ce scop înalt servești, cum atingi viețile oamenilor cu care intri în contact și ale locurilor în care ajungi, ce vrei să clădești și să lași în urma ta.

Dr. Dégi László Csaba - director al Societății Internaționale de Psiho-Oncologie - IPOS, profesor asistent și cercetător la Universitatea Babeș-Bolyai.
Eveniment publicat in data de: 09-07-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 592 ori
Website: http://www.facebook.com/events/589277644995713
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei