ATELIER DE GĂTIT ”MADE LOCAL”
Data: 27-08-2020 Ora: 18:00
Locatia: Cluj-Napoca
Inspirați de inițiativa “How to brunch?” a celor de la Greenery din Cluj, se lansează, împreună cu aceștia și în parteneriat cu asociația producătorilor locali din Cluj, “Made in Cluj”, o serie de ateliere de gătit cu ingrediente de la mici producători locali.
”Prin aceste ateliere dorim să oferim participanților o experiență de învățare, culinară și de socializare inedită, în sprijinul economiei locale”, precizează organizatorii.Data: 27-08-2020 Ora: 18:00
Locatia: Cluj-Napoca
Inspirați de inițiativa “How to brunch?” a celor de la Greenery din Cluj, se lansează, împreună cu aceștia și în parteneriat cu asociația producătorilor locali din Cluj, “Made in Cluj”, o serie de ateliere de gătit cu ingrediente de la mici producători locali.
Joi, 27 august, vom găti la Greenery 6 rețete, toate cu ingrediente de la producători locali din județul Cluj:
- Pâine crestată cu brânză, ciuperci de pădure și usturoi (cu pâine de Brutaria Ioasim, brânză de la Atelierul de branza NarCheese și ciuperci de la VeroVita House);
- Salsicia în aluat de bere cu sos de afine (cu bere de la Clusa Brewery din Cluj, salsicia de la Carmangeria Pasini din Gherla, și afine de la plantația Afine Sic din Sic);
- Flori de dovleac pane, umplute cu brânză de oaie și speck (cu legume de la Desaga cu legume, brânză de la NarCheese);
- Parmiggiana de vinete (ingrediente furnizate de Desaga cu legume și NarCheese);
- Tartă cu cremă de nuci și fructe de pădure de la Afine Sic;
- Înghețată Finesse Ice Cream, de pere și gorgonzola.
Atelierul durează în jur de 3-4 ore, timp în care participanții vor putea găti aceste 6 rețete delicioase, sub îndrumarea fondatoarei Greenery, Anda Marian. La sfârșitul atelierului, ne vom bucura de mâncărurile realizate împreună, la o masă comună, în aer liber, în curtea Greenery.
Ne vom bucura de participarea la eveniment a celor de la Clusa Brewery, cea mai nouă fabrică de bere artizanală din Cluj, care ne vor povesti despre berea lor, pe care o vom degusta la final de seară, împreună cu bunătățile ce le-am gătit.
Prețul atelierului este de 90 lei / persoană, respectiv 150 lei pentru două persoane. Rezervarea este obligatorie, prin intermediul butonului “Rezervă un loc” din cadrul evenimentului.
Eveniment publicat in data de:
23-08-2020
de către Marginean Oana
de către Marginean Oana
Vizualizat de:
Warning: mysql_query(): Unable to save result set in /home/calistro/public_html/detalii.php on line 195
Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/calistro/public_html/detalii.php on line 196
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/calistro/public_html/detalii.php on line 203
ori
Warning: mysql_query(): Unable to save result set in /home/calistro/public_html/detalii.php on line 195
Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/calistro/public_html/detalii.php on line 196
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/calistro/public_html/detalii.php on line 203
ori
Comentarii:
0