Calendar Evenimente vă recomandă:
PIESĂ DE TEATRU - PE O PÂNZĂ DE PĂIANJEN
29-09-2020

Pe 29 septembrie, sunteți așteptați la Teatrul de Vară din Herăstrău pentru o reprezentație de excepție a piesei de teatru "Pe o pânză de păianjen".

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIE DE ARTĂ - PICTORI DE AZI LA BALCIC
30-09-2020

Dragă iubitorule de artă! Te invităm la Elite Art Gallery să vizitezi expoziția retrospectivă "Pictori de azi la Balcic".

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MOLDOVA FILM FESTIVAL
01-10-2020

Timp de 4 zile, capitala Moldovei devine scena unui spectacol internațional.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIE-MUZEU 1581 – UNIVERSITATEA ȘI ORAȘUL
02-10-2020

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) va găzdui, în cadrul Turnului Croitorilor, Expoziția-muzeu „1581 – Universitatea și Orașul” și va organiza seria de cursuri „Studium Generale” a Institutului STAR-UBB.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
GALA HOP LA TNB
04-10-2020

Gala Tânărului Actor HOP – aflată sub direcția artistică a coregrafului și dansatorului Gigi Căciuleanu – se va desfășura la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, în aer liber, la Amfitreatru, în perioada 3 - 6 septembrie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TRIBUT QUEEN LA HARD ROCK CAFE
18-10-2020

În urma situației create de răspândirea virusului Covid-19, concertul-tribut Queen programat pentru luna aprilie în Hard Rock Cafe este mutat în 18 septembrie 2020. Toate biletele cumpărate până în prezent rămân valabile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT CONNECT-R LA BUCUREȘTI
18-10-2020

Connect-R vă așteaptă pe 18 septembrie, începând cu orele 20:00, să vă distrați alături de el, la un super party la FamilyFest Island, insula de pe lacul Fundeni.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DAN BADEA - STAND UP COMEDY LA PLOIEȘTI
18-10-2020

Dan Badea vine la Ploiești cu un show excepțional de stand-up comedy. Evenimentul va avea loc pe 18 septembrie, în parcarea Ploiești Shopping City, de la ora 21:30. Show-ul va fi deschis de invitatul special Bogdan Mălăele.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DAVID GARRETT – UNLIMITED LIVE
23-10-2020

”Unlimited Love” este programat, la Cluj-Napoca, în data de 23 octombrie 2020.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SEMIMARATON BRAȘOV INTERSPORT
25-10-2020

Semimaraton Brașov Intersport este un eveniment dedicat tuturor sportivilor confirmați, dar mai ales celor în devenire.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SEMIMARATON BRAȘOV INTERSPORT
25-10-2020

Semimaraton Brașov Intersport este un eveniment dedicat tuturor sportivilor confirmați, dar mai ales celor în devenire.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MARATONUL NISIPULUI, EDIȚIA A VII-A
07-11-2020

Maratonul Nisipului cuprinde: Curse necompetitive: Campionii Școlii și Family Run (7 noiembrie) și Curse competiționale: Maraton, Semimaraton Cros10km, Cursa populara 5km (8 noiembrie).

   
preloader
SUBDEZVOLTAREA NU E UN ATU PENTRU A IEȘI DIN CRIZA Covid-19

Se spune că IMM-urile sunt cele ce vor scoate economiile lumii din criza Covid-19 și de aceea trebuie sprijinite. Da, numai că dacă ne uităm mai bine, se observă că ele cam “gravitează” în jurul unor companii mari, care, atunci când își reduc semnificativ activitatea, IMM n-au ce să relanseze...
BA DA, BA NU...

Doi prieteni se revăd dup un timp...
- În sfârșit am învățat să spun ”NU” bauturii și mă simt mult mai bine, spune primul.
– Vrei o bere?

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
PUBLIC SPEAKING FOR LEADERS – TODAY FOR TOMORROW - MASTER SEMINAR
Data: 19-09-2020 Ora: 09:00
Locatia: București
Abilitatea de a vorbi fără emoții în fața unui auditoriu este realmente o provocare și reprezintă cel mai valoros atu al unui fin comunicator. Iar tu îți dorești de prea multă vreme să te perfecționezi, să comunici liber și să scapi de teama de a vorbi în public! Acum ai această șansă.
   
În cadrul seminarului “PUBLIC SPEAKING FOR LEADERS – TODAY FOR TOMORROW - MASTER SEMINAR”, vei avea ocazia să faci primii și cei mai importanti pași în calea către performanța ta de a deveni un comunicator experimentat, un lider, ca mâine să poți gestiona eficient și elegant orice provocare profesională și personală, inclusiv în această perioada în care comunicarea se realizează de la distanță sau cu masca de protecție.

Evenimentul va avea loc pe data de 19 septembrie pe terasa platinum a Hotelului SHERATON Bucharest (Calea Dorobanților nr. 5-7, Sector 1, București), seminar ce va fi găzduit de autorul și speaker-ul internațional BERNHARD MOESTL.

Întreg evenimentul se va desfășura în limba română, în intervalul 9.00 – 18.00.

În cadrul MASTER SEMINAR, vei invăța cum să depășești frica de a vorbi in public, vei experimenta modul în care poți captiva publicul prin exemple practice si, mai ales, vei dobândi tehnici mentale cu ajutorul cărora vei fi capabil sa susții, cu mai mult calm, fiecare prezentare sau speech, inspirând și cucerind auditoriul.

Este cunoscut faptul ca maniera in care te prezinti si comunici iti poate determina succesul in cariera, capacitatea de a dezvolta o afacere sau chiar relatiile cu prietenii si familia. „Un bun vorbitor este capabil sa influenteze fiecare situatie in sensul si in interesul lui”, este de parere Bernhard Moestl. “Sta in puterea interioara a fiecarei fiinte umane de a-si transforma visele in realitate. Cei care invata sa-si concentreze energia gandurilor pot atinge, cu o usurinta uimitoare, orice obiectiv - mental sau fizic”, a mai adaugat Moestl.

Pe baza experientelor sale ca fost discipol Shaolin, autorul de bestseller Bernhard Moestl a adaptat vechile principii de gandire ale Orientului indepartat de leadership si luare a deciziilor, astfel incat sa se potriveasca provocarilor actuale. De mai bine de 20 de ani, invata oamenii principiile asiatice ale succesului: controlul emoțiilor și conștientizarea, într-o maniera care le face utilizabile pentru managementul cotidian occidental.

Biletele se găsesc via eventim.ro si iabilet.ro, la prețul de 349 lei.

CUI SE ADRESEAZĂ ACEST SEMINAR?

PUBLIC SPEAKING FOR LEADERS – TODAY & TOMORROW- MASTER SEMINAR se adresează tuturor celor care doresc să invețe să se exprime liber și coerent, să transmită un mesaj puternic și convingător unei audiențe. Fie că ai nevoie să vorbești intr-o sedință in biroul unde iți desfășori activitatea, fie că lucrezi în vânzări și vrei să-și prezinți produsele sau serviciile mai bine, fie că ești antreprenor și vrei să-ți comunici ideile mult mai clar și cu mai multă influența, ori pur și simplu vrei sa te dezvolți personal și să crești increderea în tine, acest seminar iți oferă soluțiile cele mai eficiente!

PE CE NE CONCENTRĂM ÎN ACEST SEMINAR
• vorbirea fără teamă prin pregătirea mentală;
• stăpânirea emoțiilor;
• pregătirea unei prezentări captivante;
• planificarea și structura unui discurs
Eveniment publicat in data de: 02-09-2020
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 535 ori
Website: http://www.iabilet.ro/bilete-bernhard-moestl-public-speaking-for-leaders-57061/?utm_source=HpRecomandariWeb
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha