Calendar Evenimente vă recomandă:
NOPȚILE LECTURII, LA BUCUREȘTI
22-01-2021

Ca în fiecare an, la sfârşit de ianuarie, când afară este frig şi întuneric, Institutul Francez din România organizează ediţia locală a Nopţilor Lecturii.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU PEOPLE POWER PARTNERSHIP
23-01-2021

Încep înscrierile pentru proiectul european "People Power Partnership" în care Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu este partener: audiţii în perioada 12-14 februarie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
24-01-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPECTACOLE ONLINE LA TEATRUL NAȚIONAL TÂRGU-MUREȘ
25-01-2021

Prima lună a anului aduce patru spectacole online la Teatrul Național Târgu-Mureș.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN? ZONA SUD
26-01-2021

Ziarul Financiar vă invită să participați la videoconferința ZF BRD BUGET 2021 – CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN, marți, 26 ianuarie 2021, ora 09:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA FRESH - ELITE ART GALLERY
27-01-2021

În perioada 7-28 ianuarie 2021, Elite Art Gallery vă invită să vizitați expoziția # FRESH. Evenimentul reunește lucrările artistelor Ramona Ursache și Ștefana Petre, două dintre câștigătoarele concursului de artă vizuală # FRESH.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IMPRESII DIN NEW YORK - EXPOZIȚIE DE ARTĂ
28-01-2021

Luni, 18 ianuarie 2021, ora 17:00, la Galeria de Artă „Nicolae Mantu” din Galați (Strada Domnească nr. 19), va avea loc inaugurarea expoziției „Impresii din New York” realizată de artistul Florian Doru Crihană.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PREVENIREA ȘI COMBATEREA SPĂLĂRII BANILOR ediția II, ONLINE
29-01-2021

Vineri, 29 ianuarie 2021, Editura Universul Juridic organizează Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale”, ediția a II-a, în format ONLINE, între orele 15,00 – 19,00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAM DE PREGĂTIRE PENTRU BACALAUREAT
30-01-2021

Pregătire pentru examenul de bacalaureat 2021: o nouă sesiune oferită de Universitatea de Vest din Timişoara!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CITADELA ARTELOR 2021
01-02-2021

Concursul “Citadela artelor” este organizat de Ovalsart, în parteneriat cu Asociația Pro Valores, Muzeul Național Peleș, Centrul Cultural “Aurel Stroe” și este un proiect câștigător al grantului oferit de Petrotel Lukoil.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA UN VEAC DE ZOOLOGIE ÎN ROMÂNIA LA PIATRA NEAMȚ
05-02-2021

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Complexul Muzeal Național Neamț - Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț vă invită să vizionați expoziţia itinerantă „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”, deschisă până pe 25 februarie 2021 la Piatra.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
preloader
RELAȚIA OM-INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ: CINE PE CINE CONTROLEAZĂ? (partea I)

Recentele evoluții ale Inteligenței Artificiale ridică o serie de dileme etice. Probabil una dintre cele mai importante, din cauza naturii umane îndreptate spre stabilirea unei ierarhii, este chiar controlul computerelor autonome, de fapt răspunsul la întrebarea ”omul controlează IA, sau invers?”
CONTROL POLIȚIENESC ÎN AGLOMERAȚIE...

Un polițist la un control rutier în plină aglomerație și zgomote asurzitoare oprește nervos o motocicletă:
- Opriți imediat, nesimțiților! Vă arestez pe toți, tembelilor! Cum de mergeți măi 5 pe o motocicletă, nu știți că e ilegal?
- 5??? Zice contrariat pilotul.
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
CROSUL CONIL, ÎN SPRIJINUL COPIILOR CU FORME SEVERE DE AUTISM
Data: 23-11-2020 Ora: 09:00
Locatia: București
Asociaţia CONIL organizează un cros virtual în sprijinul copiilor cu forme severe de autism.
   
Crosul Conil se va desfășura în perioada 21 noiembrie - 5 decembrie, pe platforma ro.runningheros.ro.

Evenimentul este organizat pentru a marca Ziua Internaţionale a Dizabilităţii, 3 decembrie şi pentru a da o şansă reală de recuperare şi integrare copiilor cu forme severe de autism.

În perioada 21 noiembrie - 5 decembrie alătură-te provocării CONIL lansată pe platforma ro.runningheros.ro şi adună kilometri pentru terapie. Obiectivul nostru este de a aduna împreună 15.000 kilometri, un drum până în Canada şi înapoi.

"Implicarea unor sportivi precum Andrei Roşu, Marian Drăgulescu, Ana Maria Brânză sau Cristi Borcan, sportivi redutabili dar mai presus de toate părinţi şi oameni inimoşi, ne dă încredere că obiectivul propus nu este de neatins. Şi dacă ei pot, cu siguranţă poţi şi tu unu, doi sau 20 de kilometri cumulaţi în perioada 21 noiembrie - 5 decembrie vor putea împlini un vis, acela de a oferi copiilor cu forme severe de autism şansa la recuperare prin terapie", ne spune Adela Hanafi, preşedinte Asociaţia CONIL.

Timp de 15 zile, începând cu 21 noiembrie 2020, fii parte din echipa de sportivi ce contribuie la atingerea obiectivului propus. Acasă, la plimbare, în parc sau chiar pe banda de alergare, contorizează-ţi efortul cu aplicaţia Decathlon Coach şi împlineşte visuri.

Paşii de urmat pentru a fi parte din echipa de aur ce aleargă pentru terapia copiilor cu dizabilităţi sunt:

- Înscri-te pe https://ro.runningheroes.com/ro/challenges/details/20-11-crosul-conil
- Descarcă aplicaţia Decathlon Coach pe telefonul tău
- Nu uita să porneşti aplicaţia ori de câte ori ştii că vei porni în călătoria pentru strângerea de kilometri, în toată perioada cuprinsă între 21 noiembrie şi 5 decembrie
- Zeci de premii în valoare de peste 20.000 lei sunt pregătite a fi câştigate de cei ce contribuie cu cei mai mulţi kilometri la îndeplinirea obiectivului!
Eveniment publicat in data de: 16-11-2020
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 118 ori
Website: http://www.ro.runningheroes.com
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha