Calendar Evenimente vă recomandă:
LECȚIA - PREMIERĂ 2021 LA NOTTARA
05-03-2021

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara, anunță prima premieră a anului, o montare inedită a celebrei piese Lecția de Eugène Ionesco, (traducerea: Vlad Russo și Vlad Zografi), în regia și light-design-ul lui Felix Alexa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
05-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ERA OK ȘI LA 60!
06-03-2021

”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton în care Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emoționante din viața sa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DOCUMENTARĂ REGELE FERDINAND ȘI REFORMELE MARII UNIRI
06-03-2021

În perioada 28 ianuarie – 7 martie 2021, Muzeul Național Cotroceni aduce în fața publicului vizitator expoziția foto-documentară Regele Ferdinand I și reformele Marii Uniri. 100 de ani de la Reforma Agrară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DE ARTĂ CONTEMPORANĂ LA MOGOȘOAIA
07-03-2021

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită să vizitați Expoziția de Artă Contemporană deschisă la Parterul Palatului Brâncovenesc și în galeria Foișor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IDENTITĂȚI FRAGILE ÎN MUZEE
08-03-2021

Rețeaua Națională a Muzeelor (RNMR) lansează un nou proiect muzeal participativ în România - Muzeul „Identități Fragile” (Muzeul Pandemiei) - https://www.identitatifragile.com/...

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURS DRAMATURGIE PENTRU ADOLESCENȚI - NEW DRAMA
12-03-2021

Teatrul EXCELSIOR îi provoacă din nou pe adolescenți să își descopere și să își exerseze talentul de dramaturgi. Până pe 15 mai a.c., tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 18 se pot înscrie la Concursul de dramaturgie NEW DRAMA, ajuns la cea de-a VII-a ediție.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSIX FESTIVAL VA AVEA LOC LA IAȘI ÎN MARTIE 2021
14-03-2021

Cea de-a doua ediţie a Classix Festival va avea loc la Iaşi, în perioada 14 - 18 martie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TÂRGUL DE CARIERE 2021 PRIVEȘTE ÎNAINTE
18-03-2021

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională și interviuri de angajare, toate oportunitățile vor fi disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere în perioada 18 martie-23 aprilie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL TEHNOLOGIEI LA Bucharest Tech Week
18-05-2021

BUCUREȘTI - INIMA TEHNOLOGIEI este conceptul care își propune să reunească, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin networking facilitat și încurajat de platforma MyConnector, toți pasionații de inovație și tehnologie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
ECONOMIE ȘI VIRTUTE

Pentru a descrie evoluția economiei mondiale din ultimele decenii s-a folosit adeseori metafora alergătorului aflat pe o bandă automată de jogging care funcționează în sens invers direcției de deplasare a omului.
DIFERENȚA DINTRE UN POLIȚAI ȘI UN MĂGAR...


Doi studenți mergeau pe stradă.
La un moment dat unul îl întreabă pe celălalt:
– Stii care e diferența dintre un polițai și un măgar?
– Nu! răspunde al doilea.
In spatele lor la un metru stătea un polițai care a auzit și s-a repezit spre primul student înfigând mâna în gulerul lui:
– Care mă, care!? Zi, că te sparg! ...

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
EXPOZIȚIA FRESH - ELITE ART GALLERY
Data: 27-01-2021 Ora: 11:00
Locatia: București, Elite Art Gallery
În perioada 7-28 ianuarie 2021, Elite Art Gallery vă invită să vizitați expoziția # FRESH. Evenimentul reunește lucrările artistelor Ramona Ursache și Ștefana Petre, două dintre câștigătoarele concursului de artă vizuală # FRESH.
   
Aflat la cea de-a patra ediție, concursul se adresează pictorilor și graficienilor tineri din România, din dorința de a descoperi, promova și crește vizibilitatea acestora pe piața de artă, oferindu-le oportunități noi de dezvoltare în carieră. Juriul ediției #FRESH 2021 a fost compus din: criticul de artă, Oliv Mircea și artiștii Doina Mihăilescu și Gheorghe Pop.

Ramona Ursache, membră stagiară a Uniunii Artiștilor Plastici din România, este absolventă în 2017 a Universității Naționale de Arte din București, secția pictură, clasa Lector Univ. dr. Mihai Sîrbulescu și absolventă în 2019, a programului de Masterat din cadrul Universității Naționale de Arte din București, secția Strategii de creație în pictură, clasa Prof. Univ. dr. Cezar Atodiresei. Parcurge stagii educaționale la Académie des Beaux-Arts, Tournai, Belgia, profesor Laurence Dervaux și în Athens School of Fine Arts, Atena, Grecia, secția Pictură, profesor Panos Charalambous și este câștigătoarea în 2013 a Concursului de Arte Plastice și Artă Fotografică, organizat în cadrul Festivalului Internațional „Arta și Tradiția în Europa”, Iași.

Din participările expoziționale ale Ramonei Ursache, enumerăm: în 2019, Expoziția „Fii Artă” , Asociația Frends pentru Dezvoltare, București; Expoziție absolvenți master/ Pictură, Centrul artelor vizuale, Unarte, curator Lector univ. dr. George Moscal; O lucrare pierdută, Elite Art Gallery, a expus alături de Horea Paștina, Constantin Flondor, Mihai Sîrbulescu, Mircea Roman, Dan Mohanu, Christian Paraschiv, curator Constantin Ținteanu; Lost & Found , UNA Galeria, Unarte, curator LOST, ș.a.m.d.

Ștefana Petre este absolventă a Universităţii Naţionale de Arte, Bucureşti, clasa prof. Lector Univ. dr. Mihai Sârbulescu, promoţia 2018 și absolventă a programului de Masterat din cadrul aceleiași Univertăți, clasa prof. univ. dr. Petru Lucaci, promoţia 2020, în prezent, Ștefana Petre este doctorand la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti. Este prezentă pe simeze în expoziții personale și de grup, din care enumerăm: Căutări, Universitatea Ştefan cel Mare, Suceava, 2015; Peisaje, Muzeul Naţional al Satului ,,Dimitrei Gusti’’, Bucureşti, 2018; Diploma, Festivalul Naţional al Absolvenţilor, Combinatul Fondului Plastic, Bucureşti 2020; Întâlnire, Muzeul de artă Piatra Neamţ, 2020; Expoziţie de august, Galeria Romană, Bucureşti 2019; O lucrare pierdută, Elite Art Gallery, Bucureşti 2019; The Sea, Ambasadei României din Atena 2018; Expoziţia de pictură a absolvenţilor promoţia 2018, Căminul Artei, Bucureşti, 2018.

În cadrul expoziției #FRESH, Ramona Ursache și Ștefana Petre expun lucrări de pictură pe pânză, în tehnici de ulei și tehnici mixte. Expoziția va fi deschisă publicului începând de joi, 7 ianuarie, ora 11.00, cu respectarea tuturor prevederilor care se impun în starea de alertă.
Eveniment publicat in data de: 05-01-2021
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 201 ori
Website: N/A
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate