Calendar Evenimente vă recomandă:
LECȚIA - PREMIERĂ 2021 LA NOTTARA
05-03-2021

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara, anunță prima premieră a anului, o montare inedită a celebrei piese Lecția de Eugène Ionesco, (traducerea: Vlad Russo și Vlad Zografi), în regia și light-design-ul lui Felix Alexa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
05-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ERA OK ȘI LA 60!
06-03-2021

”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton în care Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emoționante din viața sa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DOCUMENTARĂ REGELE FERDINAND ȘI REFORMELE MARII UNIRI
06-03-2021

În perioada 28 ianuarie – 7 martie 2021, Muzeul Național Cotroceni aduce în fața publicului vizitator expoziția foto-documentară Regele Ferdinand I și reformele Marii Uniri. 100 de ani de la Reforma Agrară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DE ARTĂ CONTEMPORANĂ LA MOGOȘOAIA
07-03-2021

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită să vizitați Expoziția de Artă Contemporană deschisă la Parterul Palatului Brâncovenesc și în galeria Foișor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IDENTITĂȚI FRAGILE ÎN MUZEE
08-03-2021

Rețeaua Națională a Muzeelor (RNMR) lansează un nou proiect muzeal participativ în România - Muzeul „Identități Fragile” (Muzeul Pandemiei) - https://www.identitatifragile.com/...

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURS DRAMATURGIE PENTRU ADOLESCENȚI - NEW DRAMA
12-03-2021

Teatrul EXCELSIOR îi provoacă din nou pe adolescenți să își descopere și să își exerseze talentul de dramaturgi. Până pe 15 mai a.c., tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 18 se pot înscrie la Concursul de dramaturgie NEW DRAMA, ajuns la cea de-a VII-a ediție.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSIX FESTIVAL VA AVEA LOC LA IAȘI ÎN MARTIE 2021
14-03-2021

Cea de-a doua ediţie a Classix Festival va avea loc la Iaşi, în perioada 14 - 18 martie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TÂRGUL DE CARIERE 2021 PRIVEȘTE ÎNAINTE
18-03-2021

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională și interviuri de angajare, toate oportunitățile vor fi disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere în perioada 18 martie-23 aprilie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL TEHNOLOGIEI LA Bucharest Tech Week
18-05-2021

BUCUREȘTI - INIMA TEHNOLOGIEI este conceptul care își propune să reunească, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin networking facilitat și încurajat de platforma MyConnector, toți pasionații de inovație și tehnologie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
ECONOMIE ȘI VIRTUTE

Pentru a descrie evoluția economiei mondiale din ultimele decenii s-a folosit adeseori metafora alergătorului aflat pe o bandă automată de jogging care funcționează în sens invers direcției de deplasare a omului.
DIFERENȚA DINTRE UN POLIȚAI ȘI UN MĂGAR...


Doi studenți mergeau pe stradă.
La un moment dat unul îl întreabă pe celălalt:
– Stii care e diferența dintre un polițai și un măgar?
– Nu! răspunde al doilea.
In spatele lor la un metru stătea un polițai care a auzit și s-a repezit spre primul student înfigând mâna în gulerul lui:
– Care mă, care!? Zi, că te sparg! ...

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU PEOPLE POWER PARTNERSHIP
Data: 23-01-2021 Ora: 09:00
Locatia: Sibiu
Încep înscrierile pentru proiectul european "People Power Partnership" în care Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu este partener: audiţii în perioada 12-14 februarie 2021.
   
"People Power Partnership" (PPP), cel mai recent proiect Europa Creativă în care TNRS este partener alături de alte 13 instituţii culturale din 11 ţări europene, lansează în această lună înscrierile pentru etapa audiţiilor din Sibiu. După oraşele Lisabona, Loule, Varazdin şi Praga, reprezentanţii liderului de proiect, Pan.Optikum Action Theatre din Freiburg (Germania) vor coordona, în perioada 12-14 februarie 2021, procesul de selecţie a tinerilor iubitori de hip-hop, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. Proiectul "People Power Partnership" se va derula pe o perioadă de patru ani, respectiv octombrie 2020 - octombrie 2024, şi este un proiect de teatru participativ, destinat spaţiului public, care facilitează întâlniri reale şi durabile între tineri, într-un context artistic.

Înscrierile la audiţii, adaptate noilor generaţii

Înscrierile la audiţii constau în trimiterea unui video în care candidaţii se pot exprima liber în legătură cu pasiunile lor şi motivaţia de a participa într-un astfel de proiect. Paşii pentru înscriere vor fi prezentaţi în detaliu pe contul local de Instagram al proiectului, @ppp_sibiu, iar evoluţia proiectului poate fi urmărită pe pagina oficială de Instagram @people_power_partnership. Înscrierile vor începe sâmbătă, 9 ianuarie, iar data limită de trimitere a înregistrărilor video este 25 ianuarie 2021.

Pe parcursul proiectului, 104 tineri, provenind din oraşele partenere, vor dezvolta 13 producţii independente, dar şi un spectacol final, de mari dimensiuni, ce va fi prezentat în turneu, prin cele 11 oraşe partenere, în cadrul unor festivaluri internaţionale de prestigiu. Audiţiile se vor desfăşura în format live, în conformitate cu normele sanitare în vigoare, fiind luate toate măsurile pentru siguranţa participanţilor.

Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu şi Pan.Optikum Action Theatre - continuitate în comunitate

"People Power Partnership" (PPP) este al doilea proiect european organizat de Pan.Optikum Action Theatre în cadrul căruia TNRS este partener. Primul proiect de acest gen, intitulat "Power of Diversity - The Crossing Lines", a fost organizat în perioada 2015-2018 şi a avut ca scop susţinerea tinerilor talentaţi, cu o continuitate şi după finalizarea acestuia. Urmare a audiţiilor din 2016, tinerii selectaţi au participat la ateliere şi repetiţii susţinute la Sibiu de echipa artistică din Freiburg, cu rezultatul prezentării unui spectacol în ediţia FITS din 2016. Doi dintre aceşti tineri sibieni, Athena Gândilă şi Mihail Vass, au fost aleşi să participe la etapele următoare ale proiectului, ce s-au desfăşurat în principal la Freiburg - crearea unui spectacol outdoor de mari dimensiuni - dar şi în celelalte oraşe partenere, inclusiv la Sibiu, în Piaţa Mare, în cadrul ediţiei FITS din 2018. După încheierea primului proiect, Athena şi Mihail au rămas în contact cu echipa organizatoare, urmând să fie implicaţi şi în proiectul actual, "People Power Partnership".
Eveniment publicat in data de: 08-01-2021
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 193 ori
Website: http://www.tnrs.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei