Calendar Evenimente vă recomandă:
LECȚIA - PREMIERĂ 2021 LA NOTTARA
05-03-2021

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara, anunță prima premieră a anului, o montare inedită a celebrei piese Lecția de Eugène Ionesco, (traducerea: Vlad Russo și Vlad Zografi), în regia și light-design-ul lui Felix Alexa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
05-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ERA OK ȘI LA 60!
06-03-2021

”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton în care Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emoționante din viața sa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DOCUMENTARĂ REGELE FERDINAND ȘI REFORMELE MARII UNIRI
06-03-2021

În perioada 28 ianuarie – 7 martie 2021, Muzeul Național Cotroceni aduce în fața publicului vizitator expoziția foto-documentară Regele Ferdinand I și reformele Marii Uniri. 100 de ani de la Reforma Agrară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DE ARTĂ CONTEMPORANĂ LA MOGOȘOAIA
07-03-2021

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită să vizitați Expoziția de Artă Contemporană deschisă la Parterul Palatului Brâncovenesc și în galeria Foișor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IDENTITĂȚI FRAGILE ÎN MUZEE
08-03-2021

Rețeaua Națională a Muzeelor (RNMR) lansează un nou proiect muzeal participativ în România - Muzeul „Identități Fragile” (Muzeul Pandemiei) - https://www.identitatifragile.com/...

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURS DRAMATURGIE PENTRU ADOLESCENȚI - NEW DRAMA
12-03-2021

Teatrul EXCELSIOR îi provoacă din nou pe adolescenți să își descopere și să își exerseze talentul de dramaturgi. Până pe 15 mai a.c., tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 18 se pot înscrie la Concursul de dramaturgie NEW DRAMA, ajuns la cea de-a VII-a ediție.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSIX FESTIVAL VA AVEA LOC LA IAȘI ÎN MARTIE 2021
14-03-2021

Cea de-a doua ediţie a Classix Festival va avea loc la Iaşi, în perioada 14 - 18 martie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TÂRGUL DE CARIERE 2021 PRIVEȘTE ÎNAINTE
18-03-2021

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională și interviuri de angajare, toate oportunitățile vor fi disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere în perioada 18 martie-23 aprilie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL TEHNOLOGIEI LA Bucharest Tech Week
18-05-2021

BUCUREȘTI - INIMA TEHNOLOGIEI este conceptul care își propune să reunească, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin networking facilitat și încurajat de platforma MyConnector, toți pasionații de inovație și tehnologie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
ECONOMIE ȘI VIRTUTE

Pentru a descrie evoluția economiei mondiale din ultimele decenii s-a folosit adeseori metafora alergătorului aflat pe o bandă automată de jogging care funcționează în sens invers direcției de deplasare a omului.
DIFERENȚA DINTRE UN POLIȚAI ȘI UN MĂGAR...


Doi studenți mergeau pe stradă.
La un moment dat unul îl întreabă pe celălalt:
– Stii care e diferența dintre un polițai și un măgar?
– Nu! răspunde al doilea.
In spatele lor la un metru stătea un polițai care a auzit și s-a repezit spre primul student înfigând mâna în gulerul lui:
– Care mă, care!? Zi, că te sparg! ...

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN? ZONA SUD
Data: 26-01-2021 Ora: 09:00
Locatia: București, online
Ziarul Financiar vă invită să participați la videoconferința ZF BRD BUGET 2021 – CUM PREGĂTIM VIITORUL? CUM REZOLVĂM ECUAȚIA DE BUSINESS A NOULUI AN, marți, 26 ianuarie 2021, ora 09:00.
   
Cea de-a treia videoconferinta regionala se va axa pe zona Sud, ce va cuprinde: Mehedinti, Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Ilfov, Bucuresti.
La sase luni de la izbucnirea celei mai mari crize de sanatate, din economie si societate de la al doilea razboi mondial incoace, exista o SINGURA CERTITUDINE: ca de acum inainte lumea va fi guvernata de INCERTITUDINE.
Aparent, la debutul pandemiei, in martie 2020, aproape toti se gandeau ca perioada dificila care urma va fi doar pentru 2-3 luni, maximum pina in toamna anului 2020. Lovitura a fost neasteptata si puternica, dar ETERNIZAREA IMPREVIZIBILITATII situatiei este de fapt adevarat lovitura.
Nimeni nu stie cand, cum si in ce fel se va sfarsit aceasta criza. NIMENI, de la pescarul din Madagascar si pana la presedintele SUA, NU ARE NICI O IDEE CAND SI DACA SE VA PUTEA REVENI la situatia de dinaintea pandemiei.
Ca urmare, societatea si business-ul trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca TOTUL VA FI ALTFEL de acum inainte.
Pentru antreprenorii si business-ul romanesc, 2021 VA FI UN MOMENT CHEIE. Cum sa bugetezi, pe ce sa te bazezi? Isi va reveni consumul? Se va da drumul la investitii?
Intrebarea care sta pe buzele tuturor este: PE CE NE PUTEM BAZA sa mergem mai departe? Ce planuri mai putem face cand s-a dovedit in 2020 ca orice plan este vanare de vant? Ce parametri sunt cunoscuti din ecuatia de business a anului 2021 si care sunt variabilele? Cum putem realiza un model al imprevizibilului?
EXERCITIUL PLANIFICARII este necesar. Experienta martie 2020 arata ca orice business trebuie sa aiba un plan de rezerva pentru eventuala intrerupere a activitatii asa cum are un generator de curent sau un back-up pentru sistemul informatic.
De acum inainte AGILITATEA, FLEXIBILITATEA, REZILIENTA, ADAPTABILITATEA vor trebui sa fie in vocabularul oricarui CEO sau antreprenor.
Ziarul Financiar impreuna cu partenerul sau BRD-SocGen propune un “turneu virtual” de cinci videoconferinte regionale la care vom aduce la aceeasi masa antreprenori, CEO, bancheri, macroeconomisti, experti si analisti pentru ne sfatui impreuna cum e mai bine sa abordam 2021.

Despre ce vorbim?
• Cum se poate pregăti 2021? Pe ce te poţi baza atunci când proiectezi VENITURILE ŞI CHELTUIELILE anului următor? Cum poţi încorpora în cifre imprevizibilul?
• Care este CONTEXTUL SPECIFIC pentru fiecare industrie, naţional, regional şi global? Ce sectoare cresc, ce sectoare scad? Unde pot apărea surprize?
• Ce intenţii au LIDERII DE PIAŢĂ, MARILE COMPANII care domină în anumite regiuni şi de funcţionarea cărora depind oraşe întregi? Pe ce se pot baza în estimările lor?
• Cum putem CONŞTIENTIZA noua situaţie astfel încât pur şi simplu să o considerăm noua normalitate a economiei?
• Cum pot exemplele de adaptare la noua economie şi de rezilienţă să devina o CONFIRMARE şi o sursă de INSPIRAŢIE pentru planurile de viitor ale fiecăruia?

Evenimentul se transmite pe www.zf.ro
Eveniment publicat in data de: 16-01-2021
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 284 ori
Website: http://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate