Calendar Evenimente vă recomandă:
LECȚIA - PREMIERĂ 2021 LA NOTTARA
05-03-2021

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara, anunță prima premieră a anului, o montare inedită a celebrei piese Lecția de Eugène Ionesco, (traducerea: Vlad Russo și Vlad Zografi), în regia și light-design-ul lui Felix Alexa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
05-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ERA OK ȘI LA 60!
06-03-2021

”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton în care Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emoționante din viața sa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DOCUMENTARĂ REGELE FERDINAND ȘI REFORMELE MARII UNIRI
06-03-2021

În perioada 28 ianuarie – 7 martie 2021, Muzeul Național Cotroceni aduce în fața publicului vizitator expoziția foto-documentară Regele Ferdinand I și reformele Marii Uniri. 100 de ani de la Reforma Agrară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DE ARTĂ CONTEMPORANĂ LA MOGOȘOAIA
07-03-2021

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită să vizitați Expoziția de Artă Contemporană deschisă la Parterul Palatului Brâncovenesc și în galeria Foișor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IDENTITĂȚI FRAGILE ÎN MUZEE
08-03-2021

Rețeaua Națională a Muzeelor (RNMR) lansează un nou proiect muzeal participativ în România - Muzeul „Identități Fragile” (Muzeul Pandemiei) - https://www.identitatifragile.com/...

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURS DRAMATURGIE PENTRU ADOLESCENȚI - NEW DRAMA
12-03-2021

Teatrul EXCELSIOR îi provoacă din nou pe adolescenți să își descopere și să își exerseze talentul de dramaturgi. Până pe 15 mai a.c., tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 18 se pot înscrie la Concursul de dramaturgie NEW DRAMA, ajuns la cea de-a VII-a ediție.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSIX FESTIVAL VA AVEA LOC LA IAȘI ÎN MARTIE 2021
14-03-2021

Cea de-a doua ediţie a Classix Festival va avea loc la Iaşi, în perioada 14 - 18 martie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TÂRGUL DE CARIERE 2021 PRIVEȘTE ÎNAINTE
18-03-2021

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională și interviuri de angajare, toate oportunitățile vor fi disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere în perioada 18 martie-23 aprilie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL TEHNOLOGIEI LA Bucharest Tech Week
18-05-2021

BUCUREȘTI - INIMA TEHNOLOGIEI este conceptul care își propune să reunească, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin networking facilitat și încurajat de platforma MyConnector, toți pasionații de inovație și tehnologie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
ECONOMIE ȘI VIRTUTE

Pentru a descrie evoluția economiei mondiale din ultimele decenii s-a folosit adeseori metafora alergătorului aflat pe o bandă automată de jogging care funcționează în sens invers direcției de deplasare a omului.
DIFERENȚA DINTRE UN POLIȚAI ȘI UN MĂGAR...


Doi studenți mergeau pe stradă.
La un moment dat unul îl întreabă pe celălalt:
– Stii care e diferența dintre un polițai și un măgar?
– Nu! răspunde al doilea.
In spatele lor la un metru stătea un polițai care a auzit și s-a repezit spre primul student înfigând mâna în gulerul lui:
– Care mă, care!? Zi, că te sparg! ...

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
ASOCIAȚIA MAGIC LANSEAZĂ CAMPANIA SUPER PĂRINȚI
Data: 23-02-2021 Ora: 09:00
Locatia: București
Când un copil este diagnosticat cu o afecţiune severă, viaţa întregii familii se schimbă radical. Izolarea de ceilalţi, distanţarea, teama de a fi stigmatizaţi, ruşinea, sunt situaţii cu care se confruntă părinţii copiilor cu boli grave.
   
Din acel moment, părinţii practic îşi dedică tot timpul îngrijirii copiilor. Însă, alături de ei sunt mulţi oameni care vor să ajute şi să îi susţină. Există deja un loc în care oamenii care pot să ofere ajutor se pot întâlni cu familiile copiilor cu afecţiuni grave. Trebuie doar să încurajăm părinţii să apeleze la el, ca să-şi îmbunătăţească calitatea vieţii.

În acest context, Campania Asociaţiei Magic dezvoltată pro-bono de către agenţia Heraldist & Wondermarks, îşi doreşte să ajungă la aceşti părinţi, să îi ajute să îşi depăşească temerile şi să apeleze la ajutor, la acest sistem de sprijin gândit pentru ei, în care se pot înscrie fără să fie judecaţi. Mesajele campaniei sunt un un apel transmis acestor părinţi de a cere ajutor şi o confirmare a faptului că nu sunt singuri în această luptă. Campania le reaminteşte că fiecare dintre ei merită o viaţă cât mai aproape de normalitate.

Aplicaţia MagicHELP a fost lansată în 2019 de Asociaţia Magic exact cu acest scop - să aducă categoriile de oameni care au nevoie unii de alţii, împreună: familiile copiilor bolnavi şi partenerii care pot oferi gratuit un produs ori serviciu. Ea este o completare adusă celorlalte proiecte ale asociaţiei precum MagicHOME sau MagiCAMP.

În cadrul aplicaţiei, părinţii pot accesa gratuit ajutor in toata ţara din partea Magic Partenerilor în diverse forme, sănătate, mâncare, cazare, timp liber, sport, servicii tehnice şi consultanţă, transport, educaţie şi altele.

Din această Reţea a Solidarităţii fac deja parte nenumăraţi parteneri: Novotel, Lifebox, Kineto Bebe, Kilostop Junior, Clinica Medicala Bucovina, Optiela, DigiRay, Hotel Premier Cluj şi mulţi alţii.

Numele campaniei este sugestiv pentru efortul supraomenesc pe care aceşti oameni îl depun zilnic.

Ei merită să se numească Super Părinţi şi să ne mândrim cu ei pentru că sunt o sursă de inspiraţie pentru noi toţi. Uneori, ei sunt într-atât de implicaţi în lupta pe care o duc cu boli dintre cele mai grave, încât nici nu îşi dau seama că au nevoie de ajutor şi că pot beneficia de el prin intermediul aplicaţiei MagicHELP. Această campanie le este dedicată lor, tuturor părinţilor care trec prin această experienţă grea şi obositoare.
Eveniment publicat in data de: 17-02-2021
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 28 ori
Website: http://www.mainimagice.asociatiamagic.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei