Calendar Evenimente vă recomandă:
LECȚIA - PREMIERĂ 2021 LA NOTTARA
05-03-2021

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara, anunță prima premieră a anului, o montare inedită a celebrei piese Lecția de Eugène Ionesco, (traducerea: Vlad Russo și Vlad Zografi), în regia și light-design-ul lui Felix Alexa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PROGRAMEAZĂ VIITORUL COMUNITĂȚII TALE!
05-03-2021

Proiectul de educație digitală ”CODE Kids România” se extinde dincolo de bibliotecile publice!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ERA OK ȘI LA 60!
06-03-2021

”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton în care Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emoționante din viața sa.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
WE LOVE RETRO - ANII 2000 LA BT ARENA CLUJ
06-03-2021

Evenimentul WE LOVE RETRO va avea loc pe 6 martie 2021 la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DOCUMENTARĂ REGELE FERDINAND ȘI REFORMELE MARII UNIRI
06-03-2021

În perioada 28 ianuarie – 7 martie 2021, Muzeul Național Cotroceni aduce în fața publicului vizitator expoziția foto-documentară Regele Ferdinand I și reformele Marii Uniri. 100 de ani de la Reforma Agrară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DE ARTĂ CONTEMPORANĂ LA MOGOȘOAIA
07-03-2021

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită să vizitați Expoziția de Artă Contemporană deschisă la Parterul Palatului Brâncovenesc și în galeria Foișor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IDENTITĂȚI FRAGILE ÎN MUZEE
08-03-2021

Rețeaua Națională a Muzeelor (RNMR) lansează un nou proiect muzeal participativ în România - Muzeul „Identități Fragile” (Muzeul Pandemiei) - https://www.identitatifragile.com/...

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURS DRAMATURGIE PENTRU ADOLESCENȚI - NEW DRAMA
12-03-2021

Teatrul EXCELSIOR îi provoacă din nou pe adolescenți să își descopere și să își exerseze talentul de dramaturgi. Până pe 15 mai a.c., tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 18 se pot înscrie la Concursul de dramaturgie NEW DRAMA, ajuns la cea de-a VII-a ediție.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSIX FESTIVAL VA AVEA LOC LA IAȘI ÎN MARTIE 2021
14-03-2021

Cea de-a doua ediţie a Classix Festival va avea loc la Iaşi, în perioada 14 - 18 martie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TÂRGUL DE CARIERE 2021 PRIVEȘTE ÎNAINTE
18-03-2021

De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională și interviuri de angajare, toate oportunitățile vor fi disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere în perioada 18 martie-23 aprilie 2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL TEHNOLOGIEI LA Bucharest Tech Week
18-05-2021

BUCUREȘTI - INIMA TEHNOLOGIEI este conceptul care își propune să reunească, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin networking facilitat și încurajat de platforma MyConnector, toți pasionații de inovație și tehnologie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
ECONOMIE ȘI VIRTUTE

Pentru a descrie evoluția economiei mondiale din ultimele decenii s-a folosit adeseori metafora alergătorului aflat pe o bandă automată de jogging care funcționează în sens invers direcției de deplasare a omului.
DIFERENȚA DINTRE UN POLIȚAI ȘI UN MĂGAR...


Doi studenți mergeau pe stradă.
La un moment dat unul îl întreabă pe celălalt:
– Stii care e diferența dintre un polițai și un măgar?
– Nu! răspunde al doilea.
In spatele lor la un metru stătea un polițai care a auzit și s-a repezit spre primul student înfigând mâna în gulerul lui:
– Care mă, care!? Zi, că te sparg! ...

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
PROGRAMUL ERASMUS CONTINUĂ LA USAMV CLUJ
Data: 23-02-2021 Ora: 09:00
Locatia: Cluj-Napoca
Cu un buget total de circa 3 mil. euro în ultimii şapte ani, Programul Erasmus+ de la USAMV Cluj-Napoca continuă, între 2021-2027, după primirea Certificatului de calitate din partea Comisiei Europene.
   
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca a fost evaluată pozitiv de către Comisia Europeană pentru următorii şapte ani şi a primit Certificatul de calitate "Erasmus Charter for Higher Education 2021 - 2027", ceea ce va asigura finanţarea proiectelor eligibile ale universităţii prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene (UE).

"Fidelă misiunii sale de a forma specialişti pentru o piaţă a muncii europeană/mondială, USAMV Cluj-Napoca se preocupă în mod susţinut de îmbunătăţirea indicatorilor de performanţă în domeniul activităţii didactice şi de cercetare, în vederea obţinerii de competenţe reale pentru absolvenţii săi. Acest lucru devine posibil doar prin conexiunea cu sistemele educaţionale europene şi implementarea elementelor de progres, racordarea la standardele şi cerinţele internaţionale, iar programul Erasmus+ este unul din instrumentele care ne stau la îndemână. Erasmus+ oferă, astfel, oportunităţi de educaţie şi formare profesională şi personală, cu impact şi asupra dezvoltării capacităţii organizaţionale, sporind vizibilitatea universităţii şi contribuind la crearea unor colective de cercetare multidisciplinare şi internaţionale", a declarat Prof. dr. Roxana Vidican, coordonator Program Erasmus+ în cadrul USAMV Cluj-Napoca.

Programul destinat schimburilor academice a debutat sub numele Socrates, a fost lansat în România în 1996 şi funcţionează la USAMV Cluj-Napoca din 1997. Zece ani mai târziu, programul este înlocuit cu Lifelong Learning Programme (LLP), din care făcea parte şi Erasmus. Până în 2014, acesta este destinat schimbului academic, prin acţiuni de tipul mobilităţilor de studiu şi predare, iar de atunci are un nou conţinut, sub numele Erasmus+, care este implementat şi în prezent, şi care aduce ca noutate mobilităţile de plasament pentru studenţi, respectiv cele de formare pentru personalul nedidactic.

Tot din acel an, 2014, USAMV Cluj-Napoca este acreditată pentru organizarea mobilităţilor de practică pentru studenţi. În perioada 2014 - 2020, aproape 800 de studenţi au beneficiat de mobilităţi în străinătate, în cadrul programului Erasmus+, prin intermediul a şase proiecte, iar USAMV Cluj-Napoca mai are în derulare alte şase proiecte de mobilităţi. Bugetul total al acestor 12 proiecte este de circa 2,9 milioane de euro (2.881.428 euro), iar mobilităţile s-au derulat în 74 de ţări, din care 20 din Uniunea Europeană.

Programele de mobilităţi s-au adresat nu doar studenţilor, ci şi cadrelor didactice şi personalului nedidactic, astfel că au avut acces din cadrul USAMV Cluj-Napoca aproximativ 700 de participanţi la acţiunile Programului Erasmus+ al Uniunii Europene.

Din 22 februarie 2021, USAMV Cluj-Napoca dă startul unei noi sesiuni de aplicaţii, destinată studenţilor care doresc să beneficieze de oportunităţile oferite de Programul Erasmus+. Detalii despre noua sesiune de aplicaţii: https://erasmus.usamvcluj.ro/.
Eveniment publicat in data de: 17-02-2021
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 26 ori
Website: http://www.usamvcluj.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei