Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA FERDINAND ȘI MARIA - DESTIN COMUN PENTRU UNIRE
30-01-2022

Muzeul Național Cotroceni, în parteneriat cu Muzeul Municipiului București, marchează aniversarea căsătoriei regelui Ferdinand și a reginei Maria prin prezentarea expoziției „Ferdinand și Maria. Un destin comun: România Mare” în aer liber, la Palatul Șuțu, deschisă până pe 10 februarie 2022.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONFERINȚA PREVENIREA ȘI COMBATEREA SPĂLĂRII BANILOR
31-01-2022

Grupul editorial Universul Juridic, în parteneriat cu Baroul București, UNPIR – filiala București, Camera Notarilor Publici București, Camera Consultanților Fiscali organizează pe 31 ianuarie Conferința pe tema combaterii spălării banilor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DISPĂRUTE-STRĂMUTATE-SALVATE LA MUZEUL COTROCENI
01-02-2022

Muzeul Național Cotroceni prezintă, în perioada 9 decembrie 2021 – 9 februarie 2022, în Spațiile Medievale, expoziția foto-documentară „Dispărute, strămutate, salvate”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SEMINARUL FEMEIA ROMĂ LA INSTITUTUL CERVANTES
02-02-2022

Miercuri, 2 februarie 2022, la Institutul Cervantes din București, va avea loc seminarul “Femeia romă”, la care vor participa experți, responsabili politici și reprezentanți ai diferitelor ONG-uri din Spania și România, care activează în domeniul protecției drepturilor omului și a minorităților.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPECTACOLUL INDEPENDENȚII REVINE ÎN FORȚĂ
04-02-2022

(IN)DEPENDENȚII sau Homo sapiens non urinat in ventum, noul spectacol-manifest în regia Catincăi Drăgănescu, revine pe scenă la începutul acestui an.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DINSPRE PARADIS - EXPOZIȚIE PICTURĂ ANDREI SIMION
06-02-2022

În perioada 22 ianuarie – 15 februarie 2022, la Galleria 28 din Timișoara, va putea fi vizitată expoziția de pictură „Dinspre paradis”, semnată Andrei Simion.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PLECI SAU RĂMÂI? - VERNISAJ FRANCISC CHIUARIU
07-02-2022

Prima expoziție a anului 2022 la AnnArt este o personală a unuia dintre artiștii de fortă ai portofoliului galeriei: Francisc Chiuariu, cu vernisajul unei noi serii de pictură – Pleci sau rămâi? Publicul este invitat să viziteze expoziția începând de miercuri 2 februarie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA INTERACTIVĂ ”Life, as we touch it…”
08-02-2022

Life, as we touch it… abordează subiecte cu o pondere semnificativă în mentalul colectiv: modul în care identitatea este mediată de tehnologie, modul în care lumea artei surprinde valoarea tangibilă și intangibilă, modul în care un artist navighează aceste sisteme pentru a supraviețui.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TRUPA THE DIFFERENT CLASS LANSEAZĂ ALBUMUL Ping-Pong
18-02-2022

Trupa timișoreană The Different Class a lansat ‘Ping Pong’, primul single extras de pe cel mai nou album al formației, “Skins”, ce urmează să fie lansat anul acesta pe data de 18 februarie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL INTERNAȚIONAL FILM O'CLOCK
01-03-2022

Cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional Film O'Clock are loc în perioada 1 - 6 martie 2022, în șase țări unite de meridianul 25° longitudine estică, cu același fus orar: România, Lituania, Bulgaria, Grecia, Egipt și Africa de Sud, cu proiecții simultane în cinematografe sau spații fizice.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT MALUMA LA ROMEXPO
08-04-2022

MALUMA, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului la nivel mondial, revine în concert la Bucureşti, pe data de 8 aprilie 2022, la Romexpo, în cadrul turneului "Papi Juancho Maluma World Tour".

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ATELIERUL DESPRE COMBATEREA POLARIZĂRII SOCIALE PRIN TEATRU
18-05-2022

Teatrul Apropo prezintă în data între 18-20 mai, de la orele 20.00 EET atelierul ”The Polarity Party – digital”.

   
preloader
MILITARISMUL, COROLAR AL KEYNESIANISMULUI (partea I)

E mai adevărat decât oricând că "Toți suntem keynesieni acum". După doi ani de pandemie globală COVID-19, intervenționismul de stat în economie a atins niveluri de intensitate greu de imaginat chiar și pentru standardele setate după marea criză financiară și economică din 2007-2011 ...
DESPRE BULĂ, FRATELE LUI PUTIN...

Doctorul:
– Fă-i lui Bulă formele de externare.
Asistenta:
– Dar cum se poate? Susținea că este ministru de externe.

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
ÎNREGISTRAREA SPECTACOLULUI MOLIERE DE LA NOTARRA LPE TVR3
Data: 16-01-2022 Ora: 20:00
Locatia: București, TVR3
Duminică, 16 ianuarie, de la ora 20:00, la TVR 3, publicul va avea ocazia să vizioneze înregistrarea unuia dintre spectacolele emblematice ale Teatrului Nottara, MOLIÈRE | ERÉILOM.
   
Pentru telespectatorii din diaspora, spectacolul va fi difuzat la TVR Internațional, în 16 ianuarie, de la ora 23.00.
Colaborarea cu Roman Feodori a început în 2017, când votul publicului a mers către spectacolul realizat de regizor în cadrul celei de-a treia ediții a Laboratorului de Teatru DENS, unul dintre proiectele cele mai importante ale Teatrului Nottara, coordonat de Oleg Loevski, renumit critic, profesor, producător de teatru, director artistic din Federația Rusă. În 2018, Roman Feodori s-a întors la Teatrul Nottara propunând o perspectivă inedită asupra unuia dintre dramaturgii legendari din istorie.
Bazat pe un scenariu original, în care se îmbină segmente din Vicleniile lui Scapin, Bolnavul închipuit, Tartuffe, Don Juan, la care se adaugă Viața Domnului de Molière de Mihail Bulgakov și piesa de teatru scrisă de acesta, Cabala bigoților, spectacolul pune accent pe cele mai dramatice și surprinzătoare experiențe care au marcat viața tumultuoasă a lui Molière, acest mare visător, un etern apărător al adevărului artistic și uman. O viață de legendă, trăită și încheiată pe scena pe care a iubit-o necondiționat. Spectatorul este purtat din poveste în poveste, cei 13 actori din distribuție devenind o adevărată „trupă a lui Moliere, trupă care se mișcă și respiră în același ritm.
Roman Feodori este director artistic la Teatrul Tânărului Spectator din Krasnoiarsk și a montat zeci de spectacole în teatre din Rusia, dar și din străinătate (MHAT / Teatrul de Artă din Moscova, Teatrul Națiunilor etc.), pe titluri din dramaturgia clasică și contemporană rusă și universală. Spectacolele sale au primit numeroase nominalizări și premii la Festivalul Masca de Aur, precum Premiul Special al juriului pentru „un exemplu viu de spectacol-feerie”, în 2016, pentru spectacolul vizual Alisa (regizat împreună cu Daniil Ahmedov) și Premiul pentru cea mai bună regie la ediția din 2017 pentru musicalul Hamalul și regele, după V. Alenikov.

MOLIÈRE | ERÉILOM, după Jean-Baptiste Molière și Mihail Bulgakov
Regia: Roman Feodori
Traducerea şi adaptarea: Raluca Rădulescu
Distribuția: Şerban Gomoi, Rareș Andrici, Vlad Bălan, Răzvan Bănică, Dani Popescu,Crenguţa Hariton, Cristina Juncu, Ada Navrot, Isabela Neamțu, Filip Ristovski, Mihaela Subţirică, Sorina Ştefănescu, Laura Vasiliu
Muzica: Tibor Cári
Scenografia: Olga Nikitina
Coregrafia: Aleksandr Andriașkin
Asistenţa de regie: Iulia Grigoriu
Lighting-design: Taras Mihalevski

Eveniment publicat in data de: 13-01-2022
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 93 ori
Website: http://www.tvr.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha