Calendar Evenimente vă recomandă:
FLORI PENTRU SUFLET - REMEMBER FLORIAN PITTIŞ - EDIŢIA A III-A
18-04-2015

Primăria Sectorului 3 organizează, pentru al treilea an consecutiv, un eveniment de înaltă ţinută artistică dedicat omului de cultură Florian Pittiş, cel care a fost un “one man show”, un “uomo universale” al României.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MOGOŞOAIA CLASIC FEST - EDIŢIA A IV-A
19-04-2015

Mogoşoaia ClasicFest ediţia a IV-a se defăşoară între 19 aprilie şi 31 mai 2015, transformând Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia într-un templu al excelenţei sonore.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
30 DE ANI DE JAZZ PE SCENA DE LA SALA RADIO - CONCERT OREGON
21-04-2015

Jazz Night Out colorează primăvara în continuare pe 21 aprilie, la Sala Radio, cu trupa americană Oregon.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FORUMUL OPERATORILOR DE REŢEA ŞI FURNIZORILOR DE ENERGIE ELECTRICĂ
23-04-2015

Govnet Conferences continuă seria evenimentelor dedicate subiectelor de interes major din sectorul energetic din România cu Forumul Operatorilor de Reţea şi Furnizorilor de Energie Electrică, care va avea loc Joi, 23 Aprilie 2015, la Hotelul InterContinental din Bucureşti.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
GALA EXTRAORDINARĂ A DANSULUI RĂZVAN MAZILU & FRIENDS
29-04-2015

Teatrul Odeon celebrează Ziua Mondială a Dansului (29 aprilie) printr-o Gală Extraordinară Răzvan Mazilu & Friends, ce va avea loc în zilele de 29 și 30 aprilie, la Sala Majestic.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ANE BRUN - PRIMUL CONCERT ÎN ROMÂNIA
10-05-2015

Ane Brun, de mult timp aşteptată de public, va concerta în premieră în România pe 10 mai, la Sala Radio, într-un concert solo însoţit de visuals, cu un playlist eclectic în care ar putea apărea cover-uri neaşteptate după Bjork, Alphaville, Cindy Lauper sau PJ Harvey!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
AU FOST REINTRODUSE BILETELE LA PREŢUL DE 159 DE LEI LA CONCERTUL YNGWIE J. MALMSTEEN
13-05-2015

German Quality Entertainment face o surpriză foarte plăcută celor care apreciază sonorităţile Yngwie J. Malmsteen, repunând în vânzare bilete la preţul de 159 lei! Aşadar, vă invităm să ocupaţi locuri în sectorul D şi loje la doar 159 de lei!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ROXETTE LA ARENELE ROMANE - XXX - THE 30TH ANNIVERSARY TOUR 2015
17-05-2015

Roxette va concerta la Bucureşti pe 17 mai, la Arenele Romane, aceasta fiind cea de-a doua vizită a trupei în capitala României după concertul memorabil susţinut în 2011.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
Surpriza uriaşă rezervată doar publicului din România: JULIO IGLESIAS pe aceeaşi scenă cu fiul său!
20-05-2015

JULIO IGLESIAS a decis să dezvăluie marele secret din spatele surprizei uriaşe, pregătită special doar pentru admiratorii săi din România.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
Cel mai mare show, MONSTER X TRUCK DIN S.U.A, în premieră la Bucureşti
30-05-2015

Votat ca nr. 1 în anul 2013, show-ul spectaculos MONSTER X TRUCK din Statele Unite ale Americii, ajunge în premieră la Bucureşti, în data de 30 mai 2015, la Băneasa Shopping City.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
LEGENDELE ROCK EUROPE AU LANSAT UN NOU MATERIAL DISCOGRAFIC, CE VA FI PREZENTAT LA BUCUREŞTI
11-06-2015

Alături de promisiunea unui concert incendiar în data de 11 iunie 2015, trupa suedeză rock Europe va aduce la Arenele Romane din Bucureşti cântecele noului său album, War of Kings, al zecelea album de studio al trupei, lansat la jumătatea lunii martie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ROBIN SHARMA VINE LA BUCUREŞTI
17-09-2015

Unul dintre cei mai proeminenţi lideri în leadership la nivel internaţional, Robin Sharma, revine la Bucureşti pentru a susţine seminarul “Best performance tactics for success”.

   
preloader
CÂT DE SINCER POȚI SĂ FII?

Cât de sincer poți să fii? Cât de sincer trebuie să fii? Cinstea, respectul, sunt pe cale de dispariție, dar nici să rănești prin sinceritate nu-i tocmai bine. Cum mai poți trece prin viața asta ca un om loial?
TREI SACI

Soţul vine acasă din delegaţie şi soţia are trei bărbaţi în casă. Nu ştie unde să-i ascundă, aşa că îi bagă repede în trei saci şi îi pune pe balcon.
Soţul vrea să-şi aprindă o ţigară pe balcon şi vede sacii:
– Ce e cu sacii ăştia?
– A fost mama în vizită şi ne-a adus câte ceva…
Soţul dă un picior la primul sac şi din sac se aude:
– Guitz-Guitz...!
Soţul zice:
– A, un purceluş... e bun!
Dă un ...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
MASTERMIND COMMUNICATIONS
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
CATENA
 
Centrul de presa
 
Cartoonpress
 
SAINT PETERSBURG STATE BALLET ON ICE - SPĂRGĂTORUL DE NUCI
Data: 19-01-2012 Ora: 20:00
Locatia: Bucureşti
Cea mai faimoasă trupă de balet pe gheaţă din lume, Saint Petersburg State Ballet on Ice, revine la Bucureşti şi în 2012, cu spectacolul "Spărgătorul De Nuci", de Piotr Ilici Ceaikovsky! Acesta este programat pentru data de 19 ianuarie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti.
   
Saint Petersburg State Ballet on Ice, considerată una dintre bijuteriile Rusiei, nu vine la Bucureşti pentru prima oară; celebra trupă de balet a mai vizitat ţara noastră şi de fiecare dată acest show a încântat şi uimit audienţa! Superbele poveşti puse în scenă îmbină într-o manieră unică aranjamentul simfonic al muzicii cu coloritul costumelor şi măiestria balerinilor!

Această producţie de succes a fost găzduită până acum de peste 7000 de scene, din toată lumea: din SUA şi Canada, până în Olanda, Germania, Portugalia, China, Taiwan şi Coreea, exemplele putând continua la nesfârşit, deoarece în fiecare an ei se reîntorc în locurile unde au performat deja şi repetă cu succes această formă de spectacol, ducând-o până la rangul de operă de artă!


Prima punere în scenă a acestei poveşti a fost în 1892, la Teatrul Mariinsky din Petersburg! De atunci, cei mai experimentaţi patinatori din lume împletesc baletul cu dansul şi patinajul, oferind publicului mostre ale genialităţii muzicii lui Piotr Ilici Ceaikovsky!

Compania Saint Petersburg State Ballet on Ice a fost pioniera ideii de balet pe gheaţă! Era pentru prima dată în lume când un balet clasic în costume clasice de balet era pus în scenă pe un patinoar instalat pe scena unui teatru!


Pentru cei ce îşi doresc să guste puţin din fantezia poveştilor pline de personaje misterioase şi decoruri feerice, biletele s-au pus în vânzare la următoarele preţuri:

- Categoria VIP: 300 lei
- Categoria I: 250 lei
- Categoria II: 200 lei
- Categoria III: 150 lei
- Categoria IV: 100 lei
- Categoria V: 50 lei
Eveniment publicat in data de: 07-07-2011
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 239 ori
Website: http://www.projectevents.ro/
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Radio Lynx
 
 
ORAS ACCESIBIL PENTRU OAMENI