Calendar Evenimente vă recomandă:
SUFLET ÎN CULORI - CONCERT CARITABIL ÎN BENEFICIUL COPIILOR CU AUTISM - EDIŢIA A II-A
29-03-2015

Duminică, 29 martie 2015, începând cu ora 19.00, pe scena Sălii Radio din Bucureşti, Asociaţia pentru Muzică, Artă şi Cultură şi Asociaţia Help Autism organizează cea de-a II-a ediţie a evenimentului “SUFLET ÎN CULORI”. Concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ALEX VELEA & ANTONIA, ÎN PREMIERĂ LA SALA PALATULUI - "DEFECTUL TĂU SUNT EU"
29-03-2015

Cel mai iubit cuplu din showbiz-ul românesc, Alex Velea şi Antonia, concertează în premieră pe scena Sălii Palatului, duminică, 29 martie, ora 19.30.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
O NOUĂ EDIŢIE A FESTIVALULUI SERILE TEATRULUI STUDENŢESC VA AVEA LOC ÎN ACEASTĂ PRIMĂVARĂ!
30-03-2015

Sindicatul Studenţilor din Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică (SiSC) anunţă deschiderea unei noi ediţii a festivalului naţional Serile Teatrului Studenţesc, eveniment ce va avea loc în perioada 30 martie - 3 aprilie 2015, la Casa de cultură a studenţilor din Bucureşti.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
"DOUĂ VIZITE" DE A.P. CEHOV LA TEATRUL TINERETULUI - PALATUL NAŢIONAL AL COPIILOR
31-03-2015

"Două vizite" aduce în faţa publicului iubitor de teatru, printr-un colaj de două piese scurte într-un singur act ale dramaturgului rus A.P.Cehov, "Ursul", farsă scrisă în anul 1888 şi "Cerere în căsătorie", scrisă în anul 1889

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONFERINŢA NAŢIONALĂ DE BUSINESS NETWORKING "HAZARDUL ÎN BUSINESS"
02-04-2015

Institutul European de Business Networking anunţă a VI-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Business Networking, care va avea loc pe 2 aprilie în Bucureşti la Hotel Ramada Parc.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
LIVE COOKING SHOW LA IAŞI
03-04-2015

Timp de două zile, Piaţa Unirii şi Hotel Unirea din Iaşi vor găzdui bucătari din România şi din străinătate, restaurante, restaurante de hotel, braserii şi societăţi de catering, în cadrul celui mai faimos eveniment culinar: Live Cooking Show!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
"SUNETUL IUBIRII" SAU TERAPIA DIVINĂ A MUZICII
04-04-2015

În data de 4 aprilie, cei care doresc să intre pe frecvenţa relaxării, a iubirii şi a vindecării o pot face prin intermediul unui concert inedit susţinut de Seda Bağcan şi Robert Haig Coxon la Palatul Naţional al Copiilor, începând cu ora 19:00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PREGĂTIRILE BALERINILOR-PATINATORI PENTRU SPECTACOLUL SWAN LAKE ON ICE AU ÎNCEPUT!
04-04-2015

German Quality Entertainment vă invită la evenimentul SWAN LAKE ON ICE, pe data de 4 aprilie 2015, la Sala Palatului, cu începere de la ora 20:00, pentru o seară plină de suspans, culoare şi alunecări graţioase pe gheaţă!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
STAND-UP COMEDY - SUPEREROII SALVEAZĂ ŢARA DE TRISTEŢE
04-04-2015

Sâmbătă, 4 aprilie, începând cu ora 20:15, pe scena cinematografului Patria din Bucureşti, se vor desfăşura SuperEroii, care vă vor copleşi tristeţea şi vă vor face să uitaţi de toate problemele cotidiene mai bine de 3 ore.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CINDERELLA ON ICE - SPECTACOL DE BALET PE GHEAŢĂ ÎN PREMIERĂ EXTRAORDINARĂ LA BUCUREŞTI
05-04-2015

Povestea frumuseţii fără pereche a Cenuşăresei (Cinderella) ce a cucerit inima prinţului, cel care îi va dărui pantoful de aur şi care o va duce la castelul de basm, va ajunge şi pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, începând cu ora 18:00, pe data de 5 aprilie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MUSICALUL "CÂNTEC PENTRU TISHA" - NOUA PREMIERĂ MINIARTSHOW BY IOANA GINGHINĂ
05-04-2015

În această primăvară, MiniArtShow by Ioana Ginghină are o surpriză pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, musicalul "Cântec pentru Tisha", un spectacol creat împreună cu spectatorii.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ROBIN SHARMA VINE LA BUCUREŞTI
17-09-2015

Unul dintre cei mai proeminenţi lideri în leadership la nivel internaţional, Robin Sharma, revine la Bucureşti pentru a susţine seminarul “Best performance tactics for success”.

   
preloader
MYSTERIUM

Incipit, cuprins, punct culminant, final. Așa am fost învățați. Dar oare orice călătorie se naște așa? Ce ar fi dacă începutul ar fi cuprinsul? Te trezești, dintr-o dată, în mijlocul acțiunii și ești năuc. Sună cunoscut? Seamănă cu momentul nașterii, nu?
DOUĂ BLONDE LA TACLALE

Două blonde la taclale. Una din ele zice:
- Fată, mi-a murit pisica după ce i-am făcut baie.
La care cealaltă zice:
- Fată, dar tu nu ştii că pisicile nu se spală?
La care prima blondă îi răspunde:...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
MASTERMIND COMMUNICATIONS
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
CATENA
 
Centrul de presa
 
Cartoonpress
 
SAINT PETERSBURG STATE BALLET ON ICE - SPĂRGĂTORUL DE NUCI
Data: 19-01-2012 Ora: 20:00
Locatia: Bucureşti
Cea mai faimoasă trupă de balet pe gheaţă din lume, Saint Petersburg State Ballet on Ice, revine la Bucureşti şi în 2012, cu spectacolul "Spărgătorul De Nuci", de Piotr Ilici Ceaikovsky! Acesta este programat pentru data de 19 ianuarie 2012, la Sala Palatului din Bucureşti.
   
Saint Petersburg State Ballet on Ice, considerată una dintre bijuteriile Rusiei, nu vine la Bucureşti pentru prima oară; celebra trupă de balet a mai vizitat ţara noastră şi de fiecare dată acest show a încântat şi uimit audienţa! Superbele poveşti puse în scenă îmbină într-o manieră unică aranjamentul simfonic al muzicii cu coloritul costumelor şi măiestria balerinilor!

Această producţie de succes a fost găzduită până acum de peste 7000 de scene, din toată lumea: din SUA şi Canada, până în Olanda, Germania, Portugalia, China, Taiwan şi Coreea, exemplele putând continua la nesfârşit, deoarece în fiecare an ei se reîntorc în locurile unde au performat deja şi repetă cu succes această formă de spectacol, ducând-o până la rangul de operă de artă!


Prima punere în scenă a acestei poveşti a fost în 1892, la Teatrul Mariinsky din Petersburg! De atunci, cei mai experimentaţi patinatori din lume împletesc baletul cu dansul şi patinajul, oferind publicului mostre ale genialităţii muzicii lui Piotr Ilici Ceaikovsky!

Compania Saint Petersburg State Ballet on Ice a fost pioniera ideii de balet pe gheaţă! Era pentru prima dată în lume când un balet clasic în costume clasice de balet era pus în scenă pe un patinoar instalat pe scena unui teatru!


Pentru cei ce îşi doresc să guste puţin din fantezia poveştilor pline de personaje misterioase şi decoruri feerice, biletele s-au pus în vânzare la următoarele preţuri:

- Categoria VIP: 300 lei
- Categoria I: 250 lei
- Categoria II: 200 lei
- Categoria III: 150 lei
- Categoria IV: 100 lei
- Categoria V: 50 lei
Eveniment publicat in data de: 07-07-2011
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 238 ori
Website: http://www.projectevents.ro/
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Media Image
 
Radio Lynx
 
 
SUNETUL IUBIRII 4 APRILIE 2015