Calendar Evenimente vă recomandă:
"HOW TO BE SINGLE" ÎN AVANPREMIERĂ SPECIALĂ LA LOVE STORY FESTIVAL 2016
08-02-2016

În cadrul celei de-a doua ediţii a Love Story Festival (Braşov, 8 - 14 februarie) va rula în avanpremieră specială, miercuri, 10 februarie, ora 19.00, la Cinema One, comedia romantică Cum să fii singur şi fericit/ How to Be Single, inspirată de o poveste scrisă de Liz Tuccillo.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
"IN reality" - Expoziţie de grup la ELITE ART GALLERY
09-02-2016

Elite Art Gallery găzduieşte în perioada 9 februarie – 18 februarie, expoziţia de grup cu titlul „IN reality”. Evenimentul reuneşte lucrările artiştilor Bogdan Alexandru, Daniela Donţu, Adelina Gavrilă şi Nadejda Lungu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎNVAŢĂ SĂ VORBEŞTI ŞI SĂ PREZINŢI ÎN PUBLIC - Ediţia a XII-a
18-02-2016

Mastermind Communications vă invită la a douăsprezecea ediţie a Cursului de Vorbire şi Prezentare în Public pe 18-19 februarie la Bucureşti. Începem anul cu o serie nouă de filme, exemple şi exerciţii interesante.

 
Calendar Evenimente vă recomandă:
CHARLES AZNAVOUR, CONCERT LA ROMEXPO
20-02-2016

Charles Aznavour, artistul supranumit Frank Sinatra al Franţei, va concerta pentru prima oară în România pe 20 februarie 2016, la Romexpo. 

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CATEGORIA III DE BILETE LA CONCERTUL ANA MOURA ESTE SOLD-OUT!
27-02-2016

Vă aducem la cunoştinţă că la doar câteva săptămâni de la anunţarea concertului Ana Moura în Bucureşti, categoria III de bilete, cea în valoare de 59 de lei, este SOLD OUT!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERTUL NANA MOUSKOURI - HAPPY BIRTHDAY TOUR
05-03-2016

Nana Mouskouri, legenda muzicii greceşti şi internaţionale, concertează pe 5 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, în cadrul turneului aniversar „Happy Birthday Tour”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
RICHARD CLAYDERMAN - BALLADE POUR ELLE
09-03-2016

Richard Clayderman aduce la Bucureşti Balade pour elle, o producţie extraordinară dedicată zilei femeii. Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor conform Guiness Book of Records vine la Sala Palatului pe 9 martie!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CHITARISTUL LEGENDAREI TRUPE QUEEN, BRIAN MAY, LA BUCUREȘTI
14-03-2016

Unul dintre cei mai buni chitariști din lume, Brian May, membru al legendarei trupe Queen, vine pentru prima dată în România, la București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TEHNICI DE VÂNZĂRI EFICIENTE - EDIŢIA A VIII-A
22-03-2016

Mastermind Communications organizează cea de-a opta ediţie a Cursului de Tehnici de Vânzări Eficiente pe 22-23 martie la Bucureşti. Crezi că tăierea costului nu e cea mai bună cale de progres şi dezvoltare? Atunci sporeşte vânzările! Vino să discutăm cum poţi face asta eficient.

 
Calendar Evenimente vă recomandă:
COSMOBEAUTY 2016 - EDIŢIA A 7-A
08-04-2016

Porta Communication organizează în perioada 8 - 10 aprilie 2016, la Crystal Palace Ballrooms din Bucureşti, cea de-a 7-a ediţie COSMOBEAUTY - expoziţie profesională de cosmetică, makeup, coafură, manichiură, spa şi medicină estetică.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SARAH CHANG PREZINTĂ ÎN ROMÂNIA PRIMA EI IUBIRE
16-04-2016

Sarah Chang, unul dintre cei mai mari violonişti ai lumii, revine în faţa publicului din România în aprilie cu un concert care i-a marcat drumul în muzică – Max Bruch, concertul nr. 1 în G minor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ANDRÉ RIEU ÎŞI ANUNŢĂ CONCERTUL DE LA BUCUREŞTI DIN 2016
11-06-2016

Îndrăgostit iremediabil de România, celebrul violonist şi compozitor André Rieu îşi respectă promisiunea şi anunţă cu bucurie noul său concert de la Bucureşti.

   
preloader
AZI CE IUBESC?

Suntem recunoscători pentru ceea ce ne este oferit? Mă trezesc cu zâmbetul pe buze pentru că mai trăiesc o zi şi pentru că fiecare zi este importantă? Spun mulţumesc de câte ori este nevoie? Spun mulţumesc pentru că o simt? Sunt fericit pentru această încă o zi în care pot alege ce să iubesc?
ÎN INFERN

Cică unu' moare şi ajunge în Infern. Acolo descoperă că există câte un infern pentru fiecare ţară. Merge în infernul german şi întreabă:
- "Ce ţi se face aici?"
- "Păi... te pun ăştia pe scaunul electric pentru o oră, pe urmă te aşează pe un pat de cuie pentru încă o oră, şi restul zilei te biciuieşte diavolul german".
Omului nu-i place ce aude şi încearcă iadul rusesc, american, francez, etc, şi primeşte răspunsuri asemănătoare. Apoi aju...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
MASTERMIND COMMUNICATIONS
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
CATENA
 
Centrul de presa
 
Cartoonpress
 
Evenimentul căutat nu a fost găsit!
PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate