Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL ZILELE AFRICII 2016 LA BUCUREȘTI
25-05-2016

25 mai este Ziua Internațională a Africii, o zi de sărbătoare și de celebrare a rolului continentului, diversității, bogăției culturale și spirituale pe care o aduce în contextul Global.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TWIN ARTS PREZINTĂ ARA MALIKIAN 15 LA SALA RADIO
26-05-2016

Ara Malikian vine în România cu cel mai recent disc al său, numit 15, care celebrează tot atâţia ani de show-uri în fiecare colţ al Spaniei. Spectacolul include cele mai cunoscute piese semnate de instrumentist, compoziţii originale, dar şi lucrări ale altor artişti.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ZIUA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI
29-05-2016

Institutul Cultural Român (ICR), Ministerul Afacerilor Externe, prin Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (DPRRP), și Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi" pentru românii de pretutindeni (IEH) doresc să premieze creativitatea!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎNVAŢĂ SĂ VORBEŞTI ŞI SĂ PREZINŢI ÎN PUBLIC - Ediţia a XIII-a
30-05-2016

Mastermind Communications vă invită la a treisprezecea ediţie a Cursului de Vorbire şi Prezentare în Public pe 30-31 mai la Bucureşti. Continuăm anul cu o serie nouă de filme, exemple şi exerciţii interesante.

 
Calendar Evenimente vă recomandă:
BOOKFEST 2016
01-06-2016

Organizat de Asociaţia Editorilor din România, cel mai important salon de carte din România se va desfăşura în Complexul Expoziţional Romexpo între 1 şi 5 iunie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
KIDEX 2016 LA ROMEXPO
02-06-2016

Romexpo vă aşteaptă între 02 - 05 iunie 2016, la Expoziţia de produse şi servicii pentru bebeluşi, viitoare mămici, părinţi şi copii – KIDEX!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIBCO 2016 LA ROMEXPO
03-06-2016

Romexpo vă aşteaptă între 02 - 05 iunie 2016, la cea de-a XXXIII-a ediţie a Târgului internaţional de bunuri de larg consum – TIBCO! Companiile expozante v-au pregătit produse şi servicii atent selectate pentru acest târg, care vor satisface orice dorinţă.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERTUL VIOLONISTULUI ANDRE RIEU DIN 11 IUNIE 2016, APROAPE SOLD-OUT
11-06-2016

Noua producţie artistică a violonistului olandez André Rieu va fi prezentată cu succes şi în acest an, în Piaţa Constituţiei din capitală. Pe 11 şi 12 iunie, îndrăgitul artist va evolua alături de membrii orchestrei sale Johann Strauss.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SIBIU FRINGE FESTIVAL - AVEM NEVOIE DE SPAŢII CULTURALE!
14-06-2016

Festivalul de teatru independent Sibiu Fringe Festival revine în acest an la Sibiu, în perioada 10 – 19 iunie cu teatru independent de cea mai bună calitate. Festivalul îşi propune, ca în fiecare an, promovarea tinerilor artişti, promovarea inovaţiei, dar şi a libertăţii creaţiei.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
THE ULTIMATE THRILLER - THE MICHAEL JACKSON TRIBUTE - LIVE IN BUCHAREST
07-07-2016

După 20 de ani, show-ul lui Michael Jackson va fi din nou în România, de această dată în Piaţa Constituţiei, pe 7 iulie, începând cu ora 19:00. Biletele s-au pus în vânzare începând din data de 5 aprilie, la ora 15.00, şi se pot achiziţiona prin reţeaua Eventim.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CORZILE SENSIBILE ALE INCREDIBILULUI NIGEL KENNEDY ADUC TOATE NOTELE LUI VIVALDI LA SALA PALATULUI
16-10-2016

Impresionantul NIGEL KENNEDY, cel mai aclamat şi bine vândut violonist din toate timpurile, concertează în România la Sala Palatului din Bucureşti, pe data de 16 octombrie, începând cu ora 20.00, într-un show concept, ce se învârte în jurul “Anotimpurilor” lui Vivaldi.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ZEUL SUNETULUI, SCHILLER, LIVE LA BUCUREȘTI PE 22 OCTOMBRIE!
22-10-2016

Impresionant și explorator în zona sa de experiment muzical, DJ SCHILLER concertează pentru prima oară în România, pe data de 22 octombrie 2016, la Sala Palatului din București, începând cu ora 20.00, într-un show care te va UIMI!

   
preloader
CONCERT PENTRU CAMPUL CERCETĂȘESC DE VARĂ

Cercetașii au participat pe 22 mai la seara de Folk propusă de colegii lor pentru adunarea de fonduri în vederea participării la Campul de Vară.
PROBLEME SERIOASE...

Un bărbat intră în biroul medicului O.R.L., îşi descheie prohabul, îşi scoate ”bogăţia” vizibil aplatizată şi vânătă, o pune pe masă. Medicul:
– Ooo... Aţi încurcat cabinetele, dvs trebuie să mergeţi la urolog.
– Aşteptaţi un pic, ascultaţi-mă. Cu prietenii în fiecare săptămână mergem la saună şi desigur acolo bem mult.
– Domnule, eu sunt ORL-ist, eu nu mă ocup de tratarea alcoolismului şi a bolilor ce survin după el. Mergeţi la na...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
MASTERMIND COMMUNICATIONS
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
BMS
 
Centrul de presa
 
Evenimentul căutat nu a fost găsit!
PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei
 
 
Mircea Maties