Calendar Evenimente vă recomandă:
VOLTAJ, ANDA ADAM, WHITE MAHALA ÎN "DRAGOSTEA DIN <3"
14-02-2016

Duminică, 14 februarie, începând cu ora 16.00, Primăria Sectorului 3 sărbătoreşte iubirea în Parcul Titan printr-un eveniment desfăşurat sub sloganul „Dragostea din <3”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR, DIRECŢIA 5 SPUNE ”TE IUBESC” LA TIMIŞOARA
14-02-2016

Direcţia 5 va susţine un concert special de ziua îndrăgostiţilor. Spectacolul va avea loc la Filarmonica Banatul, sala Capitol.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ÎNVAŢĂ SĂ VORBEŞTI ŞI SĂ PREZINŢI ÎN PUBLIC - Ediţia a XII-a
18-02-2016

Mastermind Communications vă invită la a douăsprezecea ediţie a Cursului de Vorbire şi Prezentare în Public pe 18-19 februarie la Bucureşti. Începem anul cu o serie nouă de filme, exemple şi exerciţii interesante.

 
Calendar Evenimente vă recomandă:
BODY MIND SPIRIT EXPO 2016
19-02-2016

Body Mind Spirit Expo 2016 - cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate şi frumuseţe, va avea loc pe 19-20-21 Februarie 2016, la Sala Palatului din Bucureşti.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CATEGORIA III DE BILETE LA CONCERTUL ANA MOURA ESTE SOLD-OUT!
27-02-2016

Vă aducem la cunoştinţă că la doar câteva săptămâni de la anunţarea concertului Ana Moura în Bucureşti, categoria III de bilete, cea în valoare de 59 de lei, este SOLD OUT!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERTUL NANA MOUSKOURI - HAPPY BIRTHDAY TOUR
05-03-2016

Nana Mouskouri, legenda muzicii greceşti şi internaţionale, concertează pe 5 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, în cadrul turneului aniversar „Happy Birthday Tour”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
RICHARD CLAYDERMAN - BALLADE POUR ELLE
09-03-2016

Richard Clayderman aduce la Bucureşti Balade pour elle, o producţie extraordinară dedicată zilei femeii. Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor conform Guiness Book of Records vine la Sala Palatului pe 9 martie!

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CHITARISTUL LEGENDAREI TRUPE QUEEN, BRIAN MAY, LA BUCUREȘTI
14-03-2016

Unul dintre cei mai buni chitariști din lume, Brian May, membru al legendarei trupe Queen, vine pentru prima dată în România, la București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TEHNICI DE VÂNZĂRI EFICIENTE - EDIŢIA A VIII-A
22-03-2016

Mastermind Communications organizează cea de-a opta ediţie a Cursului de Tehnici de Vânzări Eficiente pe 22-23 martie la Bucureşti. Crezi că tăierea costului nu e cea mai bună cale de progres şi dezvoltare? Atunci sporeşte vânzările! Vino să discutăm cum poţi face asta eficient.

 
Calendar Evenimente vă recomandă:
COSMOBEAUTY 2016 - EDIŢIA A 7-A
08-04-2016

Porta Communication organizează în perioada 8 - 10 aprilie 2016, la Crystal Palace Ballrooms din Bucureşti, cea de-a 7-a ediţie COSMOBEAUTY - expoziţie profesională de cosmetică, makeup, coafură, manichiură, spa şi medicină estetică.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SARAH CHANG PREZINTĂ ÎN ROMÂNIA PRIMA EI IUBIRE
16-04-2016

Sarah Chang, unul dintre cei mai mari violonişti ai lumii, revine în faţa publicului din România în aprilie cu un concert care i-a marcat drumul în muzică – Max Bruch, concertul nr. 1 în G minor.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT EXTRAORDINAR ANDRE RIEU ÎN 2016 LA BUCUREŞTI
11-06-2016

După seria celor şapte concerte veritabile din luna iunie a anului trecut, celebrul violonist André Rieu a inclus România în programul noului său turneu mondial şi va reveni în data de 11 iunie pe scena uriaşă din faţa Palatului Parlamentului.

   
preloader
AZI CE IUBESC?

Suntem recunoscători pentru ceea ce ne este oferit? Mă trezesc cu zâmbetul pe buze pentru că mai trăiesc o zi şi pentru că fiecare zi este importantă? Spun mulţumesc de câte ori este nevoie? Spun mulţumesc pentru că o simt? Sunt fericit pentru această încă o zi în care pot alege ce să iubesc?
VĂDUVA VIRGINĂ

O văduvă virgină se mărită pentru a patra oară la 70 de ani. În noaptea nunţii îi spune noului ei soţ:
- Te rog să fii tandru cu mine. Încă sunt virgină!
- Ha! Ha! Ha! Cum poţi să fii virgină?, întreabă soţul neîncrezător. Doar ai mai fost măritată de trei ori!
- Ei bine, răspunde femeia, primul meu soţ era psihiatru. Tot ce îşi dorea era să vorbească despre sex. Al doilea soţ al meu era ginecolog. Tot ce îşi dorea era să se uite la sexul...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
MASTERMIND COMMUNICATIONS
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
CATENA
 
Centrul de presa
 
Cartoonpress
 
Evenimentul căutat nu a fost găsit!
PUBLICITATE
 
 
Media Image
 
 
 
HOSPICE CASA SPERANTEI BANNER 2016