Calendar Evenimente vă recomandă:
MARILE ORAȘE ALE ROMÂNIEI ȘI CLĂDIRILE LOR EMBLEMATICE
18-06-2019

Întâlnirile cursului au loc zilnic: marţi 18, miercuri 19, joi 20 iunie, de la 19.00-21.00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ATELIER DE STIL VESTIMENTAR FEMININ
19-06-2019

Fiecare detaliu al imaginii noastre spune ceva despre noi. Cei din jur îşi pot forma o impresie despre stilul nostru de viaţă, preferinţe, statut social, putere financiară, mediul din care provenim, educaţie şi starea de sănătate, pornind numai de la imaginea şi ţinuta noastră.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ANDRA LA GALAȚI
20-06-2019

Andra își continuă turneul național "Tradițional" și invită publicul la Sala Sporturilor din Galați pe data de 20 iunie 2019.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
RETRO MUSIC FESTIVAL LA ROMEXPO
21-06-2019

Retro Music Festival va avea loc în perioada 21-23 iunie 2019 la Romexpo (parcarea C).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
LORD OF THE DANCE - DANGEROUS GAMES ROMANIA 2019
22-06-2019

Cel mai popular show, "Lord of the Dance - Dangerous Games", produs de celebrul coregraf și regizor Michael Flatley pe muzica compozitorului Gerard Fahyho, va fi prezentat pe 22 iunie 2019, la Arenele Romane, începând cu ora 20:30.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FOREVER YOUNG FESTIVAL 2019
23-06-2019

Festivalul de muzică retro Forever Young va avea loc în perioada 21-23 iunie 2019 la Romexpo (parcarea C).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CURS DE DIPLOMAȚIE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE
24-06-2019

Întâlnirile au loc zilnic, luni 24, marţi 25, miercuri 26, joi 27, vineri 28 iunie, de la 19.00-21.00

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MICHAEL JACKSON TRIBUTE SHOW
25-06-2019

După ce a devenit "Vocea României" 2018 în echipa lui Smiley, Bogdan Ioan își urmează pasiunea pentru muzică și pregătește un eveniment de anvergură: "Michael Jackson Tribute Show", pe 25 iunie, la Fratelli Studios.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT SIR TOM JONES LA SALA POLIVALENTĂ CLUJ
26-06-2019

Anul viitor, Sir Tom Jones va cânta pentru prima dată în Transilvania. Artistul britanic revine în România pentru a încânta publicul clujean cu cele mai cunoscute hituri, precum It`s Not Unusual, Kiss, Delilah, I`ll Never Fall in Love Again si If I Only Knew.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EL CARRUSEL FESTIVAL 2019 - LA ROMEXPO
27-06-2019

După o primă ediție reușită în 2018, festivalul El Carrusel revine la Romexpo în București cu noi nume internationale din muzica latino.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ED SHEERAN PE ARENA NAȚIONALĂ
03-07-2019

Ed Sheeran concertează în România pe Arena Națională din București pe 3 iulie 2019.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT BON JOVI LA BUCUREȘTI 2019
21-07-2019

Lumea în care trăim s-a schimbat din 2013, dar un singur lucru se menține cu certitudine: BON JOVI + Piața Constituției = o noapte extraordinară!

   
preloader
EXPERIMENTUL MOLDOVA: CUM FACEM SĂ NU FIE ROMÂNIA URMĂTOAREA VICTIMĂ?

În context regional avem următoarele elemente, UE - alianţă politică, Rusia forţă politică şi militară, NATO - bloc militar.
BLODA ȘI TELEVIZORUL...

O blondă şi iubitul său se uitau la televizor. Deodată, blonda se ridică de pe canapea şi stinge televizorul. Indignat, iubitul acesteia spune:
– Ce faci?! Stingi şi tu televizorul când filmul e mai interesant…


...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
CÂND VULTURII HULPAVI PUN ”TAXĂ PE LĂCOMIE”
Data: 07-01-2019

Singurul lucru care-i mai trebuia României după doi ani de guvernare haotico-dezastruoasă, batjocoritoare la adresa democrației și a economiei private, era exact ”dansul ploii” prin care să invoci criza mai repede. Iar guvernanții nu au vrut să încheie 2018 fără ”petrecerea” asta…
Căci a gândi nici că mai poți, poate doar a contempla sadomasochist prostia și incultura, nesimțirea și nepriceperea, minciuna, populismul și fățărnicia. 2019 a început sub auspicii mult mai rele decât anul precedent, România sărbătorind preluarea Președinției Consiliului European al UE, adică singura ocazie în care puteai să arăți lumii că nu ai intrat degeaba în UE, cu acțiunea ”particoleră” a lui Dragnea împotriva Comisiei Europene pentru a pune batista pe țambalul Teldrum. ”Prietenoasă” și ”lucrativă” va fi atmosfera în toate întâlnirile pe care le vor organiza autoritățile române la București și la Bruxelles în primele 6 luni ale anului…
Dar ca să poți sărbători o astfel de inițiativă trebuia ca anul 2018 să intre în istorie și cu aplicarea ”taxei pe lăcomie”, dacă s-ar fi putut nu doar asupra băncilor, ci asupra oricui nu e de acord să fie furat pentru bunăstarea ”tătucului” dictator și a clicii faraonice. Atunci când Banca Națională a României îți spune că jongleria ta cu grenade defensive în magazinul de cristale va provoca sigur pagube întregii economii românești nu ar trebui să te duci la culcare, după ce ai lăsat demisia pe masă, ci direct pe o insulă îndepărtată din Pacificul de sud unde să asculți colibri și să privești ursuleții koala, cam pentru tot restul vieții tale. Robinhudiada asta de prost gust, prin care pretinzi că vrei să suprataxezi sistemul financiar-bancar când de fapt tu încerci cu disperare să-ți acoperi deficitul bugetar pe care tot tu îl aruncaseși în aer prin măsuri iresponsabile de mituire a pensionarilor și bugetarilor, devine acum periculoasă pentru toți! Căci nu-ți trebuie mai mult de opt clase și un dram de bun simț să înțelegi că a băga în faliment băncile comerciale, companiile de leasing și asigurări înseamnă a nenoroci firmele private, a distruge locuri de muncă, a crea ostilitate față de cel mai mare împrumutător al Ministerului de Finanțe și în final a declanșa o criză economică generalizată pe care nici urmașii vioricilor și orlanzilor nu o vor mai rezolva. In scenariul cel mai optimist, aplicarea ”taxei pe lăcomie” de către vulturii lacomi și ipocriți va duce la dobânzi mai mari (împreună cu creșterea inflației), creșterea gradului de dezintermediere financiară (că tot eram pe ultimul loc în UE…), probleme majore de funcționare pentru aproape trei pătrimi din băncile prezente în România, mutarea datoriei în plan extern la costuri și mai mari, încălcarea legii privind independența Băncii Naționale a României, toate rezultând într-un blocaj financiar-bancar pe care nu credeam să-l mai vedem vreodata la noi. Era logic ca, după ce și-a bătut joc de taxarea muncii în România, Guvernul să facă harcea-parcea și taxarea capitalului, învățându-i pe telespectatorii săi fideli că a face profit în România capitalistă a lui 2019 este ceva rușinos, de care trebuie să-ți fie frică, și că cea mai bună cale este să lucrezi la stat, acolo unde să depinzi de ei, unde poți fi controlat, șantajat și re-educat în spirit comunist propriu anilor ’50, unde trebuie doar să taci și să aplauzi.
A taxa fix ”lăcomia”, bazându-te pe volatilitatea economiei de piață în general și a României în particular (probabil urmează arestarea ROBORULUI pentru neconformitate), a dori să iei o camătă fixă din ceva extrem de volatil precum profitul, obținut după o echilibristică acerbă tocmai din cauza insecurității induse tot de Guvern, a crede că distrugând gospodăria te vei înfrupta din cadavrele ce rămân după explozie sau că populismul ține de foame, înseamnă că nu ști nici măcar de ce te afli pe pământul ăsta, darămite cu ce trebuie să te ocupi la Palatul Victoria… Iar amanetarea viitorului economiei românești va avea efecte negative asupra fiecăruia dintre noi, că înțelegem sau nu.
Cică doi vulturi hulpavi, tată și fiu, zburau pe cerul albastru. Cel mic îl întreabă pe tacsu unde merg. Niciun răspuns. Piticu insistă și insistă, iar într-un final tatăl îi răspunde sec -”De-a-mboulea…”. Nu e de râs, căci 2019 abia a început
Editorial publicat in data de: 07-01-2019
de către Mihai Mătieș
Vizualizat de: 428 ori
Website: N/A
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/calistro/public_html/reclame.php on line 101

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/calistro/public_html/reclame.php on line 105
 
 
HCA - SP