Calendar Evenimente vă recomandă:
MATEIAȘ GÂSCARUL - A DOUA PREMIERĂ
11-06-2021

Teatrul Țăndărică aduce în atenția publicului a doua premieră „Mateiaș gâscarul”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FUSION ARTS, PROMOVAREA BRANDULUI ÎNTR-UN EVENIMENT INEDIT
11-06-2021

In perioada 11 – 13 iunie transformam Palatul Noblesse intr-un hotspot al experientelor artistice, dar si a celor mai creative activari de brand.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TEDxCLUJ 2021 - TOGETHER
12-06-2021

Împreună vine de la toți pentru unul și unul pentru toți. Împreună vine de la momentul acela în care ne dăm seama că doar așa putem muta munții din loc.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT TROOPER LA ARENELE ROMANE
12-06-2021

Pe 12 iunie, Trooper va urca pe scena Arenelor Romane cu un concert special, ce marchează 25 de ani de la înființarea formației.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PE 12 IUNIE NOAPTEA MUZEELOR ÎNCONJOARĂ ROMÂNIA
12-06-2021

Cea de a 17-a ediție a Nopții Muzeelor va avea loc sâmbătă, 12 iunie, la nivel național, și propune publicului expoziții, intervenții și experimente artistice, proiecții, spectacole, ateliere, concerte sau tururi interactive, dar și unele activări în mediul online.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PUSEU DE IUBIRE - PREMIERĂ LA TEATRUL ODEON
13-06-2021

În cadrul programului Seri de poezie Odeon vă invităm sâmbătă, 12 și duminică, 13 iunie, ora 19:30, în Sala Studio, la primele reprezentații ale performance-ului Puseu de iubire.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MOGOȘOAIA CLASICFEST 10
13-06-2021

Cea de-a zecea ediție a Mogoșoaia ClasicFest va avea loc, într-un nou format, în perioada 12 – 13 iunie 2021, făcând parte în prima zi din proiectul “Noaptea muzeelor”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS LA ARENELE ROMANE
16-06-2021

Concertul a fost reprogramat pentru 16 iunie 2021 la Arenele Romane. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DIMANSIONS - HIT MUSIC FESTIVAL 2021
18-06-2021

diMansions, festivalul hit-urilor din centrul țării, va reveni între 18 - 20 iunie 2021 cu o nouă ediție în aceeași locație de poveste: Castelul Mikó din Olteni, Covasna.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT MIHAI MĂRGIGEANU LA BUCUREȘTI
19-06-2021

Pe 19 iunie, de la ora 19:00, platforma vStage.ro găzduiește un concert Mihai Mărgineanu. Ești invitat să asculți piese precum "Mă iubeşte femeile", "Gore din Chitila", "Zariţa" sau "Jana", într-o seară în care distracţia nu are limite.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ROCANOTHERWORLD #6, ÎN LUNA IUNIE, LA IAȘI
23-06-2021

Cea de-a șasea ediție a festivalului Rocanotherworld va avea loc în zona de agrement Ciric din Iași începând de miercuri, 23 iunie, până duminică, 27 iunie.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
23-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
preloader
DESPRE ORIGINEA NOBILĂ A PROLETARIATULUI

Filosofia lui Karl Marx exercită o puternică fascinație asupra spiritelor lipsite de rigoare subliniază jurnalistul englez Paul Johnson. Dar multe dintre zicerile celebre care poartă marca sa nu sunt spuse de el. Karl Schapper a adresat îndemnul “Proletari din toate țările, uniți-vă!”
PALETA LARGĂ DE OPȚIUNI...

Nevasta țipă din bucătărie:
– Vrei să mănânci ceva?
– Ce opțiuni avem?, întreabă soțul.

...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
LINKED CULTURE 2021 TIMIȘOARA
Data: 27-05-2021 Ora: 09:00
Locatia: Timișoara, Timiș
Cea de-a V-a editie a conferintei de Management si Marketing cultural: Linked Culture, va avea loc in perioada 27 – 28 mai 2021, la Faber, Timisoara, in sesiuni de prezentare, dezbatere si masterclass ce vor dura cate 8 ore pe zi.
   
Evenimentul este dedicat intregului spectru de practici culturale si artistice, punand accent pe latura aplicata: management, marketing, relatii publice, fundraising, productie, publishing, afiliere la retele nationale si internationale.

Firul central care va imbina programul de anul acesta este – RE: Build, examinarea modului in care cultura si oamenii din jurul ei se raporteaza si se adapteaza la mediile schimbatoare, mai ales in contextul pandemiei de coronavirus, care a redus aproape spre zero activitatea din orice zona culturala si de entertainment. RE: Build este manifestul cultural timisorean pentru o reconstructie a atitudinii orasului fata de cel mai important moment al istoriei lui recente: titlul de Capitala Europeana a culturii in 2023.

In contextul de viitoare Capitala Europeana a Culturii, Timisoara este alegerea fireasca pentru a gazdui o adunare intre oameni creativi si intreprinzatori, manageri culturali, artisti, reprezentanti ai institutiilor culturale nationale si din zona centrala si de vest a tarii, sa deschida dialoguri si sa impartaseasca idei si bune practici din zona de management si marketing a sectorului cultural din Romania. Linked Culture reuneste in fiecare editie, peste 200 de participanti offline.

„Ne gasim acum, la inceput de 2021 in pozitia de a reconstrui un sector cultural lovit grav, dar si in acea pozitie de a face lucruri cu cap, cu plan de business si mai mult accent pe pregatire si eficienta a proiectelor culturale. Caracterul recurent al evenimentului (care a avut o editie a patra in luna mai 2020, fiind primul eveniment live online produs profesionist, cu un duplex studio Timisoara/Bucuresti si cu 6000 de oameni care au avut acces la informatiile din conferinta) si cresterea notorietatii de la an la an arata ca interesul oamenilor din tara despre ceea ce se intampla la Timisoara din punctul de vedere al ECoC 2023 este foarte mare, iar Linked Culture este platforma care coaguleaza toate sectoarele culturale, toate institutiile si toti stakeholderii care au capacitatea de a face din TM2023 un succes, chiar si pe ultima suta de metri a pregatirilor.” – Oltea Zambori, organizator, Bmagency

Evenimentul va avea un format hibrid, online si offline. Mai multe detalii se gasesc pe www.bmagency.ro/linked-culture.

Linked Culture este organizat de BMagency in colaborare cu agentia Profil. Producator: Bogdan Cotirta.


Eveniment publicat in data de: 06-04-2021
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 186 ori
Website: http://www.bmagency.ro/linked-culture
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei