Calendar Evenimente vă recomandă:
TIFF ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI LA FINAL DE IULIE 2021
26-07-2021

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august 2021, în Cluj-Napoca. 10 zile de vară cu filme în premieră, invitați și evenimente care vor puncta momente memorabile din cele două decenii de festival.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SCURTĂ ISTORIE A SCURTMETRAJULUI ROMÂNESC (1890 - 2000)
27-07-2021

ShortsUP prezintă, în perioada 23-31 iulie 2021, la Centrul Cultural Reduta din Brașov, Proiectul „Scurtă istorie a scurtmetrajului românesc (1890 - 2000)”, o instalație artistică interactivă ce se folosește de tehnologia de Realitate Augmentată.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PLATFORMA DE ADMITERE UBB, DESCHISĂ PENTRU CANDIDAȚI
28-07-2021

Absolvenţii de liceu, dar şi cei de facultate se pot înscrie începând de luni, 12 iulie 2021, pe unul dintre locurile scoase la concurs de Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) pentru admiterea în anul universitar 2020-2021.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MOON IMPACT - EXPOZIȚIE LA ANTIPA
30-07-2021

Muzeul Național Antipa anunță deschiderea expoziției „Moon Impact - a geological story”, organizată de Centre National de la Recherche Scientifique (Franța).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
Sisterhood of Young Animation Auteurs - PROGRAM ANIMEST
31-07-2021

Nimic nu e imposibil în lumea filmelor de animație, dar statisticile oficiale privind șansele femeilor din domeniu de a accesa funcții-cheie în echipele de producție tind să contrazică acest fapt.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BRIEF ENCOUNTERS – UN LIVE PERFORMANCE LA CELULA DE ARTĂ
31-07-2021

În luna iulie, galeria Celula de artă propune trecătorilor un exercițiu de imaginație – ce se poate crea într-un cadru delimitat, atât spațial cât și temporal, de acțiune și cu un material anume cu care se poate opera doar respectând condiții stricte de utilizare?

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
AWAKE FESTIVAL 2021
01-08-2021

Primul festival boutique din România - AWAKE - va reveni în 2021 sub forma unei serii de evenimente cu capacitate limitată, ce se vor desfășura în această vara în mai multe orașe din țară.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA O PRIETENIE REGALĂ LA PIATRA NEAMȚ
02-08-2021

Expoziția itinerantă „O Prietenie Regală: Grigore Antipa și Regii României 1892-1944” va avea loc la sediul Muzeului de Artă Piatra-Neamț din cadrul Complexului Muzeal Național Neamț (Piața Curtea Domnească Nr. 1).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CORUL MADRIGAL LANSEAZĂ ȘCOALA DE VARĂ Cantus Mundi- EDIȚIA 2021
04-08-2021

A treia ediție a programului se va desfășura pe parcursul a patru serii de câte două săptămâni, în perioada 5 iulie – 27 august și se adresează copiilor cu vârste între 7 și 12 ani din București și împrejurimi.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FILMUL ÎNTREGALDE - PREMIERA ÎN CINEMATOGRAFELE DIN ȚARĂ
06-08-2021

Cel mai nou lungmetraj semnat de Radu Muntean, Întregalde va avea premiera în cinematografele din țară pe 6 august.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TABĂRA INTERNAȚIONALĂ DE CREAȚIE REZIDENȚA TESCANI
07-08-2021

În perioada 7-17 august 2021, Chromatique Photo Studio & Art Gallery, în parteneriat cu secția „Dumitru și Alice Rosetti” a Muzeului Național „George Enescu”, organizează Tabăra Internațională de Creație „Rezidența Tescani”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL CAREI TOUR HI-STORY DE PROMOVARE A TURISMULUI
08-08-2021

Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează un concurs online intitulat „Carei Tour HI-Story” pentru cei pasionați de lumea digitală/social media.

   
preloader
NU LĂSAȚI PROȘTII SĂ SE ÎMBOGĂȚEASCĂ!

Am scris de curând un articol despre votul cenzitar, în care am ezitat să spun că dacă i se dă oricărui prost dreptul democratic să voteze n-ar trebui să ne mai plângem că suntem conduși de oameni obișnuiți, ca aceia care merg agale pe stradă și care când sunt “decăzuți” din demnități ...
CÂND VREI SĂ TE AFIRMI ÎN LEGIUNEA STRĂINĂ

La o unitate militară din Legiunea Străină a fost repartizat un nou comandant… Omul ardea de nerăbdare să se impună. Intrând în unitate, văzu o cămilă legată de un stâlp… Întreabă ce-i cu ea. Răspunse un soldat, mai îndrăzneț:
– Pai, știți, domn șef, e pentru atunci când mai avem și noi nevoie de femei!
Seara, comandantul ceru să i se aducă cămila-n cort… Ieși, după o oră, încheindu-se la pantaloni și… tare obosit…
– Hm! Deci, a...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
ADMITERE 2021 LA UNIVERSITATEA DANUBIUS DIN GALAȚI
Data: 22-07-2021 Ora: 09:00
Locatia: Galați
Universitatea "Danubius" oferă studenţilor săi peste 20 de programe de studiu de licenta si de master prin facultăţile de "Drept", "Ştiinţe Economice", "Comunicare şi Relaţii Internaţionale" şi "Ştiinţe Aplicate".
   
Peste 20 000 de absolvenţi danubieni si-au construit cariere de succes, devenind adevarati ambasadori ai misiunii, valorilor si viziunii acestei institutii de invatamant superior.

Universitatea Danubius oferă posibilitatea unei experienţe unice de învăţare, cercetare şi dezvoltare, indiferent de vârstă, experienţă, nivelul de cunoaştere sau forma de pregătire a studenţilor si masteranzilor sai. Experienţa academică a sute de cadre didactice din principalele centre universitare din România şi din străinătate, o bibliotecă dotată cu peste 40 000 de volume, acces la peste 2000 de jurnale academice, la cursuri ale titularilor de disciplină, în laboratoare de informatică, clinică juridică şi economie, de criminalistică, precum şi un cabinet psihologic transformă experienţa de studiu Danubiană într-una de elită la nivel global.

În perioada 1 iulie - 31 iulie 2021, toate facultăţile Universităţii "Danubius" organizează admitere pentru programe de licenţă şi master.

Admiterea din acest an universitar se face pe baza concursului de dosare.

Viitorii studenţi Danubieni vor avea posibilitatea de a plăti taxe dintre cele mai avantajoase.

!Reduceri de taxe la programele de master pentru absolvenţii Universităţii "Danubius" ai programelor de studii de licenţă!

Pentru cursurile universitare de LICENŢĂ, candidaţii pot opta pentru:

FACULTATEA DE ŞTIINŢE APLICATE

- PROGRAM DE LICENŢĂ ÎN DOMENIUL INFORMATICĂ (IF)

FACULTATEA DE DREPT
- Specializarea Drept, durata studiilor: 4 ani, forme de învăţământ: cu frecvenţă (IF), cu frecvenţă redusă (FR) şi la distanţă (ID).

FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE
- Specializările: Finanţe şi Bănci (IF, ID)
- Contabilitate şi Informatică de Gestiune (IF, FR)
- Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor (IF, ID)

FACULTATEA DE COMUNICARE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE
- Comunicare şi Relaţii Publice (IF, ID)
- Relaţii Internaţionale şi Studii Europene (IF, ID)
- Psihologie (IF)

PROGRAMUL DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ ORGANIZAT DE CĂTRE DEPARTAMENTUL PENTRU PREGĂTIREA PERSONALULUI DIDACTIC DIN CADRUL UDG

Universitatea "Danubius" din Galaţi organizează programe de formare psihopedagogică iniţială atât pe parcursul studiilor universitare, cât şi în regim postuniversitar, pentru ambele niveluri de certificare.

Pentru detalii, accesaţi: https://www.univ-danubius.ro/dppd

COLEGIUL DANUBIUS

Colegiul Danubius este soluţia salvatoare a elevilor care nu au reuşit să treacă examenul de Bacalaureat, se pot inscrie si candidadti care NU au obtinut diploma de bacalaureat.

Candidaţii pot opta pentru specializarea CAMERAMAN - FOTOREPORTER în domeniul PRODUCTIE MEDIA, la forma de învăţământ de zi, nivelul 5 avansat, durata studiilor fiind de doi ani sau ANALIST PROGRAMATOR, durata studiilor - 1,5 ani sau ADMINISTRATOR REŢELE LOCALE ŞI DE COMUNICAŢII , durata studiilor fiind de 1,5 ani.

Detalii despre admiterea la Colegiul Danubius se pot obtine la colegiuldanubius@univ-danubius.ro sau la 0372361250.
Eveniment publicat in data de: 08-07-2021
de către Marginean Oana
Vizualizat de: 32 ori
Website: http://www.univ-danubius.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha