Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIE ANIVERSARĂ LA CASTELUL DIN CAREI
05-12-2021

O nouă expoziție de artă plstică la castelul din Carei.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CARAVAGGIO: CULOAREA ȘI SEDUCȚIA ÎNTUNERICULUI
06-12-2021

Cum intră biografia unui artist în alchimia artei sale? Cum (re)construieşte opera de artă, peste veacuri, imaginea propriului ei creator?

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CUM SCRIU O POVESTE PENTRU COPII?
07-12-2021

Poate că îţi doreşti de multă vreme să scrii poveşti pentru copii. Pare uşor, dar nu tocmai. Poate ai vrut să prelungeşti tărâmul basmelor din copilărie, unde orice e posibil. Poate ţi-ai dorit să scrii pentru copilul tău poveştile pe care le însăilai pe loc, nu demult, ca să-i faci somnul lin...

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
OBICEIURI SĂNĂTOASE - CALEA SIMPLĂ PRIN CARE SĂ DEVII CUM ÎȚI DOREȘTI
09-12-2021

Ceea ce facem cel mai des ne defineşte personalitatea şi ne apropie, sau nu, de obiectivele noastre. Nu întâmplător un înţelept spunea „Suntem suma obiceiurilor noastre”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MAGNETICO FOR HR
09-12-2021

Business-Mark organizează pe 9 decembrie conferința de resurse umane MAGNETICO, în regim online.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ROMANIAN FOOD AND AGRIBUSINESS CONFERENCE
10-12-2021

Business Mark organizează conferința ”Romanian Food and Agribusiness” pe 10 decembrie, în regim online.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
REMIX CONTEMPORARY ART FAIR
11-12-2021

Expoziția Remix Contemporary Art Fair are loc între 9 noiembrie 2021 – 5 ianuarie 2022 la Elite Art Gallery în Piața Națiunile Unite, nr.3-5, bl. B2, parter, București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CLASSICAL CHRISTMAS MARKET LA OPERA NAȚIONALĂ BUCUREȘTI
12-12-2021

Opera Națională București și Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin”, alături de Programul Național Cantus Mundi anunță organizarea primului Târg de Crăciun din România care va pune în valoare, în exclusivitate, muzica clasică a sărbătorilor de iarnă - „Classical Christmas Market”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA PAFTALE CU POVEȘTI LA MOGOȘOAIA
14-12-2021

S-a deschis de curând expoziția „Paftale cu povești” la Parterul Palatului Brâncovenesc, artist Irina Predescu-Rion, curator Doina Mândru.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FORUMUL DREPTUL MUNCI
15-12-2021

Universitatea „Titu Maiorescu” din București – Facultatea de Drept, în parteneriat cu Grupul editorial Universul Juridic, organizează, în perioada 14-15 decembrie 2021, Forumul de Dreptul Muncii – ediția I.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CALIFORNIA SUITE - SPECTACOL ÎN PREMIERĂ LA UNTEATRU
20-12-2021

Ce au în comun un bărbat conservator care și-a înșelat soția, o actriță nominalizată la Oscar, profund nefericită în viața personală, și două cupluri aflate la finalul unei vacanțe nereușite? E simplu. Ocupă, pe rând, aceeași cameră 203 a Hotelului Beverly Hills din Los Angeles.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PUTEREA COMUNICĂRII POZITIVE
11-01-2022

Copleşiţi de informaţii şi date negative, exerciţiul comunicării pozitive are un demonstrat efect constructiv asupra stării de spirit şi a calităţii muncii individuale ori în echipă. Puterea stă în fiecare cuvânt, în frazarea vorbelor, în construcţia mesajului şi apoi în felul livrării mesajului.

   
preloader
ERAM MAI ECHILIBRAȚI ECONOMIC LA 1918 DECÂT ACUM? Partea II

(...Continuare) Creditul minier era o companie petrolieră cu capital naţional. Acesta a sporit de la 10 milioane în 1919 la 630 în 1938, an în care rafina 6% din producţia de ţiţei a Regatului României.
DE LA CARAGIALE CITIRE ...

Bona, într-un moment de sinceritate, către stăpână:
- Vreau să vă spun că domnul a zis că sunt mai drăguță decât dv.
- Nesimțito!
- Și fac și dragoste mai bine decât dvs.
- Asta tot domnul ți-a spus-o?
...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
HCA
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
CREATIVE NIGHT TALKS IN OCTOMBRIE 2021
Data: 21-10-2021 Ora: 21:00
Locatia: Timișoara, online
Sezonul de toamnă al Creative Night Talks, seria de conferințe online organizate de Revista Atelierul, continuă cu încă 4 ediții live în luna octombrie, pe site-ul www.revista-atelierul.ro și pe pagina de FB Revista Atelierul.
   
Invitații acestei luni deschid discuția despre comunicarea proiectelor culturale, mai ales în ultima perioadă, arta contemporană în România, demersurile pentru comunitatea de makers (designeri, artiști, ingineri, inventatori) și forme noi de exprimare artistică.

Astfel, pe 7 octombrie, moderatoarea Mihaela Ion vorbeşte cu Oltea Zambori, specialist în comunicare culturală, pe care o practică de aproape 10 ani. A lucrat cu evenimente de amploare în România, conducând departamentele de comunicare, artist care sau CSR pentru PLAI Festival, JazzTM, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Custom Reșița, ARTmania, East European Music Conference, Romanian Music Export, BIAF, Electric Castle. În 2017 a pus bazele BMagency, prima agenție din România care se ocupă exclusiv de comunicarea evenimentelor culturale și producție de eveniment, iar în 2018 a fost desemnată PR Professional of the Year în cadrul Galei Romanian PR Award.

Pe 14 octombrie, Florin Cobuz, fondatorul Nod makerspace, va povesti despre cum s-a concretizat conceptul într-un spațiu fizic de 2000mp și apoi într-un ecosistem dinamic care adună designeri, artiști, ingineri, inventatori și le oferă acces la scule, echipamente, know-how și la o comunitate de antreprenori. La scurt timp de la înființarea sa, în 2015, spațiul Nod makerspace a fost completat prin deschiderea Mater – prima bibliotecă de materiale din Sud-Estul Europei, Workwork - departamentul de producție al Nod, Level-Up - programul de accelerare pentru start-up-uri, Makershop – magazinul online pentru producători și designeri, și make4.ro - platforma online pentru producători, furnizori, ateliere și fabrici.

Sorina Jecza Ianovici, doctor în arte vizuale, co-fondatoare a Fundației Art Encounters și co-organizatoare a Bienalei de artă contemporană Art Encounters, se alătură proiectului pe 21 octombrie, cu detalii despre evenimentele organizate care aduc în prim-plan arta contemporană din România, în Timișoara și nu numai.

Iar, pe 28 octombrie, Alin Rotariu, manager de producție al festivalului Simultan, va împărtăși ce este în spatele acestui festival anual dedicat artelor interdisciplinare – proiectelor media emergente, muzicii experimentale și proiectelor audio-vizuale, cu scopul de a susține formele noi de exprimare artistice. An de an, proiectul a adunat performance-uri audiovizuale, proiecții de artă video, expoziții, conferințe și ateliere în care unele teme și metode sunt: eclectism stilistic, relația dintre om și automatizare, reciclare sau teme ecologice, lirismul sec – digital, fuziunea instrumentelor acustice și electronice, cinema-ul expandat, colajul jovial sonor live, precum și reflectarea asupra valențelor politice ale sunetului.
Eveniment publicat in data de: 04-10-2021
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 220 ori
Website: http://www.revista-atelierul.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
Starea Presei