Calendar Evenimente vă recomandă:
GRĂDINA CU ARTIȘTI LA PARCUL ICOANEI
21-05-2022

În weekendul 21–22 mai, Grădina cu Artiști, cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban, va avea prima ediție a anului în spațiul său de desfășurare cu tradiție, Parcul Grădina Icoanei, iar intrarea pentru public este liberă.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ZDOB ȘI ZDUB LA ARENELE ROMANE
22-05-2022

Concertul Zdob și Zdub de la București a fost reprogramat pe 22 mai, la Arenele Romane.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
IUSTRAREA DRAMEI VIOLENȚEI DOMESTICE LA MUZEUL PANDEMIEI
24-05-2022

Primul muzeu participativ dedicat pandemiei continuă cu un nou proiect expozițional.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA FOTOGRAFICĂ MEN ONLY LA CAREI
27-05-2022

Expoziția de artă fotografică MEN ONLY de la Carei este deschisă până pe 27 mai 2022.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCURSUL DRAMA ROOM ÎN IUNIE 2022 LA TIFF
29-05-2022

Scenariștii și producătorii români care au un proiect de serial sau mini-serie în dezvoltare sunt așteptați să își înscrie proiectele în programul Drama Room, la Festivalul Internațional de Film Transilvania (17 – 26 iunie 2022).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BOOKFEST 2022 LA A XVa EDIȚIE
01-06-2022

Salonul Internațional de Carte Bookfest se va desfășura în perioada 1-5 iunie 2022, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPECTACOLUL CANCUN LA NOTTARA
03-06-2022

Felix Alexa revine la Teatrul „Nottara” cu o nouă montare, de data aceasta din zona comediei negre cu accente de dramă psihologică, marca bine-cunoscutului dramaturg catalan Jordi Galcerán: Cancún (în traducerea Luminiței Voina-Răuț).

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
DANCEMASTERS 2022 BUCUREȘTI
04-06-2022

Îți dorești un weekend sau măcar o seară în care lumea să fie un grandios spectacol de culori, muzică bună și dans cu dansatorii din vârful ierarhiei mondiale, cu prietenii, cu necunoscuți pasionați?

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
MY LADIES ROCK - Întâlnirile JTI, la a XXII-a ediție
30-06-2022

Compania de dans Jean-Claude Galotta vine pentru prima dată în România, la cea de-a XXII-a ediție a Întâlnirilor JTI. „My Ladies Rock”, în coregrafia lui Jean-Claude Galotta va fi prezentat în premieră pentru publicul român la București, pe 30 iunie, ora 20:00, la Teatrul Național București.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
FESTIVALUL DE MUZICĂ EUROPAfest#29 2022
01-07-2022

Muzica unește. Se confirmă la EUROPAfest#29, 1 - 9 iulie. În fiecare an peste 250 de artiști de pe tot globul prezintă producții de excepție din patru genuri muzicale – jazz, blues, pop și clasic.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
TURNEUL IL VOLO TRIBUT ENNIO MORRICONE LA BUCUREȘTI ȘI CLUJ-NAPOCA
16-07-2022

Concertul IL VOLO SINGS MORRICONE AND MORE va avea loc anul acesta pe scena Sălii Palatului din București în 16 iulie, iar apoi pe 18 iulie la BT Arena din Cluj-Napoca.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
BUZĂU INTERNATIONAL ARTS FESTIVAL EDIȚIA II 2022
20-08-2022

Cea de-a doua ediție a Buzău International Arts Festival se va desfășura anul acesta între 20 august și 20 septembrie, iar Caravana BIAF se va extinde și va ajunge nu doar în mai mult de 10 localități din județul Buzău, ci și la publicul din alte județe din regiune.

   
preloader
PENTRU CREDITELE CU DOBÂNDĂ FIXĂ ROMÂNII NU AU VEȘTI PROASTE DE LA BNR

Știrile, articolele, reportajele din media reprezintă o formă importantă de educație. Iar educația este extrem de importantă pentru că se opune manipulării.
CUM AFECTEAZĂ INFLAȚIA PIAȚA...

Intr-o piață din Drumul Taberei o băbuță vindea mărar. În fiecare dimineață un bărbat cumpăra o legătură de mărar de 1 leu, pentru a o ajuta pe bunicuță. Plătea, dar nu lua mărarul.
Într-o zi face la fel, plătește un leu și vrea să plece. Dar băbuța îl prinde de mână. Atunci domnul se întoarce către ea și zice:
- Da bunică, vrei să știi de ce cumpăr mărarul, dar nu îl iau?
.......
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
Domeniul Coralia Boldur
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
FESTIVALUL INTERNAȚIONAL FILM O'CLOCK
Data: 01-03-2022 Ora: 12:00
Locatia: București online
Cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional Film O'Clock are loc în perioada 1 - 6 martie 2022, în șase țări unite de meridianul 25° longitudine estică, cu același fus orar: România, Lituania, Bulgaria, Grecia, Egipt și Africa de Sud, cu proiecții simultane în cinematografe sau spații fizice.
   
Înscrierile pentru competiţia de scurtmetraje s-au încheiat, însumând peste 90 de producții curajoase din ultimii doi ani, înscrise din toate cele șase țări participante. Dintre acestea, 60% sunt scurtmetraje de ficţiune, 24% animaţii, iar 16% documentare. România, Egiptul şi Lituania au cele mai multe producţii înscrise în concurs. Selecţia filmelor urmează a fi făcută de delegaţi din ţările participante, iar competiţia, care va avea loc pe durata festivalului, va cuprinde premii acordate deopotrivă de public şi de organizatori.

Ediția din 2022 aduce ca noutate organizarea unui masterclass online introductiv pe tema jurnalismului de film, principala dorință a organizatorilor fiind să extindă formatul în anii următori. Cursul, care va fi susținut de jurnalistul și criticul de film Davide Abbatescianni, sâmbătă, 5 martie, între orele 12:00 și 14:00 (GMT +2), își propune să ofere o imagine de ansamblu a meseriei de jurnalist de film, cu un accent deosebit pe munca editorială desfășurată de publicațiile de specialitate.

“Înțelegem că există o necesitate reală de a pune în lumină jurnalismul de film și critica de film, de a vorbi despre cum evoluează și se schimbă ambele, de a ne gândi la provocările industriei cinematografice în lumea modernă și de a vorbi despre oportunitățile de cooperare atunci când vine vorba de festivaluri de film.” (Mirona Radu, director Film O’Clock International Festival)

Davide Abbatescianni este un jurnalist și critic de film stabilit în Cork. În prezent, este corespondent pentru revista Cineuropa, unde scrie în mod regulat despre cinematografia europeană. Rubricile sale au apărut și în alte publicații internaționale, precum The Calvert Journal, The New Arab, Variety, New Scientist, POV Magazine, Reader's Digest, Filmexplorer, Film Ireland, Cinemafemme.com, blogul Europa Distribution și blogul Independent Cinema Office.

Este curator de film în cadrul proiectului Support to EU Film Festivals, a cărui misiune principală este de a îmbunătăți calitatea festivalurilor organizate de delegațiile Uniunii Europene în întreaga lume.

Tinerii interesați să participe la acest masterclass sunt rugați să trimită un CV, o scurtă scrisoare de motivație și un răspuns scurt la întrebarea Ce înseamnă Film O'Clock pentru tine? la adresa de mail: office@foc-iff.com, până pe 20 februarie. În urma primirii dosarelor, organizatorii vor selecta până la 18 participanți din țările în care se desfășoară Festivalul Internațional Film O'Clock 2022: Lituania, România, Bulgaria, Grecia, Egipt și Africa de Sud.

Cursul pentru participanții selectați este gratuit. Mai multe detalii despre conținutul masterclass-ului se găsesc pe website-ul festivalului: https://foc-iff.com/masterclass-on-film-journalism/.

Festivalul este un eveniment anual, competitiv și nespecializat, iar cea de-a doua ediție
a festivalului este organizată și produsă de Creatrix Fama și Fundația ABI.
Eveniment publicat in data de: 17-01-2022
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 320 ori
Website: http://foc-iff.com/masterclass-on-film-journalism/
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate
 
 
 
Alpha