Calendar Evenimente vă recomandă:
UN CRAI DE CURTEA VECHE ÎN SEC 21 LA NOTTARA
23-11-2022

Teatrul Nottara a lansat în această toamnă proiectul „Dialoguri fără mască”, o serie de întâlniri cu personalități ale vieții culturale din România, artiști, medici, scriitori, oameni care în domeniul lor au schimbat lumea.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
SPECTACOLUL DE TEATRU IOANA D`ARC - O ALTĂ MOARTE
23-11-2022

Spectacol de Stefan Tzanev Regia și scenografia Nic Ularu Cu: Gheorghe Visu, Erica Moldovan, Dumitru Florescu

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA GOIA ȘI DALI LA CASTELUL CANTACUZINO BUȘTENI
24-11-2022

Galeria de Artă a Castelului Cantacuzino din Bușteni inaugurează o nouă expoziție, intitulată „Goya & Dali. Controversials”, un proiect rar în spațiul cultural european și nu numai.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA DE ARTĂ ÎMPLETIRE LA TIMIȘOARA
25-11-2022

Joi, 3 noiembrie 2022, ora 18.00, la Muzeul Catedralei Mitropolitane din Timișoara, va avea loc deschiderea expoziției „Împletire”.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPO ANNART MIHAI ȚOPESCU
27-11-2022

Joi, 24 noiembrie, avem plăcerea de a vă invita la vernisajul primei expoziții personale a artistului Mihai Țopescu, la Annart.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
EXPOZIȚIA ARIPI ȘI STELE DE LA ELITE ART GALLERY
28-11-2022

Expoziția ”Aripi și stele - Hristoave și pergamente (Documente ale existenței)” vă așteaptă la Elite Art Gallery, Piata Națiunilor Unite, Nr.3-5. Expoziția este deschisă publicului, în intervalul orar 11.00 - 19.00.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
PE DRUMUL CRĂCIUNULUI - CONCERT MADRIGAL
04-12-2022

Pe 19 și 20 decembrie, de la ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu va susține Spectacolul extraordinar „Pe drumul Crăciunului”, la Opera Națională București. Invitații speciali ai evenimentului sunt Ofelia Popii și Marius Turdeanu ...

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ONE MAN APROAPE SHOW CU PAVEL BARTOȘ
04-12-2022

Un spectacol după un scenariu scris de Pavel Bartoș, care cuprinde în mare parte elemente autobiografice, tratate cu umor… poate prea mult umor, în care autoironia și sinceritatea sunt la ele acasă.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
CONCERT ȘTEFAN BĂNICĂ DE CRĂCIUN 2022
16-12-2022

ȘTEFAN BĂNICĂ revine la SALA PALATULUI Concert Extraordinar de Crăciun 16 & 17 decembrie, 2022, ora 19:30.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
Concert special de Crăciun SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA
17-12-2022

Datorită numărului mare de solicitări venite din partea iubitorilor valsului vienez, vom pune în vânzare un al doilea concert, care va avea loc cu începere de la ora 16.30, tot în sala de spectacol a Ateneului Român.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
VALSURILE MELE CU TUDOR GHEORGHE
21-12-2022

La cererea publicului concertul "VALSURILE MELE", va avea loc si in 21 decembrie 2022, tot la Sala Palatului, unde Maestrul va fi acompaniat de Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

   
Calendar Evenimente vă recomandă:
ANDRE RIEU REVINE LA CLUJ ÎN 2023
03-03-2023

Alături de orchestra sa, maestrul André Rieu va urca pe scena BT-Arena din Cluj-Napoca, pe 3 martie 2023, iar concertul grandios va fi cu siguranță unul dintre cele mai importante evenimente concertistice ale anului 2023 din România. Biletele vor fi puse în vânzare marți, 1 noiembrie 2022.

   
preloader
DE CE UN LIDER ESTE UN CONDUCĂTOR?

Legile lui Murphy și Radio Erevan au ca și “content” multe “pilde” cu șefi. E drept că murphologia are unele mai domestice gen: “Dacă-i spui șefului că întârzii la muncă deoarece ai avut o pană de cauciuc, în dimineață următoare chiar o vei face”. 
LA DOCTOR, ODATĂ CU DIETA...

- Domnule doctor pot să mănânc cârnați afumați?
- Nu! Cârnații afumați sunt foarte grei!...
Caută Evenimente
deschide
Termenul căutat: Numai evenimente din data: până în data:
Numai evenimente din Judeţul:
Numai din Categoria:

PARTENERI
 
Alpha Bank
 
Europa FM
 
BusinessMark
 
Domeniul Coralia Boldur
 
MMC
 
BMS
 
CP
 
ANIMEST EDIȚIA 17 LA BUCUREȘTI
Data: 07-10-2022 Ora: 10:00
Locatia: București
Regizorul, scenaristul și animatorul Masaaki Yuasa, una dintre cele mai influente figuri ale animației contemporane, vine în România, la cea de-a 17-a ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Animest (7-16 octombrie, București).
   
Artistul japonez va intra în dialog cu publicul la proiecțiile din secțiunea pe care Animest i-o dedică anul acesta, și va susține un masterclass în cadrul căruia va împărtăși secrete din culisele proiectelor în care a fost implicat de-a lungul carierei sale. Printre cele mai cunoscute se numără serialul animat Adventure Time, deținătorul a opt Primetime Emmy Awards și a două Premii BAFTA.

Cunoscut pentru stilul său neconvențional, care împinge cu lejeritate barierele genului și care i-a adus renumele internațional, transformându-l într-unul dintre cei mai apreciați creatori din lume, Masaaki Yuasa și-a descoperit fascinația pentru anime încă din copilărie. Deși desena cu plăcere, a fost sceptic în privința șanselor sale de a deveni relevant pentru industrie, dar în ciuda propriilor îndoieli, a continuat să studieze și să creeze.

Încurajat de veterani ai animației precum Osamu Kobayashi (unul dintre creatorii Naruto), artistul și-a asumat particularitățile și s-a impus cu un stil personal, care testa limitele animației tradiționale. În primii ani ai carierei sale, s-a implicat în proiecte de televiziune alături de faimosul studio Ajia-do, iar mai târziu, din poziția de freelancer, a colaborat cu Studio Ghibli și a lucrat alături de legende ale animației precum Kōji Morimoto (The Animatrix) și Isao Takahata (Grave of the Fireflies, The Tale of the Princess Kaguya).

În 2004 apărea pe marele ecrane Mind Game, lungmetrajul său de debut, care a bulversat lumea filmului, propunând un melanj de stiluri și tehnici de animație, într-o manieră diferită de tot ceea ce mai văzuseră spectatorii până atunci. Experimentul său i-a adus notorietatea în rândul fanilor anime, iar astăzi este considerat unul dintre filmele cult ale genului. În 2013, Yuasa și-a fondat propriul studio - Science Saru. Primele două proiecte ale studioului au fost următoarele sale lungmetraje: Night is Short, Walk on Girl! – o comedie romantică animată cu adolescenți, asupra căruia nu ezită să-și pună amprenta vizuală care l-a consacrat – și Lu Over the Wall, filmul care i-a adus și prima distincție la Festivalul de Film de Animație Annecy, despre un adolescent singuratic care trăiește o adevărată transformare după ce se îndrăgostește de o sirenă pe nume Lu.

Toate cele cinci filme vor avea parte de proiecții speciale la Animest.17, în prezența creatorului lor, pe care spectatorii sunt invitați să-l întâlnească pe 8, 9 și 10 octombrie, la București. În primul week-end de festival, Masaaki Yuasa va susține și un masterclass, în cadrul căruia va împărtăși detalii despre munca sa, va povesti despre lucrurile care îl inspiră și va oferi informații despre întregul proces de creație pe care l-a presupus implicarea sa în serialul animat Adventure Time.

Pentru a savura experiența completă de festival, cu acces la toate proiecțiile din programul ediției, iubitorii de film de animație pot revendica unul dintre ultimele abonamente disponibile pe platforma Eventbook.
Eveniment publicat in data de: 13-09-2022
de către Calendar Evenimente
Vizualizat de: 258 ori
Website: http://www.arcub.ro
   
Comentarii: 0
 

Comentează acest eveniment

PUBLICITATE
 
 
Ioan Istrate